voltmod Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η Google ανακοίνωσε ότι το Gmail είναι ασφαλέστερο από ποτέ άλλοτε. Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι το Gmail από εδώ και πέρα, θα χρησιμοποιεί ασφαλή, μόνιμη, κρυπτογραφημένη σύνδεση HTTPS, όποτε ο χρήστης στέλνει ή ελέγχει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από οπουδήποτε και να βρίσκεται, είτε χρησιμοποιεί το δίκτυο στο σπίτι του, είτε κάποιο δημόσιο WiFi, και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή έχει στη κατοχή του.Αν και η Google ενεργοποίησε την κρυπτογράφηση HTTPS εξ’ ορισμού στην υπηρεσία της το 2010, έδινε και τη δυνατότητα απενεργοποίησης. Τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας της υπηρεσίας εγγυώνται σύμφωνα με τη Google, ότι κανείς πια δεν μπορεί να «διαβάσει» τα μηνύματα των χρηστών, καθώς πηγαινοέρχονται από τους διακομιστές της εταιρείας, ενώ η κρυπτογράφηση είναι επίσης ενεργοποιημέη καθώς τα μηνύματα μετακινούνται εσωτερικά στα κέντρα δεδομένων της εταιρείας. Μετά τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις από την Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA), η Google παίρνει μέτρα. Μία από τις τακτικές της NSA, ήταν να υποκλέπτει τα μηνύματα, καθώς αυτά μετακινούνταν εσωτερικά, στα κέντρα δεδομένων διάφορων εταιρειών. Η Google πήρε μέτρα και για αυτή τη περίπτωση. Site: TheVerge
Zandim Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ασφαλεστερο ως προς τους εκτος συστηματος hackers. google και μυστικες υπηρεσιες παλι εχουν προσβαση. μας επεισαν 15
Redshift Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 απο την google ποιος θα μας προστατεψει ειναι το ζητημα 8
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Google: πλέον τα δεδομένα σας θα δίνονται στην NSA με ασφάλεια. Google, the biggest troll on the internet! 11
yannis-sails Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αμάν ποια, λες και έχετε κανένα μυστικό υπέρ-όπλο και σας κατασκοπεύουν ....... 5
menthol1979 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ενώ τα Provider mail που χρησιμοποιείτε εδώ όλοι οι τσάκαλοι είναι ασφαλή ε; Μπεεεεε 6
yannis-sails Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Google: πλέον τα δεδομένα σας θα δίνονται στην NSA με ασφάλεια. Google, the biggest troll on the internet! εσύ πάλι μπες στο inet μέσο TUBE 1
Zandim Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αμάν ποια, λες και έχετε κανένα μυστικό υπέρ-όπλο και σας κατασκοπεύουν ....... προσωπικα δεν εχω κατι να φοβηθω. γνωριζω οτι εν δυναμει παρακολουθουμαι. και εγω και ολοι. απλα δε φοβαμαι τιποτα γιατι δε διακινω μυστικα υψιστης ασφαλειας ουτε σχεδιαζω κλοπες, φονους και τρομοκρατικες ενεργειες. ομως ειναι κοροϊδια αυτο που κανουν, μας δουλευουν μπροστα στα ματια μας, και δε μου αρεσει καθολου να με κοροϊδευουν. 6
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εσύ πάλι μπες στο inet μέσο TUBE Κι εσύ κάθε φορά που παίρνεις την κοπέλα σου τηλέφωνο να παίρνεις και την αστυνομία στο σταθερό για να ακούει τη συνομιλία. Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. 3
Arisyo13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Κι εσύ κάθε φορά που παίρνεις την κοπέλα σου τηλέφωνο να παίρνεις και την αστυνομία στο σταθερό για να ακούει τη συνομιλία. Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις.Κανεναν δεν τον νοιαζει να υποκλεψει τετοιες συνομιλίες φιλε μου. Και αν τυχει καμια μερα και το κανουν θα τους δωσω την μεγαλυτερη ευχαριστηση 2
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Κανεναν δεν τον νοιαζει να υποκλεψει τετοιες συνομιλίες φιλε μου. Και αν τυχει καμια μερα και το κανουν θα τους δωσω την μεγαλυτερη ευχαριστηση Ρε φίλε, δεν είναι τι τους νοίαζει να "υποκλέψουν". Δεν μπορούν να ξέρουν γι αυτό το κάνουν σε όλα. Άμα εσένα δεν σε νοιάζει να σε ακούνε 15 άγνωστοι, χωρίς την άδεια σου, να κάνεις τηλεφωνικό σεξ, μαγκιά σου. Εμένα με νοιάζει η βασική ιδιωτικότητα όμως. Ανθρώπινο δικαίωμα είναι και από τα βασικότερα μάλιστα. 5
menthol1979 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ρε φίλε, δεν είναι τι τους νοίαζει να "υποκλέψουν". Δεν μπορούν να ξέρουν γι αυτό το κάνουν σε όλα. Άμα εσένα δεν σε νοιάζει να σε ακούνε 15 άγνωστοι, χωρίς την άδεια σου, να κάνεις τηλεφωνικό σεξ, μαγκιά σου. Εμένα με νοιάζει η βασική ιδιωτικότητα όμως. Ανθρώπινο δικαίωμα είναι και από τα βασικότερα μάλιστα. Γύρνα σε σπηλιά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 3
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Γύρνα σε σπηλιά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μην αγχώνεσαι, ακόμα κι εκεί θα σου κάνουν συχνές επισκέψεις. 4
lepaterious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ρε φίλε, δεν είναι τι τους νοίαζει να "υποκλέψουν". Δεν μπορούν να ξέρουν γι αυτό το κάνουν σε όλα. Άμα εσένα δεν σε νοιάζει να σε ακούνε 15 άγνωστοι, χωρίς την άδεια σου, να κάνεις τηλεφωνικό σεξ, μαγκιά σου. Εμένα με νοιάζει η βασική ιδιωτικότητα όμως. Ανθρώπινο δικαίωμα είναι και από τα βασικότερα μάλιστα. Ακριβως επειδη δεν ξερουν και επειδη ζουμε σε σκληρες εποχες το κανουν αυτο... Δεν ειναι ολα μελι γαλα εκει εξω εγω εσυ και ολοι μπορει να μην εχουμε τιποτα να κρυψουμε αλλα αλλοι θα εχουν απλα δεν μπορουν να ξερουν ετσι απλα ποιοι ειναι οι αλλοι. Μεσω της παρακολουθησης των παντων μπορει να εχουν αποτρεψει πολλα πραγματα που δεν ξερουμε. Η ιδιοτικοτητα σου πιστεψε με δεν θα ενοχληθει εστω και να ξερεις οτι nsa και λοιποι σε παρακολουθουν ετσι και αλλιως δεν καθεται κανεις και διαβαζει μαιλ και ακουει τηλεφωνα απο τον καθενα σε εναν κοσμο που καθημερενινα στελνονται δις mail και δις τηλεφωνηματα αυτοματοποιημενα ειναι. Αν σε στοχοποιησουν τοτε θα κατσουν να διαβασουν τα mail σου
Kmd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αμάν ποια, λες και έχετε κανένα μυστικό υπέρ-όπλο και σας κατασκοπεύουν ....... Με αυτά τα μυαλά σκιαγραφείται λαμπρό μέλλον! 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα