Alexkass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αμάν ποια, λες και έχετε κανένα μυστικό υπέρ-όπλο και σας κατασκοπεύουν ....... το καλύτερο μήνυμα μέχρι τωρα. ξυπνήστε! δεν είστε κάτι σημαντικό, έλληνες σε μια ανύπαρκτη χώρα είστε. οπότε ΤΙ σας νοιάζει και αν σας κοιτούν? Υ.Γ. όλοι σας πάντως θα ικετεύατε για μερικά δεύτερα τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού χρόνου. η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο! 1
Redshift Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το καλύτερο μήνυμα μέχρι τωρα. ξυπνήστε! δεν είστε κάτι σημαντικό, έλληνες σε μια ανύπαρκτη χώρα είστε. οπότε ΤΙ σας νοιάζει και αν σας κοιτούν? Υ.Γ. όλοι σας πάντως θα ικετεύατε για μερικά δεύτερα τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού χρόνου. η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο! καταντια ειναι να σου κοβουν δικαιωματα με τον μπαλτα κ εσυ να λες κοιτα ρε κατι ψωνια που γκρινιαζουν κουκουτσι 9
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ασφαλεστερο ως προς τους εκτος συστηματος hackers. google και μυστικες υπηρεσιες παλι εχουν προσβαση. μας επεισαν Ακριβως αυτο !!!
yannis-sails Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Με αυτά τα μυαλά σκιαγραφείται λαμπρό μέλλον! Το μέλλον, δράση και αντίδραση.. αλλά η δικιά σου δράση ποια είναι να λες, Α! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. Αντί να γκρινιάζεις βρες τρόπο να μην σε κατασκοπεύουν όλοι αυτοί... Παντός αν έχεις μυστικά μπορείς να στέλνεις μηνύματα κωδικοποιημένα........
Redshift Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το μέλλον, δράση και αντίδραση.. αλλά η δικιά σου δράση ποια είναι να λες, Α! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. Αντί να εγκαινιάζεις βρες τρόπο να μην σε κατασκοπεύουν όλοι αυτοί... Παντός αν έχεις μυστικά μπορείς να στέλνεις μηνύματα κωδικοποιημένα........ η δραση ειναι το να μην υιοθετεις ακριτα την καθε μαλακια που σου πλασαρουν για το καλο σου υποτιθεται ναι μεινε ησυχος οτι με κωδικοποιηση εισαι ασφαλης 2
yannis-sails Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ρε φίλε, δεν είναι τι τους νοίαζει να "υποκλέψουν". Δεν μπορούν να ξέρουν γι αυτό το κάνουν σε όλα. Άμα εσένα δεν σε νοιάζει να σε ακούνε 15 άγνωστοι, χωρίς την άδεια σου, να κάνεις τηλεφωνικό σεξ, μαγκιά σου. Εμένα με νοιάζει η βασική ιδιωτικότητα όμως. Ανθρώπινο δικαίωμα είναι και από τα βασικότερα μάλιστα. Αρχίσαμε τώρα τα περί δικαιωμάτων .. άντε καλά έχεις δίκιο εσένα παρακολουθούν, Τι να ακούσουν τα σ'αγαπώ και μ' αγαπάς με την γκόμενα? Αν όμως είναι να ρίξουν κανένα αεροπλάνο Π.Χ. λέμε π.χ. και είναι η γκόμενα σου μέσα, τότε θα λες μα αφού το ήξεραν γιατί δεν έκαναν κάτι.. Οχι οτι είμαι υπέρ αυτής τις κατάστασης άλλα εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ακούει/διαβάζει κάποιος τα μηνύματά μου που μου είναι και εντελώς άγνωστος η δραση ειναι το να μην υιοθετεις ακριτα την καθε μαλακια που σου πλασαρουν για το καλο σου υποτιθεται ναι μεινε ησυχος οτι με κωδικοποίηση εισαι ασφαλης Αν και εννοώ αυτη την ΚΩΔΙΚΟΠΟΊΗΣΗ τέλος πάντων, εσύ κάτσε μόνος και φοβισμένος μην σε βλέπει ο bigbrother....
