Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Eχω ένα laptop Sony Vaio VGN-SR19VN (4 ετών) και είχε περασμένα εξ αρχής τα vista.

Πριν μια εβδομάδα έβαλα τα win7, όλα είναι οκ εκτός από το θέμα με την μπαταρία του την οποία και δεν αναγνωρίζει και μου εμφανίζει το μύνημα "Δεν εντοπίστηκε μπαταρία" , βγάζοντας μου ένα κόκκινο Χ στο σήμα της μπαταρίας στην οθόνη.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να λύσω το πρόβλημα αυτό?

Να σημειώσω ότι με τα vista που είχα εξ αρχής, η μπαταρία είχε χάσει σημαντική διάρκεια της ζωή της (λόγω των 4 ετών),  αλλά την αναγνώριζε κανονικά και είχε μια αυτονομία περίπου στα 20 λεπτά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι απλα το x που σου εχει , ενοω δεν επηρεάζει την απόδοση η την μη φόρτιση της μπαταρίας ?

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι απλα το x που σου εχει , ενοω δεν επηρεάζει την απόδοση η την μη φόρτιση της μπαταρίας ?

ειναι ανενεργή εντελώς η μπαταρία, δεν την αναγνωρίζει καθόλου το laptop και εάν δοκιμάσω να αφαιρέσω το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος, δεν ανοίγει ο υπολογιστής

Δημοσ.

χμμ αν λες οτι με τα vista ειχε αυτονομία γύρω στα 20 λεπτά δηλαδη ουσιαστικά ηταν στα τελευταία της ισως και να ήρθε η ώρα που ψόφησε εντελώς :( , μαλλον για να στο πω ετσι ισως ήρθε η ώρα να πάρεις μια αλλη.

Φαντάζομαι με το ρεύμα μονο επάνω λειτουργεί κανονικα ειναι δηλαδη η μπαταρία ουσιαστικα το πρόβλημα

Δημοσ.

χμμ αν λες οτι με τα vista ειχε αυτονομία γύρω στα 20 λεπτά δηλαδη ουσιαστικά ηταν στα τελευταία της ισως και να ήρθε η ώρα που ψόφησε εντελώς :( , μαλλον για να στο πω ετσι ισως ήρθε η ώρα να πάρεις μια αλλη.

Φαντάζομαι με το ρεύμα μονο επάνω λειτουργεί κανονικα ειναι δηλαδη η μπαταρία ουσιαστικα το πρόβλημα

όπως ακριβώς τα λες, με το ρεύμα δουλεύει κανονικά το laptop. Με ια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα πολλά αλλά δεν ξέρω τι πρέέι να εμπιστευτώ. Αρκετοί λένε ότι έχει να κάνει με το BIOS και ίσως να χρειάζεται update ..Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Αυτο που λες παίζει σε ορισμένες περιτπώσεις το εχω διαβάσει και εγω αλλα δεν ξέρω αν υσχύει στην δικιά σου περίπτωση μιας και λες οτι η μπαταρία κράταγε μολις 20 λεπτά ....

Δημοσ.

Αυτο που λες παίζει σε ορισμένες περιτπώσεις το εχω διαβάσει και εγω αλλα δεν ξέρω αν υσχύει στην δικιά σου περίπτωση μιας και λες οτι η μπαταρία κράταγε μολις 20 λεπτά ....

ισχύουν τα 20 λεπτά. Το laptop το είχα πάει σε ειδικό κατάστημα και μου έκανε format και εγκατάσταση των win7. Μόλις το παρέλαβα είχα αυτό το πρόβλημα με την μπαταρία.

Δημοσ.

Αμα ειναι τοσο μικρή τοτε η αυτονομία και ειναι και 4 χρόνων το laptop τοτε ισως απλα να θέλεις μια καινούργια μπαταρία , βεβαια αυτο με τα 4 χρόνια κτλπ δεν λεει τιποτα ουτε ειναι απόλυτο μπορει να σου βγάζει περισσότερο η και λιγότερο η μπαταρία εξαρτάται απο την καθε περίπτωση.

Δεν ξέρω η γνώμη μου ειναι οτι πρέπει να δεις για αλλη μπαταρία περίμενε ομως να παρεις και αλλες γνώμες

Δημοσ.

Αμα ειναι τοσο μικρή τοτε η αυτονομία και ειναι και 4 χρόνων το laptop τοτε ισως απλα να θέλεις μια καινούργια μπαταρία , βεβαια αυτο με τα 4 χρόνια κτλπ δεν λεει τιποτα ουτε ειναι απόλυτο μπορει να σου βγάζει περισσότερο η και λιγότερο η μπαταρία εξαρτάται απο την καθε περίπτωση.

Δεν ξέρω η γνώμη μου ειναι οτι πρέπει να δεις για αλλη μπαταρία περίμενε ομως να παρεις και αλλες γνώμες

Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω μια νέα μπαταρία αλλά δεν γνωρίζω όταν θα την κουμπώσω στο laptop εάν θα δουλέψει επιτυχώς. Επίσης θέλω να σου πω ότι αν κ έχω laptop δεν είμαι από τους ανθρώπους που παίρνω τον υπολογιστή εκτός σπιτιού. Την μπαταρία την θέλω μόνο κ μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, να μπορώ να κλείνω ομαλά το laptop.

Πόσο επικίνδυνο είναι να μην αγοράσω άλλη μπαταρία και να δουλεύει το laptop χωρίς μπαταρία?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επίσης θέλω να πω ότι αν κ έχω laptop δεν είμαι από τους ανθρώπους που παίρνω τον υπολογιστή εκτός σπιτιού. Την μπαταρία την θέλω μόνο κ μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, να μπορώ να κλείνω ομαλά το laptop.

Πόσο επικίνδυνο είναι να μην αγοράσω άλλη μπαταρία και να δουλεύει το laptop χωρίς μπαταρία?

Δημοσ.

Εντάξει και να δουλεύεις το laptop χωρις μπαταρία δεν έγινε και τιποτα δεν ειναι επικίνδυνο δηλαδη απλα θα πρέπει να το εχεις συνέχεια στο ρεύμα.

Αμα πάρεις την αυθεντική μπαταρία της sony δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...