Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα iphone 5 ξαφνικα προχθες εσβησε ξαφνικα το  και απο τοτε αρχισε να κανει συνεχια το ιδιο πραμα σβηνει απο μονο του τυχαια εκτος κι αν ειναι στο  φορτιστη. εκανα ρεστορ,εβγαλα τη μπαταρια μπασ και αλλα το προβλημα παραμενει απ οτι διαβασα στο ιντερνετ πρεπει εχει θεμα η μπαταρα και πρεπει να την κανω 'calibrate' αλλα δεν εχω καταλλαβει τι ακριβως ειναι αυτο.καμια γνωμηηη??? επισης το power button δεν λειτουργει

Δημοσ.

εκεί που το πήρες, θα τους έλεγες τα προβλήματά του και λογικά θα σου κάνανε αντικατάσταση συσκευής. Πόσο καιρό το έχεις?

Δημοσ.

το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και σιγουρα εχει 1 χρονο πιστευω..δυσκολο να ψαχτω δλδ τωρα με εγγυηση...απ οτι βλεπω ειναι συχνο φαινομενο κ λογικα εχει να κανει με τη μπαταρια επισης σκεφτομουν να αγορασω αλλη μπαταρια για να δοκιμασω

Δημοσ.

Αν δεις ένα θέμα λίγο πιο κάτω ακόμα και να έχει περάσει τον χρόνο είχες πιθανότητες να το περάσουν στην εγγύηση. Τώρα που το άνοιξες μόνος σου νομίζω έχασες κάθε ελπίδα! Ίσως μόνο αντικατάσταση εκτός εγγύησης με το ποσό που θα ζητήσει η εταιρεία (γύρω στα 200-250€ πρέπει να είναι αν ισχύει ακόμα) Αλλιώς κάνε αυτό που λες, δοκίμασε μια άλλη μπαταρία να δεις αν κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

Εφόσον έβαλες χέρι χάνεις την εγγύηση. 

Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό.

Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις τη συσκευή σου και 250 ευρώ και να πάρεις ανακατασκευασμένο.

Δημοσ.

Και στα μεταχειρισμένα ισχύει η εγγύηση. Από δω και πέρα ή δοκιμάζεις μια μπαταρία ή το πας σε κάποιον που ασχολείται

Δημοσ.

μα ετσι κι αλλιως δεν ειχα εγγυηση το πηρα μεταχειρισμνεοο απο δω και περα τι γινεται

Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό.

Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις τη συσκευή σου και 250 ευρώ και να πάρεις ανακατασκευασμένο.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό με τα 250€ έχει αλλάξει και πλέον δεν δέχονται κινητά που έχουν ανοιχτεί. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν ξέρει κάτι

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η εγγυηση δεν καλυπτει κανονικα αναλωσιμα,δηλαδη μπαταριες κτλ απλα επειδη οταν τους το πας τους λες εχει αυτο το προβλημα και κλεινει μονο του κτλ δεν μπορουν να ξερουν ακριβως τι εχει και αν φταιει πχ το dock η μπαταρια.οποτε τα παιρνουν σαν προβληματικα και απλα τα ανακατασκευαζουν οπως κανουν σε ολα .

Βεβαια οπως λενε και τα αλλα παιδια τωρα που το ανοιξες και ποσο μαλλον που εβγαλες την μπαταρια δυσκολο πολυ να το περασεις εγγυηση.Η αλλαγη της μπαταριας παντως για αρχη ειναι φθηνη.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό με τα 250€ έχει αλλάξει και πλέον δεν δέχονται κινητά που έχουν ανοιχτεί. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν ξέρει κάτι

Ισχυει για οποιαδηποτε συσκευη εκτος εγγυησης.

Το μονο που αλλαζει ειναι η τιμη η οποια εξαρταται απο το προβλημα.

Δημοσ.

Μου το είπαν πρόσφατα από Γερμανό γι'αυτό το λέω. ότι το service τους δεν κάνει αυτή την αντικατάσταση πλέον σε τηλέφωνα που έχουν ανοιχτεί

Δημοσ.

καλα ετσι κι αλλιως δεν ηθελα να δωσω τοσα πολλα λεφτα γτ θεωρω οτι σε κλεβουν κατα καποιο τροπο...αρχικα θα κανω το power button παλι μονος μου μιας κ εχω ξαμα αλλαξει απο τεσσαρι και θα προσπαθησω να ρυθμισω την μπαταρια γτ απ οτι εχω καταλαβει το θεμα εχει να κανει με τους κυκλουσ φορτισης της μπαταριας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...