-snorkel- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω μια επιταγή από το public και σκέφτομαι να αγοράσω μια tv.Η ερώτησή μου είναι αν το public είναι αξιόπιστο -διότι ένα άλλο προιόν που αγόρασα είχε πρόβλημα μετά από κάτι μέρες- και αν είναι αξιόπιστο να μου προτείνετε κάποια τηλεόραση (100-120 ε).Μια απλή,που να συνδέεται το dvd και το pc.Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω μια επιταγή από το public και σκέφτομαι να αγοράσω μια tv.Η ερώτησή μου είναι αν το public είναι αξιόπιστο -διότι ένα άλλο προιόν που αγόρασα είχε πρόβλημα μετά από κάτι μέρες- και αν είναι αξιόπιστο να μου προτείνετε κάποια τηλεόραση (100-120 ε).Μια απλή,που να συνδέεται το dvd και το pc.Ευχαριστώ. Το public ειναι ενα καταστημα δεν κατασκευάζει τηλεοράσεις για να μπορουμε να κρινουμε την αξιοπιστία. Αν χαλάσει η τηλεόραση το public φταιει? ...και εγω πηρα έναν printer hp και χαλασε τι μου φταιει το public.
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το Public δεν είναι κάτι το διαφορετικό απ' τις υπόλοιπες αλυσίδες καταστημάτων. Όσο δε για προτάσεις, για κοίτα αυτήν http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/lg-22mn43d-monitor-tv-215/prod4100101pp/
Demon13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πολύ πιο αξιόπιστο σε σχέση με άλλα καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα