Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το τι υπέγραψα δεν έχει σημασία. Το γεγονός είναι πως αν υπήρχε ακόμα η δυνατότητα να αγοράζουμε XP ο κόσμος θα τα αγόραζε, και τα υπόλοιπα λειτουργικά θα είχαν ποσοστό της τάξεως 8%. Θα είχαν χαμηλότερο κοστος, και οι συνεχόμενες πωλήσεις θα εξασφάλιζαν συνεχόμενη υποστήριξη. Η ασχετοσύνη είναι να αγοράζεις περιτύλιγμα απλά για να έχεις κάτι καινούργιο, όταν αυτό που έχεις ήδη δουλεύει μια χαρά και ας έκλεισε 14 χρόνια. Σαν τους gamers που αναβαθμίζουν κάθε έξι μήνες τις κάρτες γραφικών. Τοτε τι εχει σημασία; Το τι δεν υπέγραψες; Ελα μη κανεις τούμπες τωρα.... Το οτι θα αγόραζε xp ποιος το λεει; Εσυ ή ειναι απο κάποια μελέτη; Η ασχετοσύνη ειναι να αγοράζεις xp οταν αυτο σου πετάει ακόμα μπλε οθόνες,κάνει κακή διαχείριση πόρων, κλπ. Γενικά πρέπει να ειναι άσχετος κάποιος οταν συγκρίνει τα xp με τα 8αρια ξεχνώντας και το ενδιάμεσο,windows vista,windows 7. Το χαμηλότερο κόστος ποιος το λεει εσυ; χαχα φίλε μου ή εισαι 15 ετών ή ζεις σε εναν αλλο κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το οτι θα αγόραζε xp ποιος το λεει; Εσυ ή ειναι απο κάποια μελέτη; Το 30% της αγοράς που πριν από κάνα μήνα είχαν τα XP. Η ασχετοσύνη ειναι να αγοράζεις xp οταν αυτο σου πετάει ακόμα μπλε οθόνες,κάνει κακή διαχείριση πόρων, κλπ. Γενικά πρέπει να ειναι άσχετος κάποιος οταν συγκρίνει τα xp με τα 8αρια ξεχνώντας και το ενδιάμεσο,windows vista,windows 7. Το χαμηλότερο κόστος ποιος το λεει εσυ; χαχα φίλε μου ή εισαι 15 ετών ή ζεις σε εναν αλλο κόσμο. Το ενδιάμεσο θα μπορούσες να αγοράζεις όσο θες, δεν θα εμπόδιζε κανείς. Όσο κακή και να είναι η διαχείρηση πόρων στα XP, κάνουν αρκετά καλή δουλειά για τους περισσότερους χρήστες. Ξαναλέω, ο μόνος λόγος που χάνουν το μερίδιο τα XP είναι η βεβιασμένη απόσυρση που γίνεται παρά τις επιθυμίες της αγοράς. Η απόδειξη είστε εσείς που ακόμα τα κράζετε και αναρωτιέστε γιατί δεν πεθαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τους έχουν κράξει όλοι dolby surround για τη διακοπή της υποστήριξης. Και όντως, απ' ότι φαίνεται ήταν μέγα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Συγνωμη φιλε SPANK,αλλα αν η ms συμπεριφερθει με αυτη την λογικη και κινηθει πανω σε αυτο το πλαισιο,αυτοι οι χρηστες των xp που αναφερεις,ετσι που το πανε,ουτε το 2050 δεν προκειται να ξεκολλησουν απο αυτο το λειτουργικο.Οποτε...? Μια 6-7ετια ειναι normal για ενα λειτουργικο. Μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα,και λαμβανοντας υποψιν οτι βγαινουν συντομα νεα λειτουργικα,ειναι δυσκολο και για εταιρειες,προγραματιστες κλπ,να παραμεινουν πισω,βγαζοντας εφαρμογες σε 3-4 πλατφορμες. Εγω ειμαι υπερ μιας απλης και αποδοτικοτερης στρατηγικης. 1)Ενα λειτουργικο μονο,home και bussines,server κλπ εκδοσεις σε 64bit MONO. 2)Και η τιμη αυτων ΜΙΣΗ απο οτι ειναι τωρα. Και η αλλαγη θα ειναι καθε 6-7 χρονια πιο ομαλη,ασφαλης,αλλα και απο αποψη κοστους,οταν θα μιλαμε για 50 ευρω καθε 7 χρονια,σχεδον μηδενικη. Εγω παντως ειχα παει στα 8,με τα 20 και κατι ευρω που ειχε αναβαθμιση απο τα 7αρια.Δεν το μετανοιωσα,και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δυστυχως-ευτυχως,τα πραγματα αλλαζουν,οι απειλες και οι αναγκες των συστηματων αυξανονται,και αυτο σημαινει οτι η εταιρεια πρεπει να συνεχισει μπροστα.Με απλα λογια. Χωκ, μαν, δεν είναι μόνο οι "κολλημένοι". Το είπαμε, και νομίζω ότι μπορείς και εσύ να το σκεφτείς. Υπάρχει θέμα και με έξοδα, και με hardware, και με ασύμβατο software. Τη στιγμή που, ΣΚΕΨΟΥ, τα ΧΡ κάνουν την δουλειά πόσων. Δεν μιλάμε για e-Amish φάση που δεν θέλουν καμμιά τεχνολογία κτλ, μιλάμε για ανθρώπους που γίνεται η δουλειά τους απροβλημάτιστα. Την καταλαβαίνεις φαντάζομαι την διαφορά... ...οπότε, πολύ νωρίτερα από το 2050 που λες, το Web και το hardware που θα κυκλοφορεί, ε ναι, θα τα καταστήσει απηρχαιωμένα και μη λειτουργικά. Η ΜΣ όμως διακόπτει την υποστήριξει διότι έτσι γουστάρει/έτσι την συμφέρει. Εκεί έγκειται το πράμμα, στον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ, όχι στην ανάγκη... Επίσης δεν λέει κανείς να σταματήσει την εξέλιξη στα 7 και στα 8 και στα όποια καινούρια εσύ προτιμάς, και να γυρίσεις εσύ στα ΧΡ. Να μην κόψει των αλλονών λέμε. Να συνεχίσει να κρατάει μαζί με το καρπούζι της των 8 και το βερύκοκο των ΧΡ στην ίδια μασχάλη λέμε στο κάτω-κάτω... Στην τελική, όλος ο τζερτζελές δεν γίνεται από μερικούς γραφικούς, αλλά από εκατομμύρια κόσμου...Ούτε αυτό σου λέει κάτι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Χωκ, μαν, δεν είναι μόνο οι "κολλημένοι". Το είπαμε, και νομίζω ότι μπορείς και εσύ να το σκεφτείς. Υπάρχει θέμα και με έξοδα, και με hardware, και με ασύμβατο software. Τη στιγμή που, ΣΚΕΨΟΥ, τα ΧΡ κάνουν την δουλειά πόσων. Δεν μιλάμε για e-Amish φάση που δεν θέλουν καμμιά τεχνολογία κτλ, μιλάμε για ανθρώπους που γίνεται η δουλειά τους απροβλημάτιστα. Την καταλαβαίνεις φαντάζομαι την διαφορά... Τα μονα μηχανακια που θα μπορουσαν να βγαζουν δουλεια,και να τιθεται θεμα hardware και απροβληματιστης δουλειας,ειναι αυτα να που βγαζουν αποδειξεις,και γενικα οτιδηποτε που δεν σχετιζεται με το νετ. Σημερα,οτι και αναβαθμιση να μου εδινε η ms,με xp δεν θα'μπαινα στο νετ,ουτε θα εκανα αγορες,e-banking κλπ. Για τους πρωτους που ανεφερα,δεν βρισκω τον λογο της υποστηριξης,εφοσον ουτως ή αλλως θα συνεχιζουν να κανουν αυτο που εκαναν. Αλλωστε καλως ή κακως,η ms εχει βγαλει αλλα 3 λειτουργικα μετα τα xp,και ειναι ασυμφορο να κρατα τοσο προσωπικο,και με διαφορετικες γνωσεις-προγραμματισμου για τα xp. Αν επραξε λαθος,αυτο ειναι ενα αλλο ζητημα,τουλαχιστον να οδηγηθει σε μια μελλοντικη λυση,ενος και απολυτα προσιτου λειτουργικου. Για το hw,δυστυχως αυτο ειναι ενα προβλημα,αλλα οσο αυξανονται οι αναγκες των χρηστων,τοσο πιο γρηγορα θα ξεπερνιεται αυτο με την σειρα του,με οτι συνεπαγεται κι αυτο. Κι εγω ειχα π.χ σκανερς,εκτυπωτες κλπ,που εκανα την δουλεια μου,αλλα λογω κυριως των εταιρειων που ειχα τα τα περιφερειακα τους,και απο την ελλειψη drivers των συσκευων τους,πρωτιστως αναγκαστικα να αλλαξω γι'αυτο τον λογο hw,και μετα λογω λειτουργικου. Αντιθετως μπορω να πω οτι σημερα συνεχιζω να χρησιμοποιω τον εκτυπωτη(laser),λογω υποστηριξης της ms στα 8,8,1,παρα των ιδιων των εταιρειων που ειναι και δικη τους υποχρεωση στο κατω κατω να μου προσφεραν τα drivers. Δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη παντως δεν χωρανε. Αν καποιο θελουν να εχουν το ιδιο hw για 15-20 χρονια,ας βαλουν ενα linux,και νομιζω οτι θα "προχωρανε" καλυτερα. Πηγα πριν καιρο πηγα να κανω μια αναληψη απο ενα μηχανημα atm σε μια τραπεζα. Το βλεπω ειχε προβλημα,και ειχε κρατησει την καρτα του μπροστα,Παιρνουμε τηλ στα κεντρικα,και βλεπω το μηχανημα καποια στιγμη να κανει reboot με xp. Απλα φρικαρα(εχει παρα πολυ καιρο),που ειδα μηχανημα με xp να ειναι υπευθυνο για την ασφαλεια των χρηματων,αλλα και την σταθεροτητα του περιβαλλοντος του. Το πρωτο πραγμα που ειπα ξερεις τι ηταν; Σε ποιον αιωνα ζουμε ρε γμτ; Εχω και φιλους λογιστες που μεχρι προσφατα,λεγανε δεν αλλαζουν τα xp με τιποτε! Μολις ομως οι αναγκες τις επιχειρησης τους ανεβηκαν σε επιπεδο λογισμικου,και συνεπως hw,αλλαξανε τα ΠΑΝΤΑ! Εδω με remote πηγαμε να συνδεθουμε,εγω με 8,1 και αυτοι με xp,και εκανα μεταννοιες μεχρι να μπορεσω να κανω κατι πραγματακια που θελανε να βαλουμε,να φτιαξουμε. Τι θελω με λιγα λογια να πω... Σημερα εκ των πραγματων,λογω αναγκων σε εφαρμογες και ιντερνετ(ταχυτητα και ογκος δεδομενων),αναγκαζεσαι να αλλαξεις hw,και συνεπως λειτουργικο,παρα λογω μη υποστηριξης της ms. Πιστεψε με,ποιος δεν θα ηθελε να εχει ενα πσ για 20 χρονια,και ενα λειτουργικο;χαζος θα ημουν αν σου ελεγα οτι θελω συνεχεις αναβαθμισης για την πλακα μου. Απλα στους περισσοτερους τομεις πλεον,αναγκαζεσαι. Οσο αυξανονται οι αναγκες μας για περισσοτερες χρησεις,λειτουργιες,δεδομενα,κλπ,τοσο κι αυτα θα αλλαζουν ταχυτατα και θα καθισταται επιτακτη η αναγκη για καινουριο hw,λειτουργικο. Τα xp κυκλοφορησαν το 2001-2002(αν δεν κανω λαθος διορθωσε με διοτι δεν το κοιταξα καν),χονδρικα ειναι ενα λειτουργικο 12 ετων. Με την ιδια λογικη,μπορουνε να ξεσηκωθουνε αυτοι με τα 98-2000 και να ζητησουν αλλα 10 χρονια υποστηριξη.Το βρισκεις φυσιολογικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Συνεχίζεις να σκέφτεσαι με όρους είτε "προσωπικούς", είτε "εξελίξεως"... Εγώ πάντως σου τόνισα ότι : εκατομμύρια άνθρωποι είναι μια χαρά με τα ΧΡ τους. Και home users, και εταιρίες. Kαι δεν τους υπολογίζει κανείς τί θέλουνε και εξαναγκάζονται να μπουν σε ταλαιπωρίες και έξοδα αναίτια γι' αυτούς, αυτό είναι το θέμα. Όχι το πόσο καλύτερο είναι ένα νέο λειτουργικό... Όσο για το "κόστος" της ΜΣ, τα είπα και κι εγώ και άλλοι, γιατί να τα επαναλαμβάνουμε; Χέστηκε η ΜΣ για τα δικά μας ζόρια - χεστήκαμε κι εμείς για τα δικά της. (...με τη διαφορά ότι μάλλον εμείς θα καθαρίσουμε τα δικά της...πονήματα.) Προς τί η προσπάθεια "να την καταννοήσουμε" / να καταννοήσουμε "το πώς λειτουργεί ο κόσμος σήμερα", ΔΕΝ το καταλαβαίνω... Έχουμε επίσης πει πως τα 9x είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέμε για τα ΧΡ ότι δεν...είναι : ΟΝΤΩΣ μη-λειτουργικό λειτουργικό (ούτε USB καλά-καλά δεν υποστηρίζουν). Δεν είναι λοιπόν το ζήτημα να ξε-βρυκολακιάσει η ΜΣ απολιθώματα. Ούτε ζητάει κανείς να επανασχεδιάσει κάτι εκ του kernel : την υποστήριξη (και μάλιστα έστω και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ακόμα) να μην διακόψει λέμε. Σε updates, fixes "τρυπών ασφαλείας" - άντε και κα'να ρημαδο-driver....Όχι τον ουρανό με τ' άστρα... Τα ΧΡ είναι πολύ πληρέστερα από τα 9x, και κάνουν δουλειά ακόμη και στις ημέρες μας. Είναι ΕΠΑΡΚΗ δηλαδή. Μεγάλη η διαφορά...(τα δε 2Κ, ήταν ο προάγγελος των ΧΡ. Δεν τίθεται θέμα για αυτά - ούτε καν στην πράξη, καθώς, όπως λέμε, αυτό που μας νοιάζει είναι το πλήθος των χρηστών που υπάρχουν με παλιό λειτουργικό, και δεν είναι αμελητέο...Και το πλήθος αυτό, ΧΡ τρέχει. Αν έτρεχε κάτι άλλο, να το κάναμε όντως για εκείνο, το θέμα...Είναι ΠΟΣΟΤΙΚΟ το ζήτημα λοιπόν. Δεν μιλάμε πχ για "1000 κολλημένους"...) Κι ας είναι λειτουργικό όσων χρόνων είπες (ναι, τόσων είναι). Το θέμα είναι ότι τους ΠΑΡΑΒΓΗΚΑΝ καλά, τί να γίνει; Να τα πεθάνουμε; Τέλος, και περί hardware τα είπαμε. Εκεί δεν είναι θέμα της ΜΣ, εκεί -όπως και το Web του οποίου ο σχεδιασμός εξελίσσεται ραγδαία- θα υπάρξει εκ των πραγμάτων η ανάγκη αλλαγής του λειτουργικού κάποια στιγμή. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, το λειτουργικό ως λειτουργικό, είναι -ακόμη και σήμερα- βιώσιμο και διαχειρίσιμο. Αυτό λέμε... ...νομίζω δεν με διαβάζεις καλά όμως. Είχα την υπόννοια και για πιο πάνω, και σα να βεβαιώνομαι τώρα που βλέπω να λες "για 2 καρπούζια". Αν προσέξεις, εγώ σου μίλησα για...άλλα φρούτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μιας και εχω προσωπικη εμπειρια απο τα χp τα χρησιμοποιω απο το 2002 και απο ολα τα λειτουργικα μεχρι και σημερα (εξερεση αποτελουν τα σvista τα οποια με το που τα εβαλα τα διαολοστειλα με την μια) ας πω την αποψη μου ! καλα κ χρυσα τα xp για την εποχη τους .. το να τα συνγκρινουμε ομως με τα 7ρια κ ποσο μαλλον με τα 8ρια που ειναι οτι καλυτερο εχει βγει εως σημερα ειναι σαν να συγκρινουμε λαντα με φεραρι ! υποστηριξη - ταχυτητα - αλλο πραγμα εντελως καμμια σχεση ! προχωραμε θελοντας και μη ! μια 13ετια πισω στο 2001 που βγηκαν , ειναι οχι απλα πολλα χρονια γι αυτη την τεχνολογια αλλα αιωνες ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ...νομίζω δεν με διαβάζεις καλά όμως. Είχα την υπόννοια και για πιο πάνω, και σα να βεβαιώνομαι τώρα που βλέπω να λες λες "για 2 καρπούζια". Αν προσέξεις, εγώ σου μίλησα για...άλλα φρούτα. Bρε,πεντε γραμμες εγραψες πιο πανω,γιατι να μην σε διαβαζω; Να συνεχίσει να κρατάει μαζί με το καρπούζι της των 8 και το βερύκοκο των ΧΡ στην ίδια μασχάλη λέμε στο κάτω-κάτω... 2 φρουτα στην ιδια μασχαλη δεν ειπες;επειδη ειναι διαφορετικα;φιλοσοφικα θα το ριξουμε; Σου ειπα,οτι με την ιδια λογικη,υπαρχουν και ατομα με 98-2000 που κανουν την δουλεια τους,εχουν εναν συγκεκριμενο hw. Θα πρεπει να συνεχιστει η υποστηριξη τους; 12 χρονια δεν ειναι ενα σεβαστο χρονικο διαστημα υποστηριξης; Χέστηκε η ΜΣ για τα δικά μας ζόρια - χεστήκαμε κι εμείς για τα δικά της. Μονος σου το ειπες και ξεκαθαρα.