Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι μωρέ δε σε διόρθωσα! :lol: ούτε καν που το σκέφτηκα, ασυναίσθητα το έγραψα έτσι. Το bold το έβαλα για να τονίσω το δεν αντι να το γράψω κεφαλαία. 

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση πάντως, πραγματικά το είχα ξεχάσει εντελώς όλο αυτό το γραμματικό μακρινάρι. 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, παρεξηγησις... :)

(ποιος σου ειπε ότι εγω το θυμαμαι ως "ποιημα", ασυναίσθητα/ υποσυνειδητα το "εχουμε", το εψαξα για να το αντιγραψω εδώ. Ασε που τα greeklish μας εχουν καταστρεψει σχεδόν όλα οσα ξεραμε)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω καποιος είπε οτι αν το βάλεις από την εφαρμογή με PayPal , δεν θα σου δώσει το μπόνους. Δεν ξέρω αν ισχύει.Βέβαια δεν έχει λογική αυτό.

Δεν ισχύει, έκανα ανανέωση από την εφαρμογή και πήρα κανονικά το bonus.

Δημοσ.

Δεν ισχύει, έκανα ανανέωση από την εφαρμογή και πήρα κανονικά το bonus.

Ωραια γιατι θα ηταν παραλογο να μην δινει εκει το bonus.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Έκανα ανανέωση 20€ από την εφαρμογή. Ε'ιχα ~1,9€.

Τώρα έχω 23,75. Άρα ο φόρος 12% υπολογίζεται στο συνολικό ποσό των 20€ + 4€ , σωστά;

Δημοσ.

Καλημέρα. Έκανα ανανέωση 20€ από την εφαρμογή. Ε'ιχα ~1,9€.

Τώρα έχω 23,75. Άρα ο φόρος 12% υπολογίζεται στο συνολικό ποσό των 20€ + 4€ , σωστά;

Η "λογικη" λεει ναι αλλα τα αποτελεσματα 1,9€ και 23,75€ διαφωνουν. Απο οτι φαινεται ο φορος 12% υφισταται μονο στα 20€ που βαζεις (οπου και αφαιρειται) ενω τα 4€ bonus ειναι καθαρα απο το τελος κινητης 12%.

1,9+4+(20/1,12)=23,75

1,9+(20+4)/1,12=23,33  αν υπηρχε 12% και στο bonus

Οχι οτι εχει καμια ιδιατερη διαφορα αλλα ετσι για την ιστορια. :P

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερετε αν ισχυει αυτη η προσφορα και τωρα;

ή γενικα μέχρι πότε ισχύει;

Δημοσ.

Ξερετε αν ισχυει αυτη η προσφορα και τωρα;

ή γενικα μέχρι πότε ισχύει;

Σήμερα ανανέωσα και πήρα το bonus κανονικά .

Δεν υπάρχει πληροφόρηση μέχρι πότε ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

βρηκα κουπονι σε εφημεριδα για καρτοκινητη της Q που με 10 ευρω σου δινουν 20 ευρω καρτα ανανεωσης στα supermarket carrefour marinopoulos,express klp.!!!

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο.

Αμα κανω ανανεωση 10 ευρω με Paypal θα μου μπουν +2 ευρω αλλα σε ενα μηνα τα χανω αμα δεν τα μιλησω?

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να τα χασεις; Κανονικη ισχυ εχει το δωρο του paypal, ετσι νομιζω λεγαμε πριν ένα μηνα, δεν εχω χρονο να ξαναδιαβασω ολο το τοπικ. Αν εχεις χρονο διαβασε τα εχουμε ξαναγραψει νομιζω.

Οπου να ναι θα εχουμε 6μηνη διαρκεια του χρονου ομιλιας όμως συμφωνα με τις εξελιξεις που εχω γραψει σε άλλο τοπικ (αντιπροσφορες).

Δημοσ.

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο.

Αμα κανω ανανεωση 10 ευρω με Paypal θα μου μπουν +2 ευρω αλλα σε ενα μηνα τα χανω αμα δεν τα μιλησω?

Δεν τα χάνεις είναι σαν να αγόρασες κάρτα των 12 ευρώ. Ουσιαστικά η Wind μας κάνει δώρο τον φόρο κινητής και μας μένουν και κάτι ψιλά :) 

Δημοσ.

<p>βρηκα κουπονι σε εφημεριδα για καρτοκινητη της Q που με 10 ευρω σου δινουν 20 ευρω καρτα ανανεωσης στα supermarket carrefour marinopoulos,express klp.!!!</p>

Υπαρχει καιρο το κουπονι αλλα η παγιδα ειναι οτι τα δωρεαν 10ευρω πρεπει να τα χρησιμοποιησεις μεσα σε δεκα ή δεκαπεντε μερες(δεν θυμαμαι ακριβως).

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...