Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα 

Αμα βαλω 20 ευρω καρτα μεσω paypal  θα μου δωσει αλλα 6 ευρω δωρο στην καρτα του κινητου ?

4 ευρώ 

για 6 πρέπει να βάλεις κάρτα των 30

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά επειδή το κινητό είναι της γυναίκας μου όντως δεν είδα τα μυνήματα. Μου είπε οτι ήρθαν 5 μηνύματα. Μόλις τα δω θα σας πω τι γράφουν.

Αν θυμασαι γραψε και ποσο ειχες μεσα πριν την ανανεωση, γιατι ετσι όπως τα βλεπω αν ειχες καπου 2.20€, προκυπτει από το ολο σετ του screenshot ότι πηρες 16 και κατι ψιλα στον κανονικο σου χρονο και αλλα τοσα δωρο (διπλασιασμος). Αν ειχες πριν την ανανεωση 18.54 που δεν το νομιζω, τοτε μονο εχεις πρόβλημα και κατι δεν πηγε καλα.

Δημοσ.

Είναι σαφές. Έχεις 18,54€ που λήγουν σε 1 χρόνο (23/3/2015) και σου έκανε και διπλασιασμό (16,07€) ο οποίος ισχύει για 1 μήνα.

Δεν υπάρχει κανένα λάθος/πρόβλημα.

Ναι με βαση το screenshot, αυτο ακριβως θα ειναι. 15+3 (το bonus) =18/1,12=16.07€. Αρα ειχε καποιο υπολοιπο και του διπλασιασαν τα χρηματα που εβαλε καθως θα του ειχαν στειλει μηνυμα διπλασιασμου. 

Προσεξε μονο τα χρηματα διπλασιασμου δεν ισχυουν για αγορες πακετων.

Δημοσ.

Ναι όντως παιδιά έχετε δίκιο. Πρόκειται για bonus διπλασιασμό. Εκανα αγορά ενος πακέτου more 2€ και τώρα έχω αυτό.

post-46096-0-32086000-1395691414_thumb.png

[ATTACH]519330[/ATTACH]

Το θέμα είναι αν δεν μπορω να το καταναλωσω σε πακέτα σε τι μπορώ να τα καταναλωσω?

• Moderators
Δημοσ.

Σε ομιλια και sms ας πουμε. Βλεπω εχεις μονο 11 δωρεαν λεπτα προς ολους, αν αρχισεις και μιλας μολις τελειωσουν τα 11 αυτά λεπτα, θα αρχισει να σου τρωει υπολοιπο από το bonus και όχι από τα "κανονικα" σου χρηματα.

Αν και μαλλον το πακετακι που πηρες ηταν με χρονο προς ολους, κατι βλεπω κατω κατω. Ισως δεν επρεπε να το παρεις, ώστε να φας τα χρηματα του διπλασιασμου πρωτα. Αν εχεις δωρεαν τα παντα πως θα το φας το bonus οεο; :)

Δημοσ.

ερωτηση γιατι μπερδευτηκα.. Αμα κανω ανανεωση απο το paypal δινει και διπλασιασμο χρονου και 3 ευρω bonus?

εχω το φοιτιτικο εγω..

Το βρηκα ενταξει.. 

Δημοσ.

<p>Σε ομιλια και sms ας πουμε. Βλεπω εχεις μονο 11 δωρεαν λεπτα προς ολους, αν αρχισεις και μιλας μολις τελειωσουν τα 11 αυτά λεπτα, θα αρχισει να σου τρωει υπολοιπο από το bonus και όχι από τα "κανονικα" σου χρηματα.</p>

<p>Αν και μαλλον το πακετακι που πηρες ηταν με χρονο προς ολους, κατι βλεπω κατω κατω. Ισως δεν επρεπε να το παρεις, ώστε να φας τα χρηματα του διπλασιασμου πρωτα. Αν εχεις δωρεαν τα παντα πως θα το φας το bonus οεο; :)</p>

Χαχαχα εχεις δίκιο. Έχω δωρεάν τα παντα. Καιρός να θυμηθούμε κάνα συγγενή, κάνα παλιό φιλο...να φάμε το bonus ρε παιδι μου.

Δημοσ.
μπορείς να βάλεις και μέσα από το προγραμματάκι τους μέσο paypal? 

γιατί με αυτό που κάναν από πέμπτη παω να αλλάξω την σύνδεση σε F2G μιας και με 15e έχω όσα μου δίνει και η σύνδεση με 38e

και δεν χρειάζεται να πηγαίνω να αγοράζω και κάρτες (που για αυτό το απέφευγα)

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να βάλεις και μέσα από το προγραμματάκι τους μέσο paypal? 
γιατί με αυτό που κάναν από πέμπτη παω να αλλάξω την σύνδεση σε F2G μιας και με 15e έχω όσα μου δίνει και η σύνδεση με 38e
και δεν χρειάζεται να πηγαίνω να αγοράζω και κάρτες (που για αυτό το απέφευγα)

Ναι μπορείς...

Δημοσ.

Νομίζω καποιος είπε οτι αν το βάλεις από την εφαρμογή με PayPal , δεν θα σου δώσει το μπόνους. Δεν ξέρω αν ισχύει.Βέβαια δεν έχει λογική αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Ποια ΔΕΝ μπαινει; :o

Debit Mastercard της Eurobank δε μπαινει!

οφτοπικ γιατι σαν να μου φανηκε ότι επεσε διορθωση με το μπολντ:

Σύμφωνα με τη διδασκόμενη γραμματική, το θηλυκό οριστικό άρθρο την, τα άκλιτα δεν και μην και η προσωπική αντωνυμία του τρίτου προσώπου αυτήν και την διατηρούν το τελικό ν (νι) όταν η λέξη που ακολουθεί αρχίζει από φωνήεν ή από στιγμιαίο σύμφωνο, δηλαδή τα γράμματα κ, π, τ, τις διφθόγγους μπ, ντ, γκ, τσ και τζ και τα διπλά ξ και ψ. Πριν από όλα τα άλλα γράμματα, το τελικό ν παραλείπεται.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...