damastes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 να αφήσω αυτό εδώ; 200$ / request χρεώνει η MS το FBI 1
thodoris1985 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αμάν ποια, λες και έχετε κανένα μυστικό υπέρ-όπλο και σας κατασκοπεύουν ....... Θα μου δώσεις τον κωδικό σου στο gmail; 5
bognick Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η προθυμία να παραδώσουμε αμαχητί βασικά μας δικαιώματα είναι ο πιο σκοτεινός οιωνός για ό,τι μας περιμένει. Η ελαφρότητα με την οποία πολλοί κρίνετε τέτοια θέματα είναι εξοργιστική. Δικαίωμά σας να εμπιστεύεστε τις τρέχουσες κυβερνήσεις τόσο που να μην προσβάλεστε από τερατώδους μεγέθους εισβολές στη ζωή σας. Η απορία μου όμως είναι: Είστε τόσο ανάλαφροι που δεν βλέπετε ότι το δικαίωμα από το οποίο παραιτείστε δεν προστατεύει μόνο από τις τρέχουσες αλλά και από κάθε πιθανή κυβέρνηση στο μέλλον; Η οποία κυβέρνηση μπορεί να είναι πολύ πιο ολοκληρωτική από τη σημερινή; Ούτε τότε θα σας ενοχλεί που θα σας λείπει το δικαίωμα που δεν θα έχετε; Κι αυτό γιατί; Γιατί σε ένα απολυταρχικό καθεστώς εσείς θα συζητάτε μόνο για το νέο iphone? 7
jmirko15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η προθυμία να παραδώσουμε αμαχητί βασικά μας δικαιώματα είναι ο πιο σκοτεινός οιωνός για ό,τι μας περιμένει. Η ελαφρότητα με την οποία πολλοί κρίνετε τέτοια θέματα είναι εξοργιστική. Δικαίωμά σας να εμπιστεύεστε τις τρέχουσες κυβερνήσεις τόσο που να μην προσβάλεστε από τερατώδους μεγέθους εισβολές στη ζωή σας. Η απορία μου όμως είναι: Είστε τόσο ανάλαφροι που δεν βλέπετε ότι το δικαίωμα από το οποίο παραιτείστε δεν προστατεύει μόνο από τις τρέχουσες αλλά και από κάθε πιθανή κυβέρνηση στο μέλλον; Η οποία κυβέρνηση μπορεί να είναι πολύ πιο ολοκληρωτική από τη σημερινή; Ούτε τότε θα σας ενοχλεί που θα σας λείπει το δικαίωμα που δεν θα έχετε; Κι αυτό γιατί; Γιατί σε ένα απολυταρχικό καθεστώς εσείς θα συζητάτε μόνο για το νέο iphone? Μην τους μπερδεύεις φίλε.. Θα κάψουν καμία φλάντζα.. 1
21century Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ασφάλεια, μια λέξη που την κάνουν μπαλάκι μονο για τα κέρδη και τα αμερικάνικα ιδεώδη... 2
golas1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ασε ρε γουγλη να πουμε..που αν δεν έχουμε λογαριασμό δεν μας αφήνεις να χρησιμοποιήσουμε τα κινητά σου..
keepgoing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μαρκετίστικες δηλώσεις. Η NSA δεν έκλεβε τα δεδομένα. Της τα έδιναν οι εταιρίες γιατί είναι υποχρεωμένες απο τον αμερικάνικο νόμο να το κάνουν. Μόνο αν η google δεν είχε πρόσβαση στο plaintext του gmail θα ήταν ασφαλές. Οπότε καλό το HTTPS (που υπάρχει χρόνια τώρα) αλλά δεν προστατεύει απο την NSA (ή οποιαδήποτε NSA).
yannis-sails Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ΟΚ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.... Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει, επίσημα ή ανεπίσημα... το θέμα είναι γιατί και πότε πρέπει να υπάρχει "απόρρητο", να ξέρετε μόνο πόσες φορές έχουν σωθεί ανθρώπινες ζωές και άλλες πόσες έχουν χαθεί.... Σε όλα υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά... Απο την παιδεία μας (βλ. ηθική) εξαρτάτε πότε και πως τα χρησιμοποιούμε όλα αυτά..... δηλ. αν πας σε μια εταιρία και σε πληρώνουν να σπας κωδικούς χωρίς σοβαρό λόγο τότε είσαι άξιος της μοίρα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα