Προς το περιεχόμενο

Dxtory optimal settings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,μετά από φορματ που έκανα δεν θυμάμαι τις ιδανικές ρυθμίσεις για το dxtory ώστε να μη χάνω πολύ από την ποιότητα,και να είναι συμμαζεμένο το μέγεθος του αρχείου.
Παρακαλώ πείτε μου τί ρυθμίσεις που πρέπει να έχω,γιατί απ ότι είδα κάτι δεν πάει καλά..
Χρησιμοποιώ την 2.0.122 έκδοση,αλλά κάποιες φορές κάνει restore τα settings χωρίς λόγο..
Γράφω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο,που είναι μόνο γι-αυτή την δουλειά,δεν τον χρησιμοποιώ για τίποτα άλλο,usb 3 western digital elements,τον έχω σε θύρα usb 3 και ταχύτητα εγγραφής το dxtory μου δίνει 28mb/s γιατί;Πολύ πιο πάνω δεν έπρεπε να είναι;

Έχω περάσει τον lagarithm codec πάνω και το έχω σετάρει..και πχ βλέπω στο bf4 να γράφω και έχω 52fps(λόγω του limiter που έχω βάλει),ούτε lagαρω,ούτε σπασίματα όταν παίζω, μετά όταν ρίχνω το βιντεο μέσα στο sony vegas,μου το παίζει με 8-15 fps,στα video players ούτε που τρέχει(αρχείο 155gb :P ) .

movie settings
codec: lagarithm lossless codec με multithreading και mode: RGB

frame rate 30
file output
file format AVI

Audio setting
PCM 44.1GHz 16bit stereo από τα ακουστικά μου

Advanced setting
Force CPU Processing
Limit Video fps 52
---

Τί έχετε να μου προτείνεται;
Θέλω να γράφω σε 1080p,δεν θέλω να γίνεται downscale,αλλά μη φτιάχνονται τέρατα αρχεία.Πχ το αρχείο που είπα πριν που ήταν 155gb είναι 1ώρα και 48λεπτά..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...