21century Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Νομίζω ότι τώρα θα ανέβει ο ανταγωνισμός για τα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το να μην ακουμπάς την οθόνη δεν νομίζω ότι προσθέτει άνεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σιγά μην έχει και 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Να τις εκατοστήσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το να μην ακουμπάς την οθόνη δεν νομίζω ότι προσθέτει άνεση. Μην το λες. Τα ίδια λέγαμε για κινητά αφής όταν είχαν πρωτοβγει και τα κράζαμε πόσο άβολα ήταν που δεν είχαν πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 χαχαχα μονο ο τριανταφυλλοπουλος θα το αγορασει. Τριανταφυλλοπουλος:"Τωρα που εχω το εξακαμερο θα κλαψουν μανουλες.... κριμα που δεν υπηρχε τοτε με τον κορκολη." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τώρα θα έχει και πολλές επιλογές για πόζες η NSA ανφάς,προφίλ,ντούμπλ φας βάλε και το αποτύπωμα βάλε και την σάρωση της ίριδας θα έχεις έναν πολύ ευτυχισμένο πράκτορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μαλακία... Τι 6 κάμερες; Σαν καταναλωτής θέλω και 4 οθόνες, 13 κουμπιά power και 6 υποδοχές ακουστικών. Και 3 μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εκτός από τις κάμερες για να μας παρακολουθεί, θα έχει και ακροφύσιο για να μας ψεκάζει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ε ρε πλάκα που θα έχει να βλέπεις κάποιον να αρχίσει να κάνει χειρονομίες στον αέρα σα να είναι τρελός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Η χρήση θα είναι και σχεδιασμένη και για τους πλοκαμοειδής κατοίκους του ζόνγκ για αυτό είναι σίγουρο ότι ζουν ανάμεσα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τι έπαθες ρε ψυχολογικά εχεις; lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τι έπαθες ρε ψυχολογικά εχεις; lol Πε του τα ρε μπάτμαν του τα λέω και εγώ και δεν με ακούει.Του λέω θα προβάρεις μακρυμάνικο πουκάμισο τίποτα αυτός τα δικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κόλαση φίλε, θα σου κάνει κι ακτινογραφία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κόλαση φίλε, θα σου κάνει κι ακτινογραφία! Άντε να βγει επιτέλους και καμιά εφαρμογή της προκοπής 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα