Προς το περιεχόμενο

LG G Watch: Το πρώτο smartwatch της LG με Android Wear


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και η Motorola, έτσι και η LG ανακοίνωσε τον καρπό μιας ακόμη συνεργασίας της με τη Google, που είναι ένα νέο smartwatch με την ονομασία LG G Watch, το οποίο μάλιστα είναι εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Android Wear της Google, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.Το LG G Watch θα είναι συμβατό με μία ευρεία γκάμα smartphones με λειτουργικό Android ενώ θα παρουσιάζει σχετική πληροφόρηση στους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή πολλά διάφορετικά πράγματα ακριβώς όποτε χρειαστούν ή όποτε απλά πουν “Ok Google”.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο smartwatch, θα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο τόσο για προγραμματιστές όσο και για τους χρήστες καθώς η LG συνεργάστηκε στενά με την Google από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του για να εξασφαλιστεί ότι το LG G Watch θα είναι απόλυτα συμβατό με το Android Wear.

 

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής κάτι περισσότερο σχετικά με λεπτομέρειες ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του G Watch. Αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν από την εταιρεία μέσα στους επόμενους μήνες καθώς η κυκλοφορία του προγραμματίζεται να ξεκινήσει κάποια στιγμής μέσα στο δεύτερο τρίημηνο του έτους.

 

Link.png Site: Neowin

Επεξ/σία από zanskou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε λιγο θα ρωταμε ποση ram εχει το ρολοι σου, και ποσους πυρηνες...

decadance

Αυτό. Όπως είπε και άλλο μέλος, ξαναρχίζει απο την αρχή το τριπάκι. GHz, πυρήνες, RAM, αποθηκευτικός χώρος. Όλα για να τα φάει το λειτουργικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Πιο όμορφο από το gear, καλύτερο λειτουργικό, αλλά ωχριά μπροστά στην πρόταση της Motorola, από εμφάνιση τουλάχιστον. Μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι από την άλλη κάποιος μπορεί να γουστάρει. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μένα, δεν αξίζει να ασχολούμαστε και πολύ. Θα πρέπει είτε να του μιλάς (κι επίσης να σε "ακούει" συνέχεια), οπότε αντίο ιδιωτικότητα, είτε να χρησιμοποιείς το άλλο σου χέρι για να το χειρίζεσαι, οπότε αντίο ευχρηστία. Και γιατί δεν μπορώ να βγάλω το κινητό από την τσέπη (που θα πρέπει ούτως ή άλλως να έχω για να λειτουργεί το ρολόι) και να κάνω τη δουλειά μου;

Επιπλέον είναι μια παραπάνω συσκευή να κουβαλάμε (και να φορτίζουμε), πόσοι από εμάς φοράμε ρολόι αυτή τη στιγμή, εγώ έχω χρόνια να φορέσω.

Η χρησιμότητά του είναι κυρίως για ειδοποιήσεις και κάποιες εφαρμογές για άσκηση. Θα βρει χώρο, αλλά θα είναι μια γωνίτσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Και φαντάσου λέει, να βγει στο τέλος η apple και τελικά να μην παρουσιάσει κάτι σε ρολόι ακριβώς! Θα τρέχουν όλοι να αλλάξουν τα σχέδια. :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

μου φαινεται πολυ πιο χρησιμο απο tablet :P

 

Κάτσε να δούμε τι ακριβώς θα "τρέχει" και τι αυτονομία θα έχει γιατί αν έχει μόνο μια προσαρμοσμένη version του Google Now, δεν θα είναι αρκετό! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...