Οποτε γιατι να γκρινιαζουμε; Αν σκεφτεις οτι το σταματημα των xp ηταν να γινει πολυ καιρο πιο μπροστα και επαιρνε αναβολη στην αναβολη για να προετοιμαστουνε οσοι τα ειχαν,νομιζω οτι η ms,σταθηκε κυρια.Τωρα,αν αυτοι ελεγαν,εχω ακομη καιρο,εχω ακομη καιρο...(με την λογικη οτι θα αναγκαστει να δωσει κι αλλη παραταση,κακως πονταρισαν σε αυτο). Καθε εταιρεια βλεπει το κερδος-κοστος-συντηρηση της.Τα 12 χρονια ηταν μια χαρα. Απο εκει και περα,οπως ειπες δεν καιγεται κανεις για εμας.Εδω λεμε οτι ζουμε σε Δημοκρατικη χωρα,και μονο δημοκρατικα δεν παιρνουμε τον κ.Γνωστο. Ειδες κανεναν να νοιαζεται;και εννοω κοινωνικα.(να μην παρεξηθω). Εδω η ocz πουλουσε προιοντα,και πολλοι μεινανε με 3 χρονια εγγυηση σε hw,χωρις πλεον να την δικαιουνται. Η ms πρεπει να σκασει; Θελεις να κανεις την δουλεια σου; ή βρισκεις απο την αρχη εναν ανεξαρτητο τροπο,ή αν πιαστεις με αυτους(καθε εταιρεια),και χρειαζεται να τα σταζεις σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα το κανεις. εξερεση αποτελουν τα σvista τα οποια με το που τα εβαλα τα διαολοστειλα με την μια Εγω πανω απο 6 μηνες δεν τα κρατησα ΚΑΙ τα αγορασα ο μλκας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εγω πανω απο 6 μηνες δεν τα κρατησα ΚΑΙ τα αγορασα ο μλκας! δε ξερω αν ειμαι μλκς αλλα και γω αγορασμενα τα εχω ολα ! 8ρια βεβαια πηρα το πακετο αναβαθμισης με 30ευρω - ηταν απιστευτη η προσφορα για λιγο καιρο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μιας και εχω προσωπικη εμπειρια απο τα χp τα χρησιμοποιω απο το 2002 και απο ολα τα λειτουργικα μεχρι και σημερα (εξερεση αποτελουν τα σvista τα οποια με το που τα εβαλα τα διαολοστειλα με την μια) ας πω την αποψη μου ! καλα κ χρυσα τα xp για την εποχη τους .. το να τα συνγκρινουμε ομως με τα 7ρια κ ποσο μαλλον με τα 8ρια που ειναι οτι καλυτερο εχει βγει εως σημερα ειναι σαν να συγκρινουμε λαντα με φεραρι ! υποστηριξη - ταχυτητα - αλλο πραγμα εντελως καμμια σχεση ! προχωραμε θελοντας και μη ! μια 13ετια πισω στο 2001 που βγηκαν , ειναι οχι απλα πολλα χρονια γι αυτη την τεχνολογια αλλα αιωνες ... ...δεν είναι πάντως το θέμα που μας "τρώει" εδώ πέρα, ποιό λειτουργικό προτιμάμε, ή ποιό είναι καλύτερο κτλ. ΑΛΛΑ πράγματα λέμε... Bρε,πεντε γραμμες εγραψες πιο πανω,γιατι να μην σε διαβαζω; 2 φρουτα στην ιδια μασχαλη δεν ειπες;επειδη ειναι διαφορετικα;φιλοσοφικα θα το ριξουμε; Σου ειπα,οτι με την ιδια λογικη,υπαρχουν και ατομα με 98-2000 που κανουν την δουλεια τους,εχουν εναν συγκεκριμενο hw. Θα πρεπει να συνεχιστει η υποστηριξη τους; 12 χρονια δεν ειναι ενα σεβαστο χρονικο διαστημα υποστηριξης; Μονος σου το ειπες και ξεκαθαρα.Οποτε γιατι να γκρινιαζουμε; Αν σκεφτεις οτι το σταματημα των xp ηταν να γινει πολυ καιρο πιο μπροστα και επαιρνε αναβολη στην αναβολη για να προετοιμαστουνε οσοι τα ειχαν,νομιζω οτι η ms,σταθηκε κυρια.Τωρα,αν αυτοι ελεγαν,εχω ακομη καιρο,εχω ακομη καιρο...(με την λογικη οτι θα αναγκαστει να δωσει κι αλλη παραταση,κακως πονταρισαν σε αυτο). Καθε εταιρεια βλεπει το κερδος-κοστος-συντηρηση της.Τα 12 χρονια ηταν μια χαρα. Απο εκει και περα,οπως ειπες δεν καιγεται κανεις για εμας.Εδω λεμε οτι ζουμε σε Δημοκρατικη χωρα,και μονο δημοκρατικα δεν παιρνουμε τον κ.Γνωστο. Ειδες κανεναν να νοιαζεται;και εννοω κοινωνικα.(να μην παρεξηθω). Εδω η ocz πουλουσε προιοντα,και πολλοι μεινανε με 3 χρονια εγγυηση σε hw,χωρις πλεον να την δικαιουνται. Η ms πρεπει να σκασει; Θελεις να κανεις την δουλεια σου; ή βρισκεις απο την αρχη εναν ανεξαρτητο τροπο,ή αν πιαστεις με αυτους(καθε εταιρεια),και χρειαζεται να τα σταζεις σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα το κανεις. ...ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ : λίγα έγραψα, και απορώ γιατί δε με διαβάζεις προσεκτικά... Και συνεχίζω να επιβεβαιώνομαι στην υποψία μου : λες πάλι "για 2 φρούτα". Εμ δεν είναι ίδιο τα "δυο καρπούζια" με αυτά που έγραψα εγώ...Οπότε, πώς να υποθέσω κάτι άλλο από αυτό που υπέθεσα...; *...όχι, δεν είναι θέμα φιλοσοφίας. Θέμα ΚΑΘΑΡΑ μεγεθών είναι... (...τεσπα, και ΧΩΡΙΣ να με παρεξηγήσεις -δεν το γράφω με καμμία "περίεργη" διάθεση- συνεχίζω να το ΒΛΕΠΩ ότι δεν με διαβάζεις. Ή αν θες, με διαβάζεις επιφανεικά/εν τάχει/whatever. Αν γινόταν αλλιώς, δε νομίζω να ξαναέφερνες στην επιφάνεια τα ίδια που ήδη είπαμε, σε άλλη μορφή...Οπότε δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια...) *...και για να μην νομίσεις δηλαδή ότι γράφω αφοριστικά (προς εσένα) : Ρωτάς πχ "τί πρέπει να κάνει η ΜΣ". "Να σκάσει;", πράγμα για το οποίο έχουμε ΗΔΗ πει (ΠΟΛΛΕΣ φορές, εκτός δηλαδή από αυτά που έγραψα κουβεντιάζοντας με εσένα πιο πάνω, και σαφώς έχεις ήδη "διαβάσει") : ΝΑΙ. ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ. Πόσο πιο απλά να το πω/πούμε κάποιοι για να γίνει καταννοητή η (μία από τις) άποψή μας...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ...δεν είναι πάντως το θέμα που μας "τρώει" εδώ πέρα, ποιό λειτουργικό προτιμάμε, ή ποιό είναι καλύτερο κτλ. ΑΛΛΑ πράγματα λέμε... ναι ρε συ και γω την γνωμη μου ειπα πανω σε ΑΛΛΑ πραγματα που εχουν σχεση ομως με τα λειτουργικα που συζητατε ! αν την βρισκεις τοσο ακυρη σορυ τι να πω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ...ω-ρε παρεξηγησιάρης που 'σαι όμως... Σου 'πα 'γω τίποτε περί ακυροσύνης...; Απλά κάτι διυκρίνησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εσυ νομιζα πως παρεξηγηθηκες γι αυτο σου ειπα κ σορυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ο καθενας πρεπει να κοιταει το συμφερον του αλλα καλα ειναι να μην φτανει και σε ακροτητες. http://www.youtube.com/watch?v=WpqI4ouGBws 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εσυ νομιζα πως παρεξηγηθηκες γι αυτο σου ειπα κ σορυ ...όλα γκουτ μάιν γκενεράλ. Σιγά που θα παρεξηγηθούμε ελέω ΜΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα