dtzankatian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλησπερα εχω την εξης μητρικη και θελω να κανω αναβάθμιση στο BIOS της αυτο εδω ειναι το μοντελο της μητρικης μου GA-Z68P-DS3 Rev. 1.0 η εγκατεστημενη version ειναι η F2 μπηκα στο site της Gigabyte και ειδα οτι εχει μεχρι και την εκδοση F9 στην περιπτωση που κανω update θα συμπεριληφθουν και οι προηγουμενες version δηλαδη η εκδοσεις F3 F4 F5 F6 F7 F8 εννοώ τα χαρακτηστιστικα των εκδόσεων αυτων ? Και μια τελευταια ερωτηση πως κανω το update στο BIOS . Τα βηματα εννοώ ακριβως που πρεπει να ακολουθήσω ακριβώς. Σας ευχαρισατώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
IceFrog Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Υπαρχουν οδηγιες στο site της gigabyte. και ναι μπορεις να πας στην f9 κατευθειαν. Μπορεις να δοκιμασεις αν γινεται και μεσω windows με τον ez tune νομιζω
dtzankatian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 δεν ξερω καθολου που να βρω τις οδηγιες το εψαχνα και δεν καταλαβα τιποτα μηπως μπορεις να με βοηθησεις?
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Φυσιολογικά ναι η νεότερη έκδοση περιέχεις ολες τις προηγούμενες αλλαγες / βελτιώσεις κτλπ που ειχαν γίνει οποτε καλο ειναι να εχεις το τελευταίο bios. Edit : Οσο αφορά το bios update συνήθως γίνεται απο usb stick στις καινούργιες μητρικές και μεσω bios εκτος απο τα windows , δες και το βιβλιαράκι της μητρικής σου πρέπει να λεει φυσιολογικα
dtzankatian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 δεν ξερω καθολου που να βρω τις οδηγιες το εψαχνα και δεν καταλαβα τιποτα μηπως μπορεις να με βοηθησεις?
IceFrog Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 επειδη με αυτη τη διαδικασία μπορει να κανεις κατι και να σου μεινη η μητρικη στο χερι, ενημερωσου καλα
dtzankatian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το εκανα με επιτυχια και τωρα πια ειναι τα πλεονεκτηματα που αναβαθμισα το BIOS? σε ευχαριστω παρα πολυ για το video σου ηταν τελειο .Θα εχω καλυτερες ταχυτητες στον δίσκο τι ακριβώς θα εχω καλυτερο στο συστημα μου?
SPANK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Απο οτι ειδα το νεότερο bios περιελάμβανε καποια βελτίωση στο dual bios + αμα ψάξεις τι βελτιώσεις ειχαν οι προηγούμενες εκδόσεις.
dtzankatian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 παιδια σας ευχαριστω ειλικρινα για τις οδηγιες εισται καταπληκτικοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα