voltmod Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μία ανεξάρτητη παραγωγή με τον Ashton Kutcher προσπάθησε να φέρει πρόσφατα την αναμφισβήτητα ξεχωριστή προσωπικότητα του ηγέτη της Apple πιο κοντά στο κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα επίσης να μάθει και μερικά πράγματα για τη γέννηση και την εξέλιξη της Apple.Η ταινία Jobs, άρεσε σε αρκετούς, ωστόσο δεν άρεσε σε άλλους τόσους, ενώ αρκετοί εξέφρασαν επιφυλάξεις για το σενάριο και την σχέση του με τα πραγματικά ιστορικά στοιχεία. Η Sony Pictures, θέλει να μεταφέρει τη βιογραφία του Steve Jobs σε σενάριο του Aaron Sorkin στη μεγάλη οθόνη, και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο David Fincher, ο οποίος είναι γνωστός για πολλές επιτυχίες όπως τα Alien 3, Se7en, The Game, Fight Club, Panic Room, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button, The Social Network, The Girl with the Dragon Tattoo κ.ά. Αν κρίνουμε από το βιογραφικό του, ο David Fincher είναι ικανός να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο. Εξέφρασε ωστόσο την απαίτηση στην εταιρεία παραγωγής, ο πρωταγωνιστής που θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό ηγέτη της Apple, να είναι ο Christian Bale (American Psycho, The Machinist, The Dark Knight, The Fighter, American Hustle κ.ά). Σύμφωνα με αναφορές, ο Bale δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για τον ρόλο –αυτή τη περίοδο απολαμβάνει ένα μικρό διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας Moses. Η παραγωγή, που βασίζεται στο βιβλίο του Walter Isaacson, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2015. Site: TheVerge Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από voltmod
6xXx6 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 η ταινία με τον Ashton Kutcher ηταν αποτυχία οποιος και να παίξει στην καινουρια αφου θα ειναι σκηνοθέτης ο David Fincher θα ειναι τουλάχιστον καλή
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ε μαλλον θέλουν τώρα να το προχωρήσουν σε συνέχεια (jobs 2 the journey continues) και την μετα iphone εποχή αλλιως δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να γίνει αλλο ενα remake με διαφορετικό ηθοποιό Οσο αφορά την ταινία μου φάνηκε απο καλη εως ανεκτή αλλα μεχρι εκει enough is enough
hionobalini Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτη η ταινια ηταν για οσκαρ τουλαχιστον αλλα την χαντακοσαν οι κριτικες.... Το εστειλα απο το iphone 5s,iphone 5c ipad air, ipad mini retina με το tapatalk Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από hionobalini 19
DIL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 και οπως φενεται στο παραπανω μυνημα....ακομα οι συσκευες του στελνουν τα μυνηματα 2 φορες χαχαχαχα. Ο Bale ειναι αληθεια οτι δεν εχει κανει καμια πατατα στην ζωη του και δεν νομιζω να ειναι αυτη η πρωτη ειναι πολυ επιλεκτικος
lepaterious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τι εγινε δεν πουλησε η πρωτη οπως πουλαει το ονομα apple και βγαζουν δευτερη? Ελεος δηλ
planelover Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Όχι ρε Bale μη μη! Μας τα'χουν πρηξει με τον Jobs 8
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ο Bale ειναι αληθεια οτι δεν εχει κανει καμια πατατα στην ζωη του και δεν νομιζω να ειναι αυτη η πρωτη ειναι πολυ επιλεκτικος The Dark Knight και The Dark Knight Rises(αν και δεν έχω δει το 2ο). Δύο τεράστιες πατάτες, που ο Bale τις έκανε ακόμα χειρότερες, αλλά παρόλα αυτά εμπορικές επιτυχίες για άγνωστο λόγο.
enzokou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 The Dark Knight και The Dark Knight Rises(αν και δεν έχω δει το 2ο). Δύο τεράστιες πατάτες, που ο Bale τις έκανε ακόμα χειρότερες, αλλά παρόλα αυτά εμπορικές επιτυχίες για άγνωστο λόγο. ¨αν και δεν έχω δει το 2ο....¨ Απλά γελάω,δεν μπορώ να σχολιάσω... http://www.imdb.com/title/tt0468569/ 18
CheOnWeb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει την βιογραφία. Αρκεί. 4
moses Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ο Bale ειναι αληθεια οτι δεν εχει κανει καμια πατατα στην ζωη του και δεν νομιζω να ειναι αυτη η πρωτη ειναι πολυ επιλεκτικος The Dark Knight και The Dark Knight Rises(αν και δεν έχω δει το 2ο). Δύο τεράστιες πατάτες, που ο Bale τις έκανε ακόμα χειρότερες, αλλά παρόλα αυτά εμπορικές επιτυχίες για άγνωστο λόγο.Τι ειπε ρε παιδια το ατομο;;;;;;:-XSent from my U9200 using Insomnia 11
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 The Dark Knight και The Dark Knight Rises(αν και δεν έχω δει το 2ο). Δύο τεράστιες πατάτες, που ο Bale τις έκανε ακόμα χειρότερες, αλλά παρόλα αυτά εμπορικές επιτυχίες για άγνωστο λόγο. Oτι να ναι... 15
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η πρωτη ταινια ηταν αδιαφορη,αντιστροφως αναλογη του μεγεθους της προσωπικοτητας του Jobs.H δευτερη ελπιζω να ειναι ανταξια του .
Mau-Maus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 απο τους πιο γαματους ηθοποιους ! μπαινει κυριολεκτικα μεσα στον ρολο - και ειναι αρρωστος σε υπερβολικο βαθμο ισως με την δουλεια του ! οσοι εχουν διαβασει λιγο απο αυτα που εχει πει ξερουν .. δεν εχω δει ταινια που να μην ηταν καλος - στο Fighter ομως και στο Prestige τα σπαει !!! 4
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ο Bale ειναι αληθεια οτι δεν εχει κανει καμια πατατα στην ζωη του και δεν νομιζω να ειναι αυτη η πρωτη ειναι πολυ επιλεκτικος γκουχ..The Dark Knight Rises...γκουχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα