Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου έχει τύχει 2-3 φορές σε μένα και άλλες τόσες στους δικούς μου να παίρνουν τηλέφωνο και να μην μιλάνε... το σηκώνω/σηκώνουμε και δεν ακούμε κάποια φωνή.

1ον : δεν μπορώ να δω αριθμό (μήπως ευθύνεται η συσκευή μου? αγόρασα ένα τηλέφωνο στα 25ε... κάτι φθηνο)... από την άλλη έχω ακούσει ότι για να βλέπεις ποιος σε παίρνει πρέπει να το ενεργοποιήσεις και πληρώνεις λίγο παραπάνω στο πάγιο.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το να βλέπω ποιος με καλεί και πόσο παραπάνω πληρώνω (είναι 32,90 double play)

2ον : Είναι γνωστό τελευτά (τελευταίο χρόνο) ότι υπάρχει μια κομπίνα με τα κινητά όπου σε παίρνουν και αν τους πάρεις πίσω σε χρεώνουν καλά... εμείς όμως δεν πήραμε πίσω...

Αυτό με αφορμή έναν λογαριασμό που ήρθε 10ε παραπάνω και ΚΥΡΙΩΣ τις κλήσεις που το σηκώναμε και δεν μίλαγαν.

Δημοσ.

Καταρχας κατα 99% θα σε παιρνει με αποκρυψη απο εκεί και περα βαλε καινουριες μπαταριες στο τηλεφωνο. Μπορει να δουλευει και ετσι αλλα τουλαχιστον στο δικο μου χωρις μπαταριες η αναγνωριση δεν λειτουργει. Επισης απο οσο ξερω πλεον ολοι εχουν αναγνωριση κλησης χωρις να πληρωνουν κατι επιπλεον. Αυτα απο μένα!

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...