ChrisN.S. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ένα ερωτημα που εχει ενδιαφερον είναι τι γινεται σε περιπτωση που εχουμε λαβει μηνυμα για διπλασιασμο. Λογικά θα σου διπλασιάζει το κανονικό ποσό που αγοράζεις και θα σου δίνει και το ανάλογο bonus το paypal. Π.χ. βάζεις 10€ σου δίνει 10,8€ + 8,8€ με λήξη σε διάρκεια 1 μήνα.
runner69 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ποια ΔΕΝ μπαινει; Εθνικης που ειναι maestro. 1
apostolispk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγω που εχω χρεωστικη στο paypal και εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας 6€ μεσα απο την σελιδα του F2GO δεν μου χρεωσε το paypal προμηθεια οπως γινεται στο ebay. Απο οτι καταλαβα αν βαλεις καρτα 10€ σου δινει 12€. Ο φορος που κραταει το κρατος για την καρτοκινητη ειναι αλλο κομματι. Νομιζω αμα βαλεις καρτα 10€ μπαινουν γυρω στα 8,80. Η δικη μου χρεωστικη ειναι Visa
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 @chrisNS (βρε ποτε προλάβατε 2 ποστς; ) Αυτό είναι το λογικο όπως λες. Αλλα επειδή δεν ξερω αν παιρνεις κανονικα κωδικο τον οποιο τον περνας εσυ ή γινεται αυτόματα η ανανεωση εχω μια επιφυλαξη και ρωτησα μπας και καποιος το εχει κανει ή το κανει να μας πει λεπτομεριες. Βλεπεις προκειται για promo της wind το οποιο μαλιστα εχει περιορισμενο αριθμο όπως βλεπω "κομματιων". Και σε προμο δεν αποκλειεται να χανεις καποια άλλη προσφορα (όπως τον διπλασιασμο που μπορει να εχει καποιος) και να μην συνδυαζονται. Μακαρι να συνδυάζονται παντως.
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Όχι , το γράφει καθαρά στους όρους. Δεν περνάς κανένα κωδικό, το bonus σου προστίθεται αυτόματα και συνδυάζεται με όλες τις υπόλοιπες προσφορές της εταιρείας. Επίσης γράφει πως όταν ολοκληρωθεί η προσφορά και φτάσει τη μέγιστη διάρκεια, η Wind θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση στις σελίδες της που να ενημερώνει για την λήξη αυτής.
diplo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγω που εχω χρεωστικη στο paypal και εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας 6€ μεσα απο την σελιδα του F2GO δεν μου χρεωσε το paypal προμηθεια οπως γινεται στο ebay. μα δε κρατάει καμία προμήθεια το PayPal ούτε στο ebay! τα έξοδα του paypal πάντα τα επωμίζεται ο πωλητής (θεωρητικά φυσικά μιας και σίγουρα είναι υπολογισμένα στην τιμή). Εκτός αν εννοείς τυχόν έξοδα μετατροπής συναλλάγματος (eur ->usd ή το αντίθετο), αλλά και πάλι δε πρέπει να αφήνεις το paypal να κάνει την μετατροπή μιας και είναι ακριβότερο από τις τράπεζες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ^^ Εχεις δικιο! "Στραβομαρα" μου! (λογω βιασύνης διαβασα τα μισα από την εικονα/ορους του TS, μεχρι εκει που λεει ότι πρεπει να ενημερωσει μετα το τελος των "κουπονιών" η εταιρια.) Ευχαριστω για την επισημανση.
eko13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χωρις να θελω να κανω διαφημιση την Τραπεζα Πειραιως (winbank) + Visa (χρεωστικη, πρωην Εlectron) + Paypal ειναι ο μαγικος συνδιασμος του ιντερνετ, κανεις τα παντα! Ουτε φορτισεις, ουτε ξεφορτισεις ουτε τιποτα... ΟΚ δεν θελεις να εχεις το βασικο λογαριασμο σου στο ιντερνετ, ποιος σε εμποδιζει να φτιαξεις εναν ξεχωριστο μονο για ιντερνετ?? 5
agnostos99 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τον όρο ότι ισχύει έως και ένα συγκεκριμενο αριθμό ανανεώσεων γιατί δεν το γράφει στο σαιτ? Είναι σαν να το αφήνει free για παντα αν δεν έχεις λάβει email
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ερώτηση σε κάποιους που ανανέωσαν. Το login & win ισχύει;
vrwmiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χωρις να θελω να κανω διαφημιση την Τραπεζα Πειραιως (winbank) + Visa (χρεωστικη, πρωην Εlectron) + Paypal ειναι ο μαγικος συνδιασμος του ιντερνετ, κανεις τα παντα! Ουτε φορτισεις, ουτε ξεφορτισεις ουτε τιποτα... ΟΚ δεν θελεις να εχεις το βασικο λογαριασμο σου στο ιντερνετ, ποιος σε εμποδιζει να φτιαξεις εναν ξεχωριστο μονο για ιντερνετ?? Όντως αλλά βαριέμαι να ανοίγω νέο λογαριασμό
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χωρις να θελω να κανω διαφημιση την Τραπεζα Πειραιως (winbank) + Visa (χρεωστικη, πρωην Εlectron) + Paypal ειναι ο μαγικος συνδιασμος του ιντερνετ, κανεις τα παντα! Ουτε φορτισεις, ουτε ξεφορτισεις ουτε τιποτα... ΟΚ δεν θελεις να εχεις το βασικο λογαριασμο σου στο ιντερνετ, ποιος σε εμποδιζει να φτιαξεις εναν ξεχωριστο μονο για ιντερνετ?? Όντως και για μένα ειναι κορυφή. Αν ειχε και Live καταθεση χρημάτων απο ΑΤΜ στο λογαριασμό (όπως είχε η συγχωρεμενη η probank) θα ήταν το απολυτο δεκάρι... 1
runner69 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τον όρο ότι ισχύει έως και ένα συγκεκριμενο αριθμό ανανεώσεων γιατί δεν το γράφει στο σαιτ? Είναι σαν να το αφήνει free για παντα αν δεν έχεις λάβει email Υπαρχει τετοιος ορος; Απο που το μαθατε; Όντως και για μένα ειναι κορυφή. Αν ειχε και Live καταθεση χρημάτων απο ΑΤΜ στο λογαριασμό (όπως είχε η συγχωρεμενη η probank) θα ήταν το απολυτο δεκάρι... Υπαρχουν και atm με online καταθετηριο. Απλα δεν ειναι ολα. http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Kanalia-Eksypiretisis/Diktio-Eksipiretisis#false-0-true-8-false-false-0
agnostos99 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Στο αρχικό ποστ διαβασε το mail που πηγε στον TS. Επίσης και στην Εθνική δεν έχω δει μέχρι τωρα atm που να μην έχει άμεση κατάθεση στο λογαριασμό Υπαρχει τετοιος ορος; Απο που το μαθατε; Υπαρχουν και atm με online καταθετηριο. Απλα δεν ειναι ολα. http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Kanalia-Eksypiretisis/Diktio-Eksipiretisis#false-0-true-8-false-false-0
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Υπαρχουν και atm με online καταθετηριο. Απλα δεν ειναι ολα. http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Kanalia-Eksypiretisis/Diktio-Eksipiretisis#false-0-true-8-false-false-0 όντως, απλα σκέψου οτι εμένα, στο απόκέντρο της αθήνας, το πιο κοντινο μου ειναι στα 2 χλμ όταν εχω 2 τράπεζες πειραιώς στα 300 και 500 μέτρα αντιδιαμετρικά και άλλη μια στα 700 μ... Και στο μαγευτικό παγκράτι εχει 3 με ονλαιν καταθεση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις