Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι ακόμα ασαφή. Φαίνεται οτι το βασικό feature θα είναι η μείωση του overhead και αυτό θα υποστηρίζεται και απο τις τωρινές GPU.

Αλλά ήδη έχουν ανακοινωθεί 2 νεα features που χρειάζονται καινούργιο hardware και θα ακολουθήσουν και άλλα. Οπότε για πλήρη υποστήριξη χρειάζεται σίγουρα καινούργια GPU.

Το θέμα βέβαια είναι πόσο σημαντικά θα είναι αυτά τα (άγνωστα προς το παρόν) features.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας μήν ήταν η AMD να τους κάνει να "make a doo-doo" με το Mantle και ακόμη θα κοιμόταν η Microsoft.

Δημοσ.

<p>Τα πράγματα είναι απλά . Αν δεν το βάλει στα windows 7 δεν νομίζω θα έχει και μεγάλη απήχηση. Πρέπει η microsoft να καταλάβει ότι οι ημέρες του μονοπώλιου της έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.</p>

Απο ποιον απειλειται δηλαδη ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μετα τα 8.1 δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να κλαψουριζουμε για το support των 7...ειναι απλα αψογα και ταχυτατα , και γω 7αρια εχω στο pc μου αλλα εβαλα σε αλλο δισκο τα 8.1 και εμεινα μ@λ@κ@ς...ασε που καπου ειχα δει οτι δεν θα μπει στα 7αρια το dx12...

http://www.extremetech.com/gaming/178904-directx-12-detailed-backwards-compatible-with-all-recent-nvidia-gpus-will-deliver-mantle-like-capabilities

εδω τουλαχιστον δεν ξεκαθαριζει τι θα γινει...ειδωμεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...