Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την εξης μητρικη και θελω να κανω αναβάθμιση στο BIOS της αυτο εδω ειναι το μοντελο της μητρικης μου GA-Z68P-DS3 Rev. 1.0 η εγκατεστημενη version ειναι η F2 μπηκα στο site της Gigabyte και ειδα οτι εχει μεχρι και την εκδοση F9 στην περιπτωση που κανω update θα συμπεριληφθουν και οι προηγουμενες version δηλαδη η εκδοσεις F3 F4 F5 F6 F7 F8 εννοώ τα χαρακτηστιστικα των εκδόσεων αυτων ? Και μια τελευταια ερωτηση πως κανω το update στο BIOS . Τα βηματα εννοώ ακριβως που πρεπει να ακολουθήσω ακριβώς.

Σας ευχαρισατώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Υπαρχουν οδηγιες στο site της gigabyte. και ναι μπορεις να πας στην f9 κατευθειαν. Μπορεις να δοκιμασεις αν γινεται και μεσω windows με τον ez tune νομιζω

Δημοσ.

δεν ξερω καθολου που να βρω τις οδηγιες το εψαχνα και δεν καταλαβα τιποτα μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

Δημοσ.

Φυσιολογικά ναι η νεότερη έκδοση περιέχεις ολες τις προηγούμενες αλλαγες / βελτιώσεις κτλπ που ειχαν γίνει οποτε καλο ειναι να εχεις το τελευταίο bios.

Edit : Οσο αφορά το bios update συνήθως γίνεται απο usb stick στις καινούργιες μητρικές και μεσω bios εκτος απο τα windows , δες και το βιβλιαράκι της μητρικής σου πρέπει να λεει φυσιολογικα

Δημοσ.

δεν ξερω καθολου που να βρω τις οδηγιες το εψαχνα και δεν καταλαβα τιποτα μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

Δημοσ.

επειδη με αυτη τη διαδικασία μπορει να κανεις κατι και να σου μεινη η μητρικη στο χερι, ενημερωσου καλα 

Δημοσ.

το εκανα με επιτυχια και τωρα πια ειναι τα πλεονεκτηματα που αναβαθμισα το BIOS? σε ευχαριστω παρα πολυ για το video σου ηταν τελειο .Θα εχω καλυτερες ταχυτητες στον δίσκο τι ακριβώς θα εχω καλυτερο στο συστημα μου?

Δημοσ.

Απο οτι ειδα το νεότερο bios περιελάμβανε καποια βελτίωση στο dual bios + αμα ψάξεις τι βελτιώσεις ειχαν οι προηγούμενες εκδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...