Προς το περιεχόμενο

Free Amazon.co.uk Android Games/Apps (Πχ Worms 2: Armageddon , Swype Keyboard , mSecure - Password κτλ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xxxxxxxxxxxx

Εχει ΔΩΡΕΑΝ για σημερα και για αυριο 10 παιχνιδια οπως πχ το Worms 2: Armageddon

Παλαιοτερα ειχε γραψει καποιος πως κατεβαζουμε απο το Αγγλικο.. αλλα εχει κολισει το μυαλο μου.

Οποτε χριαζομαι την συνισφορα καπιου φιλου πως θα τα παρουμε :)

Επεξ/σία από matrixxx
referral link removed - Απαγορευονται τα referral links!
Δημοσ.

Το worms 2 armageddon το εμφανίζει κανονικά στην εφαρμογή, την monopoly δεν μπορώ να πάρω από πουθενά.

Nai γιατι ουσιαστικα κανεις login στο .com

Αυτο ειναι το θεμα και για αυτο εγραψα Παλαιοτερα ειχε γραψει καποιος πως κατεβαζουμε απο το Αγγλικο.

Δημοσ.

νομίζω ότι το .com δίνει περισσότερα

http://www.amazon.com/s/ref=appstore_fad_roto?ie=UTF8&hidden-keywords=B0086VWCPG|B00FHEP9XM|B00CD4D76U|B00EDF43MY|B0066T8M1I|B004GYNPL2|B008NF45S2|B00A7Z8KAU|B00HG1UNIU|B00FGJNS72|B00C2AMWVG|B008LFY6NI|B006C1DH92|B00HZ4CYOY|B007GNBQ2K|B00I0WHVZW&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-right-2&pf_rd_r=0B1CV9EMVC9D3B39X7W2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1752425922&pf_rd_i=2350149011

εγώ τα τσίμπησα από το laptop με λογαριασμό με αμερικανικη διεύθυνση. (Αν και έχω την εντύπωση ότι πλέον το αμαζον δίνει και σε ελληνικούς λογαριασμούς τα app του).

λογικά το ίδιο θα ισχύει και από uk.

Δημοσ.

Σε μένα παρόλο που έχω δηλωμένη και αμερικάνικη διεύθυνση, δεν με αφήνει να κατεβάσω τη monopoly :(  

We're sorry

You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions.

Δημοσ.

Σε μένα παρόλο που έχω δηλωμένη και αμερικάνικη διεύθυνση, δεν με αφήνει να κατεβάσω τη monopoly :(

Η προσφορα ειναι για .co.uk  Αρα πρεπει να εχεις κανει register ως αγγλος οχι αμερικανος.

Αν ανοιξεις acc στο .co.uk με αγγλικη adress θα το λαβεις. Το θεμα ειναι να βρουμε τροπο να τα παρουμε αλλιος.

Δημοσ.

Η προσφορα ειναι για .co.uk  Αρα πρεπει να εχεις κανει register ως αγγλος οχι αμερικανος.

Αν ανοιξεις acc στο .co.uk με αγγλικη adress θα το λαβεις. Το θεμα ειναι να βρουμε τροπο να τα παρουμε αλλιος.

Εγώ κατέβασα κανονικά στο αμερικανικό.
Δημοσ.

Την είχες δηλωμένη την αμερικάνικη διεύθυνση σαν primary πριν πάρεις το παιχνίδι;

Γιατί σε μένα που την είχα το κατέβασε κανονικά.

Λογικά λέει για το αμερικάνικο αμαζον σε συνέχεια αυτώ που έγραψε ο diplo. Προσωπικά τα πέρασα όλα χωρίς πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει μια σχεδόν ωρα νωρίτερα (καθαρο) ποστ στο ειδικο τοπικ για τις ιδιες και περισσοτερες δωρεαν εφαρμογες.

http://www.insomnia.gr/topic/487369-amazoncom-android-appstore-ένα-δωρεάν-app-κάθε-μέρα/page-23?p=53064078#entry53064078

Για ποιον λογο ανοιξε αυτό το νέο τοπικ; Υπενθυμιζω ότι δεν επιτρέπονται referral links!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...