Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα χάνεις είναι σαν να αγόρασες κάρτα των 12 ευρώ. Ουσιαστικά η Wind μας κάνει δώρο τον φόρο κινητής και μας μένουν και κάτι ψιλά :) 

Μια χαρούλα δηλαδή ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι...βγαλαν και το μπανερ που σε προετρεπε να κανεις ανανεωση μεσω paypal. Κριμα....

Δημοσ.

πόση προμηθεια πληρώνει αραγε η γουιντ για καθε κάρτα που πωλείται εξω στα περιπτερα? ξερει κανενας σίγουρα και όχι εικασίες κ.λπ?????

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2€ δώρο γίνανε 120 λεπτά προς wind ... Κρίμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν βλεπω να εγιναν 120' προς wind. Απλα εφυγε το δωρο των 2€.

Δημοσ.

To κακό με την Wind είναι αυτή η μη σταθερή πολιτική. Κάνουν μια προσωρινή προσφορά μετά κάτι άλλο διαφορετικό καπάκι. Ποτέ δεν έχεις την πεποίθηση ότι κάτι θα ισχύει και στο μέλλον (δε μιλάμε για χρόνια μπροστά αλλά έστω για ένα χρόνο). Από management λοιπόν, χάλια....

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To κακό με την Wind είναι αυτή η μη σταθερή πολιτική. Κάνουν μια προσωρινή προσφορά μετά κάτι άλλο διαφορετικό καπάκι. Ποτέ δεν έχεις την πεποίθηση ότι κάτι θα ισχύει και στο μέλλον (δε μιλάμε για χρόνια μπροστά αλλά έστω για ένα χρόνο). Από management λοιπόν, χάλια....

Αυτό ακριβώς, πριν μια μέρα που έκανα ανανέωση με PayPal δεν ίσχυε, σήμερα αποφάσισαν να ξαναενεργοποιήσουν την προσφορά. Ό,τι να ΄ναι η Wind.

Δημοσ.

δηλαδή αν κάνω ανανέωση 10€ πόσα θα μπούνε στο λογαριασμό 10-12% (φόρος καρτοκινητής) +2€?

10,8€?

Δημοσ.

και στην ΕΜΥ κανουν πιο ακριβεις προβλέψεις... θα βρεξει σημερα στη wind δε θα βρέξει???

Εντιτ. Ελπίζω να την ενεργοποίησαν μόνιμ ααυτη τη φορά

Δημοσ.

και στην ΕΜΥ κανουν πιο ακριβεις προβλέψεις... θα βρεξει σημερα στη wind δε θα βρέξει???

Εντιτ. Ελπίζω να την ενεργοποίησαν μόνιμ ααυτη τη φορά

Ποιο μονιμο; Υπαρχει τιποτα μονιμο σε τετοιες υπηρεσιες για να ειναι και αυτο;

Δημοσ.

εμένα πάλι μου ήρθε σήμερα mail απ'το f2g που λέει δώρο τα 2 ευρώ για ανανεώσεις από 10-14 και δώρο και τα120' προς wind

Δημοσ.

δηλαδή αν κάνω ανανέωση 10€ πόσα θα μπούνε στο λογαριασμό 10-12% (φόρος καρτοκινητής) +2€?

10,8€?

Ναι.

• Moderators
Δημοσ.

εμένα πάλι μου ήρθε σήμερα mail απ'το f2g που λέει δώρο τα 2 ευρώ για ανανεώσεις από 10-14 και δώρο και τα120' προς wind

Μα αυτό ακριβως εγραψε και ενημερωσε σημερα ο katcos 5 ποστς πιο πανω. ;)  Τα ιδια που γραφει στο mail (που ελαβα και εγω, ωρες μετα το ποστ του), τα ιδια είναι και στο λινκ του συμφορουμιτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...