memos22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλσπερα!εδω και ενα μηνα περιπου ισως και λιγο παραπανω εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου!το λαπτοπ ειναι hp pavilion g6 series..τον τελευταιο καιρο μου σβηνει καθως παιζω και συγκεκριμενα παιζω LOL..αλλαξα σκληρο γτ ειχε ενα προβληματακι..τι αλλο πιθανον μπορει να φταιει?εχω σκεφτει μηπως εχουν χαλασει τα ανεμηστηρακια γτ εχω το speedfan και ενω οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου η θερμοκρασια του ειναι στους 60-65 βαθμους οταν παιζω παει πανω απο 70..
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τέτοια προβλήματα συνήθως οφείλονται σε θερμοκρασίες. Πρέπει καταρχήν να ανοιχτεί να καθαριστεί η ψήκτρα που πιθανον να εχει στουπώσει από χνούδια και επι την ευκαιρία να αλλαχτουν και θερμοαγώγιμες πάστες. Το να έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι είναι άλλο θέμα και φυσικά δεν αποκλείεται. Αλλά πρώτα απ' όλα αν δεν έχει καθαριστεί προφανώς αυτό θα φταίει.
memos22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Του ειχα κανει εναν καθαρισμο πριν 2 εβδομαδες και για 2-3 ημερες δεν μ ειχε σβησει καθολου!για αυτο μου εκανε εντυπωση που τωρα σβηνει ξανα..
coolerman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ανέβασε φωτό εδώ απο hwmonitor ίσως δεν έχεις κάνει κάτι καλά...ξανά τσεκάρισε το!
memos22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 αυτη τη στιγμη εχει 56-59 αλλα δεν τρεχω καποιο προγραμμα παρα μονο το chrome! Πως μπορω να ανεβασω τη φωτογραφια? 1
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 δεν το κλινεις καλυτερα, δεν ειναι καλες οι θερμοκρασιες σου, μηπως εβαλες πολυ παστα?
memos22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τι ειναι αυτο?δεν τον τρεχω ωρα...τι μπορει να φταιει ομως?
memos22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 οχι τον ειχα παει σε μαγαζι!απλα τον φυσηξαν με πιεστικο και απο εκει και περα τιποτα αλλο!σκεφτηκα μηπως του παρω καινουργια ανεμιστηρακια..αλλα δεν θελω να πανε τσαμπα τα χρηματα εαν δεν ειναι αυτο..
memos22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 και παλι ειχα παραπανω απο το κανονικο θερμοκρασιες αλλα δεν μ ειχε σβησει ποτε..πως μπορω να ανεβασω την φωτο? μεχρι πριν ενα μηνα ηταν μια χαρα,μετα επιασε και εσβηνε αλλα και μετα τον καθαρισμο συνεχισε το ιδιο.. HWMonitor.txt
memos22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 θα μπορουσε να μ πει καποιος τι μπορει να φταιει τελικα?
nikos903 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Βάλε το HWmonitor να τρέχει και βάλε ένα βίντεο στην youtube 1080p να τρέχει (πολύ τρέξιμο ) και πες μας τις θερμοκρασίες που ανεβάζει max. Το σωστό καθάρισμα γίνεται ανοίγοντας το λάπτοπ και τότε το καθαρίζεις εξονυχιστικά, + οτι αλλάζεις και την πάστα. Αυτό που στο φύσηξε δεν είναι μόνιμη/καλή λύση, γιατί και πάλι τα χνούδια που νομίζεις οτι θα πάνε; Μέσα μένουν και με τον καιρό πάλι θα φράξουν τους αεραγωγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα