Nightstalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ. Σκοπεύω να προχωρήσω στην αγορά του πρώτου μου tablet, και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Κατ' αρχήν θα προτιμούσα να είναι android (αν και το 4:3 ratio των ipad είναι σαφώς πολύ πιο βολικό σε browsing, περιοδικά, e-books, κ.ά), και τώρα σχετικά με το μέγεθος δεν μπορώ να καταλήξω κάπου μιας και δεν είχα ποτέ δικό μου τάμπλετ για να κρίνω σχετικά με την φορητότητα, η κύρια χρήση θα είναι για μέσα στο σπίτι, παρόλλα αυτά οι 10 ίντσες μου φαίνονται λίγο too much... έχω δουλέψει ipad 2 φίλου και οκ για μέσα στο σπίτι καλά ήταν, αλλά δε μπορώ να με φανταστώ να το κουβαλάω έξω τόσο μεγάλο tablet... ούτε και για φάση άραγμα στο κρεβάτι για διάβασμα ή κανα επισόδειο σειράς θα βολεύει τόσο μεγάλο και βαρύ. Το nexus 7 αν και δεν το εχω δεί από κοντά, μου αρέσει πολύ σαν υλοποίηση και βρίσκω αρκετά ελκυστική την ιδέα του pure android, αλλά νομίζω πως θα με ξενίσει ο συνδυασμός 7" και 16:10 ratio, κάνει την οθόνη πολύ μικρή πιστεύω. Τα επόμενα που μου αρέσουν είναι το Samsung Tab Pro 8.4, το pro 10.1 και note 10.1 2014 με τιμή στο θεό όμως.... Και δεν ξέρω και πόσο θα τα βαραίνει το touchwiz (το οποίο δε με χαλάει σαν εμφάνιση btw...) Το LG Gpad αν και διαβάζω καλά λόγια γενικά, που εκτός από την αδύναμη μπαταρία έχει και το θέμα με τις γραμμές και μιας και είμαι επαρχία δεν θέλω να μπω στη διαδικασία επιστροφών, κτλ... ΥΓ. δεν ενδιαφέρομαι για κινέζικα, θα ήθελα κάτι επώνυμο. Τα φώτα σας plz... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Nightstalker
Papakaliati Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) To ipad mini retina 16 gb wifi παντως 354 το βρισκεις http://www.skroutz.gr/s/4010747/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-16GB.html . Αμα μπορεις να δωσεις τετοιο ποσο δεν υπαρχει συγκρισει με τα android tablets , δεν θα κοιταξεις ποτε πισω. Αμα το θελεις δε για εξωτερικες δουλειες σε εισαγωγικα, τοτε ειδικα ειναι μονοδρομος γιατι εχουνε 2 , 3 φορες καλυτερη μπαταρια απο τα ανδροιντ ταβλετς. 7ρι ταμπλετ θα σου ελεγα να μην παρεις, εξαιρετικα μικρο για να ειναι χρησιμο. Προσωπικα ειχα ψηθει παλιοτερα στην ιδεα του μικρου ταμπλετ, αλλα οταν ειδα απο κοντα τα 7ρια σχεδον γελασα και μου φανηκανε τοσο μικρα και τελειως αχρηστα . Παρεπιπτοντως μια χαρα κουβαλας και εκτος σπιτιου 10ρι ταμπλετ, δεν ειναι αλλωστε οτι παιζει να περπατας στον δρομο και το κρατας στο χερι, δεν ειναι κινητο. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Papakaliati
evmenis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Συγνωμη αλλα 10αρι ταμπλετ δεν το βγαζεις εκτος σπιτιου "μια χαρα" εκτος και αν εισαι γιγαντας.Το ιδανικο μεγεθος για φορητοτητα ειναι το 7αρι αλλα και τα 8αρια βγαινουν απο το σπιτι αλλα με καποιες παραχωρησεις.
Papakaliati Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Όπως ανέφερα και πριν δεν μπορείς να μιλάς σοβαρά για 7ρια ταμπλετς. Είναι εξαιρετικά μικρά για να είναι χρήσιμα. Άλλωστε τσάντα θέλεις για να τα βγάλεις από το σπίτι και για τα 7ria και για τα 10ρια ,δεν αλλάζει κάτι. 8inch στην χειρότερη περίπτωση, με τίποτα λιγότερο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα