pigeon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Με το καλό και European Public Champion. Δείτε κι αυτό: Μια Μέρα Στα Γραφεία Του Skroutz.gr 2
orck Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Νομιζω οτι το Bestprice.gr ειναι καλυτερο.Σαν περιβαλλον στο σκρουτζ ειναι πολυ καλα, τουλαχιστον σαν υποδομες, ειναι σημαντικο να εργαζεσαι σε ενα ευχαριστο περιβαλον.Εχω καταλαβει καλα οτι το σκρουτζ και το ινσομνια ανηκουν στην ιδια εταιρια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εχω καταλαβει καλα οτι το σκρουτζ και το ινσομνια ανηκουν στην ιδια εταιρια; nope...
μtj Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλη επιτυχια....γροθια στο στομαχι για ολους τους απαιδιοδοξους της ελληνικης κοινωνιας Η όποια διάκριση ενός site δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο την ζωή ενός κοινού θνητού αυτού του τόπου. Παρόλα αυτά, αν αποφασίσεις να ρίξεις προσωπικά αυτή την γροθιά σε σατανικούς απαισιόδοξους (όπως άνεργους 50+χρονους που πνίγονται στα χρέη κι έχουν να μεγάλωσουν 2-3 παιδιά), θέλω να με ειδοποιήσεις να έρθω να σε θαυμάσω. 3
Chrisigia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και ότι του αξίζει η αναγνώριση των πολύ καλών υπηρεσιών του.
fsbmaniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μονο και μονο για το περιβαλλον εργασιας τους εξαιρετικους μισθους που δινει και ολο το σκηνικο για μενα παιρνει 10.
siakattack@gmai Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εγω ξερω απο 1ο χερι (ως τεχνικος σε καταστημα υπολογιστων στην επαρχια) οτι οι λιανικες του σκρουτζ ειναι σχεδον ιδιες με τις χονδρικες των καταστηματων στην επαρχια. μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο;
Ntinaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εγω ξερω απο 1ο χερι (ως τεχνικος σε καταστημα υπολογιστων στην επαρχια) οτι οι λιανικες του σκρουτζ ειναι σχεδον ιδιες με τις χονδρικες των καταστηματων στην επαρχια. μπορει να μου το εξηγησει καποιος αυτο; το σκρουτζ δε πουλαει τιποτα.
Ntinaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 στο σκρουτζ μπορει να μπει οποιος θελει... δεν ειναι απαγορευτικο για τα μαγαζια στην επαρχια ειναι ηδη πολλα απο επαρχια.
Conan2046 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πάρα πολλές αξιόλογες εταιρίες είναι εκτός των ληστρικών απαιτήσεων του skroutz. Μου κάνει εντύπωση που έχει ακόμα συνεργαζόμενες εταιρίες. Τελικά ποιές είναι αυτές οι ληστρικές απαιτήσεις; Πόσο είναι αυτό το ποσό ανά κλικ; Μου έλεγε ξενοδόχος ότι το booking χρεώνει 20% προμήθεια. Και μου φάνηκε πολύ μεν αλλά από την άλλη σε αυτό το ξενοδοχείο δεν θα πήγαινα αν δεν υπήρχε το booking. Ομοίως για να κάνω μια αγορά σχεδόν πάντα κάνω μια "βόλτα" από το skroutz.. Είναι θέμα κάθε επιχείρησης να αποφασίσει αν την συμφέρει η προβολή σε παρόμοια σάιτ η όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις