Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εξαρχης καλως σας βρηκα μιας κ ειμαι νεος στο φορουμ. Εχω ενα θεματακι με ενα tablet. Πριν καποιες μερες μου χαλασε το λαπτοπ κ ειπα μεχρι να το φτιαξω να παρω ενα οικονομικο tablet. Κ πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Twister-7-Black.htm Πραγμα που μετανιωσα φουλ μιας κ εχει απειρα θεματα. Εχθες λοιπον εκανα install μια εφαρμογη για κατεβασμα αρχειων. Απο εκεινη την στιγμη μου εγραψε "Η εφαρμογη ρυθμισεις σταματησε" Μπαινω να σβησω το app που ειχα κατεβασει κ βλεπω οτι Η εσωτερικη μνημη 2gb δεν λειτουργουσε αλλα ουτε κ η καρτα sd 4gb. Δηλαδη το tablet δειχνει οτι δεν εχω καθολου χωρο αποθηκευσης για τιποτα. Παω να κανω Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις κ μολις ολοκληρωνεται βλεπω οτι εκανα μια τρυπα στο νερο. Παω να ξανα κανω επαναφορα αλλα τωρα δεν κανει. Κολαει κ δν κλεινει ποτε. Εχει καποιος καποια εμπειρια κ μπορει να μου πει πως να το φτιαξω? Ξερω οτι με τοσα χρηματα που εδωσα ζηταω πολλα... αλλα μεχρι να φτιαξω το pc το tabletaki ειναι η μονη μου λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 service plaisio θα το κάνουν και δωρεάν και δεν θα παιδευτείς με το tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 πιο ΠΛΑΙΣΙΟ? εγω πιστευω οτι θα σου βγαλουν τη ψυχη αυτη εκει μεσα. Να πας με τσαμπουκα μην τους αφισεις μονος το μονο που μπορουσες να κανεις ειναι η επαναφορα, δεν νομιζω να εχει κατι αλλο και μπορει να το κανεις χηροτερα, μπας εχει doa το tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) πιο ΠΛΑΙΣΙΟ? εγω πιστευω οτι θα σου βγαλουν τη ψυχη αυτη εκει μεσα. Να πας με τσαμπουκα μην τους αφισεις μονος το μονο που μπορουσες να κανεις ειναι η επαναφορα, δεν νομιζω να εχει κατι αλλο και μπορει να το κανεις χηροτερα, μπας εχει doa το tablet? Βασικα για αυτο το λογο θελω να το φτιαξω μονος μου γιατι ειναι η δευτερη φορα που μου χαλαει κ ο τυπας στο πλαισιο μου εβγαλε την πιστη για να μου κανει τελικα αντικατασταση. Υπαρχει κανενας τροπος για να το φτιαξω μονος μου? Επαναφορα δν μπορω να κανω γιατι κολαει κ δν κλεινει. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω, αναγκαστικα ΠΛΑΙΣΙΟ και παρε τα χρήματα πισω. Θα σου ελεγα παρε πιστωτικο αλλα δεν βλεπω να εχουν κατι αλλο σε αυτα τα λευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω, αναγκαστικα ΠΛΑΙΣΙΟ και παρε τα χρήματα πισω. Θα σου ελεγα παρε πιστωτικο αλλα δεν βλεπω να εχουν κατι αλλο σε αυτα τα λευτα Οκ μαν. Μαλλον κατι τετοιο θα κανω. Τουλαχιστον να μου επιστρεψουν τα χρηματα πισω θα παρω τιποτα καλυτερο με περισσοτερα. Παντως μακρια απο turbox. Μακραν τα χειροτερα προιοντα απο ολες τις αποψεις. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) κάτσε δεν φταίει μόνο το πλαίσιο το tablet δεν είναι για πολλά καθώς και ο χειρισμός σου έφερε το tablet σε αυτή την κατάσταση value for money και όσο για τα turbox ανάλογα τι παίρνεις έχω πάρει gamer laptop σκυλί δεν έχει πρόβλημα πουθενά με 50€ και samsung να ήταν πάλι θέμα θα είχες Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 εγώ πήρα lenovo με 100 ευρώ του εβγαλα τα ματια και ειναι μια χαρα άλλο το laptop τα κομμάτια δεν τα κατασκευάζει το πλαίσιο, αυτό τα διαλέγει και εγώ εχω turbo x laptop και αυτο βγήκε σκυλί μονο μια φορα το πηγα για servish και αυτο επιδει ειχε μπουκοσει ο ανεμηστηρας. τα tablet turbo x και τώρα τελευταία όλες οι μουφες που έχει βγάλει είναι παλιο κινεζιες (με λίγες εξαίρεσης) που βαζει πάνω τη φίρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) κάτσε δεν φταίει μόνο το πλαίσιο το tablet δεν είναι για πολλά καθώς και ο χειρισμός σου έφερε το tablet σε αυτή την κατάσταση value for money και όσο για τα turbox ανάλογα τι παίρνεις έχω πάρει gamer laptop σκυλί δεν έχει πρόβλημα πουθενά με 50€ και samsung να ήταν πάλι θέμα θα είχες Οταν λες ο χειρισμος μου λογικα εννοεις το ενα application που εκανα install. Σορρυ αλλα νομιζα οτι τα tablets εχουν play store για αυτο τν σκοπο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Z_1515 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας πριν ενα χρονο περιπου αγόρασα απο το public ενα tablet e-star μαυρή ωρα...τις πρώτες δέκα μέρες δούλευε καλούτσικα αν κ πολύ πιο αργό απο το κινητό μου.απο εκει και μετά άρχισε να αργεί πάρα πολύ κάνει περιυ ένα λεπτό να ανοίξει σελίδες στον browser κλείνει μόνο του στα 30% μπαταρία.μου βγάζει συνεχώς ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται.μια μέρα έκλεισε δεν ξαναάνοιξε ποτέ το πήγα στο πλάισιο οπου μου είπαν ότι άλλαξαν λεει τη ραμ...μούφα τίποτα ναδούλεψε καλούτσικα για καμιά εβδομάδα. αναγκάζομαι και κάνω κάθε μέρα εκαθαρριση εφαρμογών,το φορτίχω 2 φορές τη μέρα. το μοντελο ειναι e star mid 7114 android 4 sd ram 512 internal storage 4 gb επίσης προσπάθησα να βάλω κάρτα μνήμης ενω την αναγνώρισε μου εβγαλε μηνυμα sd mounted πέρασα εφαρμογές το επομενο πρωι μου έλεγε η εφαρμογή δεν υπάρχει και αναγκάστηκα να τις ξανακατεβάσω όλες . και τελος εχω επαγγελματικη σελίδα στο facebook αλλά δεμου κατεβάζει ουτε την pages manager ουτε και το ινσταγκραμ το μνμ που μου βγαζει λεει οτι δεν υποστυρίζεται απο τη συσκευη. σασ παρακαλώ επειδή ειμαι άσχετη υπάρχει κάποιοσ τρόποσ να διορθωθεί?αν βάλω άλλη κάρτα μνήμης? και επίσης άν μπορέιτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο λιγο πιο γρήγορο και να μην κολλάει γύρω στα 100 με 150 ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristoklis_2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Παιδιά μια φιλική συμβουλή για όλους που σκέφτονται αγοράσουν tablet Android συσκευή - Να προσέχετε τα 4 βασικά πράγματα: α) RAM - όχι κάτω από 1GB και πάνω!!! Android ρουφάει την μνήμη με το καλαμάκι "Turbo" (ειδικά στην έκδοση 4.0).... β) Χωρητικότητα - τουλάχιστον 16GB και πάνω ( ή τουλάχιστον 8GB για αυτούς που δεν κατεβάζουν πολλά προγράμματα. Που εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον με Tablet και να μην κατεβάζει..)... γ) Ανάλυση οθόνης - το λιγότερο 1024 x 600 pixels και πάνω.. δ) Επεξεργαστής - DUAL CORE και πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Z_1515 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση τελικά αποφάσισα να ανοιχτώ λίγο και πήρα ενα samsung galaxy tab wifi 8.0 χτες απο πλαίσιο. μια χαρα φαίνετεια προς το παρόν και η τιμή του οκ.μόνο έχω 2 προβληματάκια ενημερώνει συνεχώς τις εφαρμογές απομόνο του ένω εγώ θέλω να με ρωτάει πρώτα αν μπορείτε να μου πέιτε πως να το ρυθμίσω και επίσης έχει ένα widget καιρού μαζί με ώρα ενώ το έχω συγχρονίσει και βρίσκει την περιοχή η ώρα που γράφει είναι 3 ωρες ποιο μπροστα απο το κανονικό,ενώ το ρολοι της συσκευής είναι στη σωστή ώρα.μπορείτε να μου πέιτε πως να το διορθώσω?εχεθ ρυθμίσεισ το widget στις οποίες όμως δεν υπάρχει τρόπος απο όσο κατάλαβα να συγχρονίσω τη σωστή ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Την ενημέρωση των εφαρμογών την ρυθμίζεις από τα settings του Playstore. Δεν θα σε ρωτάει, απλά για να αναβαθμιστούν θα πρέπει να μπεις στο Play Store και να τις κάνεις update χειροκίνητα. Τώρα τα widget καιρού συνήθως γράφουν την ώρα που έκαναν συγχρονισμό. Έχεις ενεργοποιήσει αυτόματη ενημέρωση day/time? Δες και αν έχεις σωστό time zone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Z_1515 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ενταξει χιλια ευχαριστω ήθελε αλλαγή η ζώνη ώρα ...να είστε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα