Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...

θελω οποιος γνωριζει να με ενημερωσει για το Skrill. Καποιος που το χρησιμοποιει και εχει εμπειρια να με βοηθησει να λυσω καποιες αποριες. Θα μου πειτε γιατι δεν κοιταω στην σελιδα τους?

Στην σελιδα μπορει να λενε φυκια για μεταξωτες κορδελες αλλα για καποιον με εμπειρια να μου απαντησει στις λιγες ερωτησεις θα του ημουν ευγνομων

1) Εστω οτι κανω αναληψη απο στοιχηματικο site σε skrill τα λεφτα κανουν να φανουν 2 μερες στο περιπου οπως τις πiστωτικες ή αμεσα?

2) Για καταθεση αναληψη απο στοιχηματικα site χρεωνεστε? δεν μιλαω να παρω τα λεφτα απο την skrill σε μετρητο. Ενοω απο στοιχηματικο site σε skrill

3) Ειστε γενικα ικανοποημενοι για τετοια στοιχηματικη χρηση?

σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα

Δημοσ.

1. Η μεταφορά σε λογαριασμό σκρίλ είναι στιγμιαία, το πόσο γρήγορα θα μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό σου εξαρτάτε από την εταιρεία στοιχημάτων που χρησιμοποιείς. 2 μέρες δεν θα πάρει, όμως μπορεί να πάρει από μερικά λεπτά, μέχρι και μερικές ώρες. Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις την εταιρεία στοιχημάτων πόσο χρόνο τους παίρνει να επεξεργαστούν το αίτημα σου, ακόμα καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις άτομα που έκαναν ανάληψη από αυτή την εταιρεία για το πόση ώρα χρειάστηκε για να μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό τους

2. Η ανάληψη/κατάθεση μέσω σκριλ δεν χρεώνεται συνήθως αλλά αυτό εξαρτάτε από την στοιχηματική εταιρεία, κάθε εταιρεία είναι διαφορετική, αλλά για σχεδόν όλες είναι δωρεάν

3) νομίζω πλέων είναι ο καλύτερος τρόπος για διαδικτυακές συναλλαγές, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εφόσον έχεις προσθέσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο Cards and Bank Accounts, ενώ είσαι στο Account Overview στο δεξιά κουτάκι που γράφει Balance πάτα Withdraw

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση μπορω να στειλω λεφτα στο skrill απο τραπεζικο λογαριασμο και πως;;

Ευψαδιστω για την απαντηση απλα εγω θελω να μαθω πωσ να στειλω λεφτα απο το λογαριασμο τραπεζας στο skrill οχι να κανω αναληψξ

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; σε ποιες τράπεζες λειτουργεί η Κάρτα αναλήψεως skrill ?

Σε ολες που εχουν ΑΤΜ

Παιδια μια ερωτηση μπορω να στειλω λεφτα στο skrill απο τραπεζικο λογαριασμο και πως;;

Ευψαδιστω για την απαντηση απλα εγω θελω να μαθω πωσ να στειλω λεφτα απο το λογαριασμο τραπεζας στο skrill οχι να κανω αναληψξ

Κανεις LOGIN και πατας ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Μπορεις να το κανεις με 4 τροπους

1)Να σου στειλει αλλος που εχει SKRILL

2)Να ανεβασεις μεσω ΚΑΡΤΑΣ

3)Να στιλεις απο ΤΡΑΠΕΖΑ

4)Να κανεις αλλαγη (θελει να εχεις ατομο) απο PAYSAFE σε SKRILL (το κανω και εγω αλλα σαφώς εχει προμηθεια)

Δημοσ.

Πατα deposit, μετα Manual Bank Transfer και βαλε το ποσο που θες να κταθεσεις. Μετα θα σου δείξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να στείλεις έμβασμα από την τράπεζα σου.

Δημοσ.

Α δλδ θα μ δωσει πληροφοριεσ και εν συνεχεια πρεπι να παω ο ιδιοσ στην τραπεζα να τσιελω εμβασμα αν καταλαβα καλα;;

Α δλδ θα μ δωσει πληροφοριεσ και εν συνεχεια πρεπι να παω ο ιδιοσ στην ητραπεζα να τσιελω εμβασμα αν καταλαβα καλα;;

Δημοσ.

Α δλδ θα μ δωσει πληροφοριεσ και εν συνεχεια πρεπι να παω ο ιδιοσ στην τραπεζα να τσιελω εμβασμα αν καταλαβα καλα;;

Α δλδ θα μ δωσει πληροφοριεσ και εν συνεχεια πρεπι να παω ο ιδιοσ στην ητραπεζα να τσιελω εμβασμα αν καταλαβα καλα;;

... ναι φιλε μου.. σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις.

Να ξερεις οτι εχει προμηθεια στην συναλαγη αυτη.

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω και μια τελευταια ερωτηση επειδη εχω προπληρωμενη και μογαριασμο στην πειραιωσ αν παρω κωδικουσ winbank μπορω μεσω ιντερνετ να μεταφερω χτηματα απο το λογαριασμο μ στην καρτα η πρεπξ να πηγαινω τραπεζα.

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω και μια τελευταια ερωτηση επειδη εχω προπληρωμενη και μογαριασμο στην πειραιωσ αν παρω κωδικουσ winbank μπορω μεσω ιντερνετ να μεταφερω χτηματα απο το λογαριασμο μ στην καρτα η πρεπξ να πηγαινω τραπεζα.

Δεν χρειαζονται κωδικοί winbank.. εισαγεις την καρτα σου στο συστημα του SKRILL και κανεις UPLOAD.

(ειναι η μέθοδος 2 που σου ειπα) 

Δημοσ.

Μια φορα χρησιμοποιησα και μου φανηκε εξωφρενικη η προμυθεια οταν ηθελα να κανω αναληψη... Οποτε απλα εβαλα σε αλλο σαητ τα λεφτα, αλλα τελικα δεν την γλιτωσα αφου αν και το σαητ ειχε αλλες μεθοδους αναληψεις, αφου τα λεφτα ειχαν μπει με σκριλ, επετρεπε την αναληψη μονο με σκριλ, τελικα τα εβγαλα και ας χρεωθηκα και δεν προκειται να την χρησιμοποιησω ξανα... Αγορες με paypal, αναληψεις με visa...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...