Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, manfles είπε

Φίλε μου, Καλησπέρα!. Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες, όλες οι πιό πάνω μάρκες που αναφέρω θα είναι με 4 GB ram, οπότε όπως μου λές είναι και ίδιες και η τιμή τους περίπου στα 500 ευρώ, θα πάρω μία και ο Θεός βοηθός. Ναί, με ενδιαφέρει το after sales γιατί ποτέ δεν ξέρεις!. Όμως δεν γράφουν ότι έχουν IPS οθόνη!, πώς θα το καταλάβω αυτό? Π.Χ. αυτό! https://www.electriclife.gr/lm-zb8018-gps/αξεσουάρ?filter_1=61&filter_2=802&filter_3=2088. Πέρα από τα gb ram δεν γράφει κάτι άλλο. Εάν μπορείς να καταλάβεις την οθόνη και τον επεξεργαστή, πές μου και εμένα!. Σε ευχαριστώ και πάλι!. Εάν έχεις και κάποια άλλη πρόταση, δεκτή!. 

Αναφέρει 8-πύρινο επεξεργαστή οπότε πιθανότατα περιέχει τον PX5 (ο προηγούμενος του PX6 που είναι 6-πύρινος).

Για την οθόνη εφόσον δεν αναφέρει οτι είναι IPS δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Αναφέρει 8-πύρινο επεξεργαστή οπότε πιθανότατα περιέχει τον PX5 (ο προηγούμενος του PX6 που είναι 6-πύρινος).

Για την οθόνη εφόσον δεν αναφέρει οτι είναι IPS δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα καλό 2-DIN android που να συνεργάζεται με το Android Auto χωρίς προβλήματα? Προφανώς δεν με ενδιαφέρει τι χάρτες κλπ έχει. Το σκέφτομαι γιά ένα Mitsubishi ASX (το προηγούμενο μοντέλο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω και αυτά αλλά δεν θα έπαιρνα κάτι από το Ιντερνετ και μετά να ψάχνω να βρώ κάποιον να μου το εγκαταστήσει...

Αλλωστε δεν με ενδιαφέρει να έχει τιποτε άλλο εκτος από ραδιόφωνο FM, USB & Android auto.

Kαι καλό ενισχυτή φυσικά.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδες πηρα ενα multimedia  απο banggood https://www.banggood.com/9-Inch-1DIN-for-Android-8_1-Car-Stereo-Radio-360-Degree-Rotation-Multimedia-Player-8-Core-1+16G-2_5D-Screen-GPS-WIFI-FM-AM-p-1637390.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

και εχω προβλημα στο  gps . Δουλεψε για λιγες μερες και τωρα δειχνει poor reception, δεν βρισκει δορυφορο. Μηπως ειναι θεμα firmware? Το εχει κανεις αντιμετωπισει?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδες πηρα ενα multimedia  απο banggood https://www.banggood.com/9-Inch-1DIN-for-Android-8_1-Car-Stereo-Radio-360-Degree-Rotation-Multimedia-Player-8-Core-1+16G-2_5D-Screen-GPS-WIFI-FM-AM-p-1637390.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

To gps δεν δουλεψε ποτε και ετσι πηρα το παρακατω usb gps antenna  και τωρα δουλευει μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να λειτουργει. Υπαρχει καμια λυση για αυτο?

https://fr.aliexpress.com/item/1005003686766173.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.7a011802F1vfAB&gatewayAdapt=glo2fra

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα

πηρα και εγω προσφατα ενα 9ιντσο android,ξερουμε που μπορουμε να βρουμε εφαρμογες για αυτα τα μηχανηματα,θελω να του βαλω αλλη εφαρμογη για ραδιο.

Δημοσ.

Υποθέτω πως μιλάς για android Οθόνη. Η εφαρμογή για το ραδιόφωνο δεν είναι εφαρμογή, είναι ενσωματωμένη δυνατότητα και το skin δεν αλλάζει, τουλάχιστον στο δικό μου.

Εφαρμογές κατεβάζεις κανονικά από το Play store. Εκεί μπορείς να βρεις και άλλο ραδιόφωνο, αλλά θα είνει web radio, θα χρειάζεται δεδομένα. Το Vradio είναι πολύ καλό και έλληνα δημιουργού.

Το δικό μου είχε πανάθλιοα εμφάνιση. Χρειάστηκε να αγοράσω το AGAMA car launcher, με λίγη προσπάθεια η εμφάνισή του έγινε εργοστασιακού επιπέδου.

Δημοσ.

Ναι android ειναι.

Εμενα το ραδιο εχει θεματα,μεσα στην πολη ολα πανε καλα,λιγο παραεξω εκει που εχω ενα σταθμο τρωει παρεμβολες απο αλλον σταθμο.Αυτο συμβαινει σε πολλους σταθμους οταν ειμαι εκτος πολης.

Νομιζα ειναι εφαρμογη και ειπα να δοκιμασω καποια αλλη χωρις ναι ειναι web radio.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, joker99 είπε

Ναι android ειναι.

Εμενα το ραδιο εχει θεματα,μεσα στην πολη ολα πανε καλα,λιγο παραεξω εκει που εχω ενα σταθμο τρωει παρεμβολες απο αλλον σταθμο.Αυτο συμβαινει σε πολλους σταθμους οταν ειμαι εκτος πολης.

Νομιζα ειναι εφαρμογη και ειπα να δοκιμασω καποια αλλη χωρις ναι ειναι web radio.

Λογικά θέμα κεραίας. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, joker99 είπε

η εργοστασιακη πηγη δεν ειχε τετοια προβληματα.

Ε, μήπως δεν κούμπωσε καλά στη μονάδα η κεραία, μήπως η μονάδα γενικά δεν έχει καλή λήψη, πολλά μπορεί να φταίνε...

Δημοσ.

Πολυ πιθανον η μοναδα ειναι,γενικα αυτα τα φθηνοκινεζικα εχουν τα θεματακια τους.Ενος φιλου μου παρομοιο μηχανημα δεν του πιανει καλα τους σταθμους,συγκριτικα με την εργοστασιακη πηγη που ειχε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες οι Android οθόνες/μονάδες πως αποκτούν "πρόσβαση" στο internet (τα μοντέλα χωρίς 4G/sim card εννοώ)? Να υποθέσω με απλή σύνδεση Bluetooth στο κινητό? Ή συνδέεις το κινητό μέσω του Android Auto?
Ρωτάω πόσο εύκολο είναι να κάνεις τις αναβαθμίσεις σε χάρτες στις προεγκατεστημένες εφαρμογές (π.χ. IGO, Sygic) αλλά και να κατεβάσεις εφαρμογές.
Γενικά πόσο χρήση του internet κάνετε όσοι έχετε βάλει Android head units? Προφανώς το ίντερνετ είναι που "αναβαθμίζει" τα κλασσικά εργοστασιακά ραδιοσυστήματα, απλά από περιέργεια ρωτάω πόσο βοηθάνε και τα "offline" features των οθονών.

Ψήνομαι να αγοράσω την https://digitaliq.gr/product/digital-iq-bxe-694_cpa-7-din/
(4GB / 8-core, πιστεύω υπερ-αρκετά για ταυτόχρονη πλοήγηση και web-radio)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...