Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα λάπτοπ hp και θέλω να αναβάθμισω την ραμ απο 4gb που ειναι σε 8gb.. Αυτή που έχω τώρα ειναι 2x2gb 2rx8 pc3 10600s 9-10-f2. Ειναι στα 1333 MHz μπορώ να βάλω ραμ στα 1600 MHz? πως μπορώ να μάθω αν το λαπτοπ υποστηρίζει 1600mhz ram?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχήν πες μας το μοντέλο του laptop να δουμε αν πάει μεχρι 8gb.

Επισης για να δουμε τι ακριβώς ram εχεις τώρα κατεβασε το cpuz και βάλε 2 φωτογραφίες απο την καρτέλα spd και memory

Δημοσ.

Πρέπει βασικά να το ανοίξεις να δεις ποσα slot για ram εχει ακομα αν και φυσιολογικά 2 πρέπει να εχει , σε αυτην την περίπτωση αγοράζεις 2 τετοιες  http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36980&cat=4&sub=347&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined να πας στα 8gb

Δημοσ.

Dual slot ειναι φίλε μου

Απο ότι κατάλαβα δεν μπορώ να δουλέψω ραμ στα 1600mhz ωραία. Μήπως να πάρω αυτές ; Ποιο οικονομικές...

post-287880-0-41974700-1395417162_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειτε 1333 ειτε 1600 δεν θα καταλάβεις διάφορα , ναι κανουν και αυτές απλα ψάξε αν δουλεύουν στα 1.5 volt

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μ πεις πως ειδες ότι σηκώνει 1600mhz ? θέλω να μάθω :) ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έψαξα λιγο αλλα δεν μπορω να βρω κατι για την συχνότητα που υποστηρίζει (για 1600) , οποτε καλυτερα πήγαινε στα σίγουρα 1333

Δημοσ.

σύμφωνα με το manual του  κατασκευαστή οι καλύτερες μνήμες για το laptop σου είναι αυτές τώρα εάν θες άλλο κατάστημα δική σου επιλογή το eshop το δουλεύω καιρό και το θεωρώ αξιόπιστο 

Link.png Site: ram

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...