Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ερωτημα που εχει ενδιαφερον είναι τι γινεται σε περιπτωση που εχουμε λαβει μηνυμα για διπλασιασμο.

Λογικά θα σου διπλασιάζει το κανονικό ποσό που αγοράζεις και θα σου δίνει και το ανάλογο bonus το paypal. Π.χ. βάζεις 10€ σου δίνει 10,8€ + 8,8€ με λήξη σε διάρκεια 1 μήνα.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω που εχω χρεωστικη στο paypal και εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας 6€ μεσα απο την σελιδα του F2GO δεν μου χρεωσε το paypal προμηθεια οπως γινεται στο ebay.

Απο οτι καταλαβα αν βαλεις καρτα 10€ σου δινει 12€.

Ο φορος που κραταει το κρατος για την καρτοκινητη ειναι αλλο κομματι.

Νομιζω αμα βαλεις καρτα 10€ μπαινουν γυρω στα 8,80.

Η δικη μου χρεωστικη ειναι Visa

• Moderators
Δημοσ.

@chrisNS (βρε ποτε προλάβατε 2 ποστς; :P )

Αυτό είναι το λογικο όπως λες. Αλλα επειδή δεν ξερω αν παιρνεις κανονικα κωδικο τον οποιο τον περνας εσυ ή γινεται αυτόματα η ανανεωση εχω μια επιφυλαξη και ρωτησα μπας και καποιος το εχει κανει ή το κανει να μας πει λεπτομεριες. Βλεπεις προκειται για promo της wind το οποιο μαλιστα εχει περιορισμενο αριθμο όπως βλεπω "κομματιων". Και σε προμο δεν αποκλειεται να χανεις καποια άλλη προσφορα (όπως τον διπλασιασμο που μπορει να εχει καποιος) και να μην συνδυαζονται. Μακαρι να συνδυάζονται παντως.

Δημοσ.

Όχι , το γράφει καθαρά στους όρους. Δεν περνάς κανένα κωδικό, το bonus σου προστίθεται αυτόματα και συνδυάζεται με όλες τις υπόλοιπες προσφορές της εταιρείας. Επίσης γράφει πως όταν ολοκληρωθεί η προσφορά και φτάσει τη μέγιστη διάρκεια, η Wind θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση στις σελίδες της που να ενημερώνει για την λήξη αυτής.

Δημοσ.

Εγω που εχω χρεωστικη στο paypal και εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας 6€ μεσα απο την σελιδα του F2GO δεν μου χρεωσε το paypal προμηθεια οπως γινεται στο ebay.

μα δε κρατάει καμία προμήθεια το PayPal ούτε στο ebay!

τα έξοδα του paypal πάντα τα επωμίζεται ο πωλητής (θεωρητικά φυσικά μιας και σίγουρα είναι υπολογισμένα στην τιμή).

Εκτός αν εννοείς τυχόν έξοδα μετατροπής συναλλάγματος (eur ->usd ή το αντίθετο), αλλά και πάλι δε πρέπει να αφήνεις το paypal να κάνει την μετατροπή μιας και είναι ακριβότερο από τις τράπεζες.

• Moderators
Δημοσ.

^^

Εχεις δικιο! "Στραβομαρα" μου! (λογω βιασύνης διαβασα τα μισα από την εικονα/ορους του TS, μεχρι εκει που λεει ότι πρεπει να ενημερωσει μετα το τελος των "κουπονιών" η εταιρια.)

Ευχαριστω για την επισημανση. :)

Δημοσ.

Χωρις να θελω να κανω διαφημιση την Τραπεζα

Πειραιως (winbank) + Visa (χρεωστικη, πρωην Εlectron) + Paypal ειναι ο μαγικος συνδιασμος του ιντερνετ, κανεις τα παντα! Ουτε φορτισεις, ουτε ξεφορτισεις ουτε τιποτα... ΟΚ δεν θελεις να εχεις το βασικο λογαριασμο σου στο ιντερνετ, ποιος σε εμποδιζει να φτιαξεις εναν ξεχωριστο μονο για ιντερνετ??

• Like 5
Δημοσ.

Τον όρο ότι ισχύει έως και ένα συγκεκριμενο αριθμό ανανεώσεων γιατί δεν το γράφει στο σαιτ? Είναι σαν να το αφήνει free για παντα αν δεν έχεις λάβει email

Δημοσ.

Πειραιως (winbank) + Visa (χρεωστικη, πρωην Εlectron) + Paypal ειναι ο μαγικος συνδιασμος του ιντερνετ, κανεις τα παντα! Ουτε φορτισεις, ουτε ξεφορτισεις ουτε τιποτα... ΟΚ δεν θελεις να εχεις το βασικο λογαριασμο σου στο ιντερνετ, ποιος σε εμποδιζει να φτιαξεις εναν ξεχωριστο μονο για ιντερνετ??

Όντως αλλά βαριέμαι να ανοίγω νέο λογαριασμό

Δημοσ.

Όντως και για μένα ειναι κορυφή. Αν ειχε και Live καταθεση χρημάτων απο ΑΤΜ στο λογαριασμό (όπως είχε η συγχωρεμενη η probank) θα ήταν το απολυτο δεκάρι...

• Like 1
Δημοσ.

Τον όρο ότι ισχύει έως και ένα συγκεκριμενο αριθμό ανανεώσεων γιατί δεν το γράφει στο σαιτ? Είναι σαν να το αφήνει free για παντα αν δεν έχεις λάβει email

Υπαρχει τετοιος ορος; Απο που το μαθατε;

Όντως και για μένα ειναι κορυφή. Αν ειχε και Live καταθεση χρημάτων απο ΑΤΜ στο λογαριασμό (όπως είχε η συγχωρεμενη η probank) θα ήταν το απολυτο δεκάρι...

Υπαρχουν και atm με online καταθετηριο. Απλα δεν ειναι ολα.

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Kanalia-Eksypiretisis/Diktio-Eksipiretisis#false-0-true-8-false-false-0

Δημοσ.

Στο αρχικό ποστ διαβασε το mail που πηγε στον TS.

Επίσης και στην Εθνική δεν έχω δει μέχρι τωρα atm που να μην έχει άμεση κατάθεση στο λογαριασμό

Υπαρχει τετοιος ορος; Απο που το μαθατε;

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Kanalia-Eksypiretisis/Diktio-Eksipiretisis#false-0-true-8-false-false-0

Δημοσ.

όντως, απλα σκέψου οτι εμένα, στο απόκέντρο της αθήνας, το πιο κοντινο μου ειναι στα 2 χλμ όταν εχω 2 τράπεζες πειραιώς στα 300 και 500 μέτρα αντιδιαμετρικά και άλλη μια στα 700 μ... Και στο μαγευτικό παγκράτι εχει 3 με ονλαιν καταθεση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...