Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Dark Knight και The Dark Knight Rises(αν και δεν έχω δει το 2ο). Δύο τεράστιες πατάτες, που ο Bale τις έκανε ακόμα χειρότερες, αλλά παρόλα αυτά εμπορικές επιτυχίες για άγνωστο λόγο.

Μακράν ο καλύτερος Batman και μακράν οι καλύτερες ταινίες Batman και λες ότι δεν έχεις δει και το 2ο....μείνε με τον Ben Affleck και με τον Κλούνει.

• Like 6
Δημοσ.

ε ρε κολλημα με το τζομπς...μας εχουν πριξει λιγο μου φαινεται...περα απο την πρωτη αδιαφορη ταινια που δεν ειδα ολη...νοημα θα ειχε η δευτερη εκδοση...αν εδειχνε την πραγματικοτητα...

δηλαδη αν αντι να μας δειχνουν το ποσο γαματοι προτοποριακοι και καινοτομοι ειναι στην αππλε (που δεν εινια τιποτα απο τα τρια αλλα με αυτα χαιρονται οι φανς), μας εδιχναν την πραγματικη αππλε, δηλαδη το μαρκετικο φαινομενο του πως μπορεις να πουλησεις σε εσκυμωο ψυγειο, (γιατι πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες), τοτε ναι, θα ειχε νοημα η ταινια...πως μια εταιρια απο τη χρεωκοπια εφτασε σε λιγα χρονια απο ενα ipod να την ξεπερνανε μονο πετραιλαικες...αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ψαχνουν για περισσοτερα θυματα και να εδρεωθουν στη συνειδηση των αγοραστων τους( δε θα μου εκανε εντυπωση αν οταν δω την ταινια ξαφνικα θελησω να ξαναπαρω iphone, ετσι δουλευουν αυτα, υπουλα :P )

• Like 3
Δημοσ.

Ο jobs ήταν προτωπόρος*. Για τις ταινίες και τις εταιρείες στα @@ μου. Αν θέλει κάποιος πάντως να πάρει λίγο μυρωδιά απ' την εποχή και βαριέται να διαβάσει το βιβλίο, ας δει το "Pirates of Silicon Valey".

*Και ο Gates, παρεμπιπτόντως.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη αν αντι να μας δειχνουν το ποσο γαματοι προτοποριακοι και καινοτομοι ειναι στην αππλε (που δεν εινια τιποτα απο τα τρια αλλα με αυτα χαιρονται οι φανς), μας εδιχναν την πραγματικη αππλε, δηλαδη το μαρκετικο φαινομενο του πως μπορεις να πουλησεις σε εσκυμωο ψυγειο, (γιατι πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες), τοτε ναι, θα ειχε νοημα η ταινια...πως μια εταιρια απο τη χρεωκοπια εφτασε σε λιγα χρονια απο ενα ipod να την ξεπερνανε μονο πετραιλαικες...αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ψαχνουν για περισσοτερα θυματα και να εδρεωθουν στη συνειδηση των αγοραστων τους( δε θα μου εκανε εντυπωση αν οταν δω την ταινια ξαφνικα θελησω να ξαναπαρω iphone, ετσι δουλευουν αυτα, υπουλα :P )

Ναι το πέτυχες, η sony pictures θέλει να πουλήσει η apple iPhone και iPad. Ρε παιδιά, σκεφθείτε λίγο πριν γράψετε κάτι, δε κοστίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη η ταινια ηταν για οσκαρ τουλαχιστον αλλα την χαντακοσαν οι κρητικες....

Οι Πελοποννήσιες να δεις ...

• Like 12
Δημοσ.

Ναι το πέτυχες, η sony pictures θέλει να πουλήσει η apple iPhone και iPad. Ρε παιδιά, σκεφθείτε λίγο πριν γράψετε κάτι, δε κοστίζει.

δες το οικονομικο μεγεθος της apple, δες το μεγεθος της σονυ, συγκρινε τα μεταξυ τους για να καταλαβεις την ταξη της διαφορας και μετα ξανακανε αυτο που προτρεπεις τους αλλους να κανουν, αλλα δε κανεις εσυ...

Δημοσ.

δες το οικονομικο μεγεθος της apple, δες το μεγεθος της σονυ, συγκρινε τα μεταξυ τους για να καταλαβεις την ταξη της διαφορας και μετα ξανακανε αυτο που προτρεπεις τους αλλους να κανουν, αλλα δε κανεις εσυ...

Μια χαρά ξέρω τα μεγέθη και των δύο εταιρειών. Το ότι αυτό που έγραψες πριν για τη συγκεκριμένη ταινία είναι εντελώς άσχετο, το κατάλαβες όμως ; Μέχρι και το ότι δεν είναι καινοτόμα εταιρεία έγραψες.

Δημοσ.

γκουχ..The Dark Knight Rises...γκουχ

Μια φορα να δω θετικο σχολιο για καποιον ανθρωπο,για καποια ταινια... :-D

Ολο βηχας σε πιανει,και για ενα στραβο,θα βγαλεις αουτ ολη την ταινια.

• Moderators
Δημοσ.

Μια φορα να δω θετικο σχολιο για καποιον ανθρωπο,για καποια ταινια... :-D

Τωρα μην με βαζεις να ψαχνω το thread για το Avatar..Θα χορτασεις θετικα σχολια και μετα θα παρακαλας να σταματησουν ;)

Δημοσ.

Τωρα μην με βαζεις να ψαχνω το thread για το Avatar..Θα χορτασεις θετικα σχολια και μετα θα παρακαλας να σταματησουν ;)

Toσα καλα λογια ειπωθηκαν; ^_^

Θα παω να ριξω καποια ματια...

Δημοσ.

Go nuts (..και καλο κουραγιο)

Μονο το 7ο σχολιο πριν το τελος που διαβασα,και καταλαβα τι θα μπορουσε να ακολουθησει στις υπολοιπες.

Τελικα,επεσα εξω για τον Killik...

Zητω ειλικρινως συγνωμη. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...