memos22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 λοιπον μ λεει πως ο core#0 ειναι στους 68 και ο core#2 στους 68 επισης! η καρτα γραφικων μου λεει: voltage=1.100 V και θερμοκρασια 62-63 βαθμους!!!
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλσπερα!εδω και ενα μηνα περιπου ισως και λιγο παραπανω εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου!το λαπτοπ ειναι hp pavilion g6 series..τον τελευταιο καιρο μου σβηνει καθως παιζω και συγκεκριμενα παιζω LOL..αλλαξα σκληρο γτ ειχε ενα προβληματακι..τι αλλο πιθανον μπορει να φταιει?εχω σκεφτει μηπως εχουν χαλασει τα ανεμηστηρακια γτ εχω το speedfan και ενω οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου η θερμοκρασια του ειναι στους 60-65 βαθμους οταν παιζω παει πανω απο 70.. Ναι σβηνει οκ.Το κανει και σε φορητο ενος γνωστου μου..Αλλα από τι σβήνει ? Απο υπερθερμανση ? Παραξενο μου φαινεται γιατι 70 δεν το λες overheat..Η' blue screen of death ? αυτη τη στιγμη εχει 56-59 αλλα δεν τρεχω καποιο προγραμμα παρα μονο το chrome! Πως μπορω να ανεβασω τη φωτογραφια? Καλά μην είσαι και απόλυτος ! Μονο chrome χαχα ! Ειναι το chrome ατιμη πάστα..Η χρήση του κάνει για 10 προγραμματα ! Με το ενσωματωμενο flash να ξερες πόσο ζορίζει το λάπτοπ..
memos22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χαχα ατιμο chrome...απο υπερθεμανση γτ ειναι hp και οπως ειναι γνωστο εχουν ενα θεμα με τις θερμοκρασιες..το απογευμα μου εφτασε στους 85 ομως αλλα δεν εσβησε και μου εκανε εντυπωση...αξιζει να του παρω 2 καινουργια ανεμιστηρακια ή οχι?
nikos903 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Πρώτα άνοιγμα και καλό καθάρισμα μέσα - αλλαγή πάστας και μετά παίρνεις και μια βάση που λες να τον έχεις απάνω αμα θες. Άμα μετά απο αυτά συνεχίσει υπάρχει θέμα πάντως... Πρέπει να τσεκάρεις μνήμες (memtest86+) - δίσκο (HDsentinel) και να ρίξεις update στους drivers σου... Εγγύηση δεν έχει το λάπτοπ ε;
memos22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπερα!ετρεξα το memtest αλλα δεν καταλαβα τιποτα μπορω να πω!εγγυηση δεν εχω οχι!βαση του εχω απο κατω αλλα θα το παω για εναν καθαρισμο!μου κανει εντυπωση που επιασε να σβηνει ξαφνικα!
nikos903 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Άλλο memtest και άλλο memtest86+ Το δεύτερο είναι bootable, σου βγάζει μια μπλε οθόνη και φορτώωωωωωωνει.... Εκεί πρέπει να το αφήσεις ένα βράδυ περίπου να λιώνει και αν το πρωί δεν έχει βγάλει καμια κόκκινη εγγραφή απο κάτω τότε είσαι ΟΚ (σου γράφει κιόλας pass ή fail). Πρώτα απο όλα όμως το καθάρισμα, γιατί μάλλον έχει χνούδι μέσα ή η πάστα έχει γίνει μπετόν.... Μακάρι δηλαδή να είναι αυτό γιατί αλλιώς έχεις θέμα.... Μόνος σου δεν μπορείς να το ανοίξεις; Μόνο ένα καπάκι ανοίγεις απο κάτω αν δεν κάνω λάθος σε αυτό το μοντέλο... Μετά παίρνεις μια πάστα με 5€, καθαρίζεις την παλιά, βάζεις την καινούργια και είσαι jet... Όσο έχεις βγάλει και την ψήκτρα ρίχνεις και ένα φύσημα να αδειάσει ο ανεμιστήρας Edit:(Τώρα που το βλέπω ξανά για να βγει και ο ανεμιστήρας πρέπει να γίνει βίδες... Πάει φίξ το καπάκι του ανεμιστήρα με την ψήκτρα; :/)
memos22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Η ψυκτρα ειναι καινουργια!οποτε θα το παω για εναν καθαρισμο γτ εαν ανοιξω μονος μου το λαπτοπ το πιο πιθανο ειναι να θελω καινουργιο μετα!χαχα..εαν δεν ειναι θεμα σκονης τι αλλο μπορει να φταιει μετα?
nikos903 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Άλλο το πως φαίνεται απο πάνω και άλλο το πως είναι μέσα Μπορεί να έχουν κλείσει οι αεραγωγοί απο την σκόνη (έχεις δει σε κανένα γουέστερν την μπάλα που τρυγιρίζει στην έρημο ε; Κάτι τέτοιο) και για αυτό να μην δουλεύει καλά η ψύξη. Μετά μπορεί να έχει ξεραθεί η πάστα τόσο καιρό, θέλει αλλαγή. Άμα συνεχίσει τότε πας για άλλες δοκιμές, τρέχεις ένα βράδυ το memtest86+ (bootable), άμα βγεις καθαρός κοιτάς και τον δίσκο (με το hdsentinel) και άμα είσαι οκ και εκεί τρέχεις και ένα OCCT να δεις άμα αντέχει η τροφοδοσία (με το βλέμα στις θερμοκρασίες βέβαια, λάπτοπ είναι μην το κάψουμε ). Άμα τα βγάλει αυτά τότε πρέπει να είναι ΟΚ το λάπτοπ.... Άμα δεν τα βγάλει βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα