Προς το περιεχόμενο

Forthnet και Huawei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ισόγειο με Wind συγχρονίζω στα 7-7,5. Στον δεύτερο όροφο με forthnet στα 4,2. Τι να κοιτάξω πρώτα?

έχω να ασχοληθώ με modems ,internet κ.λ.π χρόνια.

Τhanks :)

post-68421-0-73820200-1395438211_thumb.png

Δημοσ.

Κανείς που ξέρει να διαβάζει τα στατιστικά; Τι μπορεί να φταίει για τις χαμηλές ταχύτητες ; Οι καλωδιώσεις του σπιτιού ,η forthnet, η απόσταση από το κέντρο;

Που είσαι pouline να βοηθήσεις; :)

Δημοσ.

αν πιανουν τα χερια σου κανε τα παρακατω γιατι μπορει να φταινε πολλα πραγματα.

α.δοκιμασε το ρουτερ της wind στην γραμμη της forthnet για να δεις ποσο συγχρονιζεις.

β.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε την γραμμη της forthnet Στον κατανεμητη/χωνευτη ή αποσυνδεσε απο το κεντρικο πριζακι ολα τα καλωδια και κρατα μονο τα 2 που ερχονται απο τον κατανεμητη και δοκιμασε εκει να δεις ποση ταχυτητα εχεις.

δεν θα τρεχεις speedtests.θα κοιτας μεσα απο τον ρουτερ.

επισης μιλα με forthnet να σου πουν αν εισαι σε alcatel dslam η σε siemens.αν εισαι σε alcatel ισως να μπορεις να κερδισεις λιγακι ακομα.

για το huawei κανε και ενα firmware update

http://www.forthnet.gr/media/texniki_ypostiriksi_new/data/firmwares/Huawei_HG521_B021_version.zip

ναι γενικα εισαι λιγο μακρυα οποτε μπορει να μην φταιει κατι σε εσενα μπορει να μην φταιει το ρουτερ και απλα να εχεις πετυχει σε χειροτερο ζευγαρι.απλα δοκιμασε και το ρουτερ της wind διοτι το Huawei ακομα και με το νεο firmware δεν φημιζεται για τους καλους συγχρονισμους του.οποτε μπορει απλα να ειναι θεμα ρουτερ.γενικοτερα μερικοι ελεγαν οτι συγχρονιζει 1-2 mbit πιο κατω απο αλλο ρουτερ.και κανονικα αν η wind σε εχει με 9 margin θα πρεπε να παιζεις καλυτερα με forthnet που εχει 6 margin.

αυτα για αρχη.δες αυτα και οτι ειναι εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ pouline,στο επόμενο μου repo θα αρχίσω τα μαστορέματα. Μια απορία μόνο. Έχω αποσυνδέσει ήδη από την κεντρική μπριζα του σπιτιού όλα τα καλώδια και έχω κρατήσει μόνο τα 2 που πρέπει. Από τον κεντρικό κατανεμητή της πολυκατοικίας υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να βρώ πιο είναι το καλώδιο που έρχεται στο δικό μου διαμέρισμα;

Δημοσ.

γίνετε αν έχεις γεννήτρια ηχητικού και ακουστικού σηματος. αν δεν εχεις  χρειάζεσαι ένα πολύμετρο.μετράς πάνω και μετράς και κάτω και ψάχνεις να βρείς την ίδια τάση.αλλα πριν το αποσυνδέσεις και τύχει κανενας γείτονας να έχει ίδια τάση(ειτε απο ιδιο παροχο ειτε απο αλλον αφου μερικοι παροχοι εχουν ιδια μαρκα dslam) κανεις και ένα τεστάκι ακόμα. δηλαδή μετράς πάνω πχ 48 volt κατεβαίνεις κάτω και βρίσκεις ποια/ποίες γραμμές έχουν 48 και τις σημειωνεις.πας πάνω και ενώνεις τα 2 καλωδιάκια μεταξύ τους.η τάση θα γίνει 0.κατεβαίνεις κάτω και από αυτές που σημείωσες βλέπεις ποια έχει πέσει στο 0. την αποσυνδέσεις από κάτω και την μετράς πάνω στον οτε.αν δεν είναι με βίδες και είναι με ρεγκλετα  πρέπει να βρείς τρόπο να ξαναπατσαρεις  τα καλώδια πάνω στην ρεγκλετα .κανονικά θέλει καρφωτικό krone για να γίνει ενώ στην ανάγκη μπορεί να γίνει με ένα μικρό κατσαβιδάκι και ένα κοφτάκι με προσοχή βεβαια..an είναι χωνευτη τοτε τα καλώδια θα είναι στριμμένα μεταξύ τους και ίσως να έχεις φάει και οξείδωση στην ενωση.εκεί καλο είναι να μπει 3m scotchlok

Δημοσ.

ΕΙΣΑΙ αρχηγός τέρμα!!!

Κανονικά κάπως αυτό το post σου πρέπει να γίνει pin. Σίγουρα θα βοηθήσει κάποιους σαν και μένα που δεν ξέρουν που παν τα 4.

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Δημοσ.

τωρα μολις ειδα οτι ολο τo post ειναι γραμμενο με Greeklish.παω να το διορθωσω.αυτα παθαινει οποιος κοιματε ορθιος.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...