Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

επιτέλους, πλησιάζει ο καιρός να αλλάξω το 920,  και στις 2 του Απρίλη την 8.1 να αρχίσουμε να γουστάρουμε...

Δημοσ.

Αν έχει 5ρα οθόνη θα το αλλαξω σίγουρα το 920 με το 930.

πιστεύω να δωσει τα windows 9 σε αυτα τα κινητά.

Και εγώ το περιμένω, έχω το 920 αλλά τα Χριστύγεννα θέλω να πάρω το 930...

Δημοσ.

Και εγώ το περιμένω, έχω το 920 αλλά τα Χριστύγεννα θέλω να πάρω το 930...

να βγουνε τα νέα να πέσουν οι τιμές στα παλιά.. Θέλω το 1020 white πώς και πως
Δημοσ.

Τωρα που βγαινει και το 8.1 και ξεκινα το developing για τις κοινες εφαρμογες μεταξυ wp&windows,ωρα να βγαλουν και τον αντικαταστατη του 1020,γιατι ειναι καιρος να φευγω απο το hd2 και τα wp7.8!

Δημοσ.

Α γι αυτο η nokia έχει φαγωθεί με τα windows οταν όοολες οι εταιριες βγάζουν android και όταν ολες οι εφαρμογες βγαίνουν σε android αυτοι επιμένουν με τα windows?Επειδή η nokia συνεργαζεται με την microsoft?Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε

ελααααααααα? πες μου οτι δεν έμαθες οτι η nokia εξαγοράστηκε από την microsoft......

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Α γι αυτο η nokia έχει φαγωθεί με τα windows οταν όοολες οι εταιριες βγάζουν android και όταν ολες οι εφαρμογες βγαίνουν σε android αυτοι επιμένουν με τα windows?Επειδή η nokia συνεργαζεται με την microsoft?Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε

καλό είναι που συνεργάζονται όμως γιατί οι μεγάλες συνεργασίες κάνουν καλό σε όλους μας και κυρίως στις τσέπες μας....όσο για τα windows με έχουν κερδίσει ενώ τόσο καιρό χρησιμοποιούσα και android και ios

Δημοσ.

Τωρα που βγαινει και το 8.1 και ξεκινα το developing για τις κοινες εφαρμογες μεταξυ wp&windows,ωρα να βγαλουν και τον αντικαταστατη του 1020,γιατι ειναι καιρος να φευγω απο το hd2 και τα wp7.8!

η αλήθεια είναι πως αν χρησιμοποιείς πολύ εφαρμογές skype whatsapp Και viber η 7.8 πλέον δεν αρκεί. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...