koularasss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εχω κατι ακουστηκα της σονυ,αυτα που εχουν διαφορα μεγεθη μαλακου πλαστικου για να μπαινει στο αυτι,και τα επλυνα καταλαθως.Μολις τα βρηκα το πρωι εβγαλα το πλαστικο που εχουν και τα αφησα μεσα σε ρυζι,λετε να γινει τιποτα και να σωθουν;;
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τι εννοεις ρε παλικάρι μου τα έπλυνες κατα λάθος; Κατα λάθος μας πέφτει καφές/πορτοκαλάδα/γκαζόζα/μπύρα Αν δεν ήταν στο ρεύμα όταν τους έκανες μπουγάδα ναι θα τα σώσεις αν και δε κατάλαβα τι ακριβώς έβαλες μπουγάδα.
Kostas93 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Σονυ ακουστικα ειχα ξεχασει μεσα σε τσεπη απο μαγιο και μπηκα σε πισινα. Λειτουργουσαν κανονικοτατα μετα,αφου στεγνωσαν.
spacecowboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 προφανος ηταν τιποτα "ψειρες" και της ξεχασε μεσα σε καμια τσεπη εχω πλυνει stikaki usb ετσι και δουλευει ακομη αν και δεν το εμπιστευομαι ποια 1
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ναι μετά το post του Κώστα το κατάλαβα. Ήταν και κάπως το αρχικό μήνυμα. Δε θα έχει πρόβλημα ας τα αφήσει λίγο στον ήλιο
koularasss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τα ξέχασα μεσα σε τσεπη και ετσι τα επλυνα.Να τα κανω καθολου με το πιστολακι;;
Giorgos09 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εμενα επεσε κασετα του game boy στη θαλασσα αλλα μετα λειτουργουσε κομπλε. Σε αλλη περιπτωση που κατι ακουστικα επληθησαν στο πλυντηριο ειχαν σαφως κατωτερικη ηχητικη αποδοση.
gamanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν το απορρυπαντικό έχει ενεργούς κόκους, κόβει τα χαμηλομεσαία και παραμορφώνει στα 41 KHz. Διαπιστωμένο. 1
koularasss Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δηλαδη θα λειτουργουν αλλα δεν θα εχουν την ιδια αποδοση;;
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αμα ακους τιποτα χράτς χρούτς και παράσιτα τοτε μαλλον έγινε η ζημιά Ασε τα να στεγνώσουν καλα κανα 2 ημέρες ρίξε και ζεστό αέρα με ενα πιστολάκι και βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα