Προς το περιεχόμενο

Xperia Z vs Xperia Z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τέλη Απριλίου θα αγοράσω καινούργιο smartphone. 

Είμαι κάπως ανυπόμονος άνθρωπος και το να μαζέψω 124€ (η χρηματική διαφορά των δύο συσκευών) θα μου πάρει έναν μήνα,σίγουρα μέχρι τέλη απριλίου,αλλά εγώ θα προτιμούσα να το'χω και το πάσχα.

Τα 2 κινητά που με ενδιαφέρουν είναι το Sony Xperia Z και η νέα εκδοχή του,το Xperia Z1.

Το Xperia Z κάνει Link.png Site: 290,98€ ενώ το Xperia Z1 Link.png Site: 414,00€ .

Αξίζει την χρηματική διαφορά το Z1? Για άλλα κινητά δεν ενδιαφέρομαι (μου αρέσει πάρα πολύ το design και το ότι είναι αδιάβροχα)

xperia-z1-vs-z.jpg

Δημοσ.

θα σου έλεγα με τι μια Ζ1

και σημειώνω αν το οικονομικό είναι σοβαρό θέμα, δες τα μεταχειρισμένα, νομίζω το βρίσκεις και με 350 ευρώ, ίσως και πιο κάτω.

Δημοσ.

Z1 αλλά και το z για 290 μια χαρά είναι! Δες και το nexus 5 συα 300 πολύ καλή επιλογή αν δεν μπορείς να πάρεις το z1....

Μέχρι τέλη Απριλίου θα αγοράσω καινούργιο smartphone. 

Είμαι κάπως ανυπόμονος άνθρωπος και το να μαζέψω 124€ (η χρηματική διαφορά των δύο συσκευών) θα μου πάρει έναν μήνα,σίγουρα μέχρι τέλη απριλίου,αλλά εγώ θα προτιμούσα να το'χω και το πάσχα.

Τα 2 κινητά που με ενδιαφέρουν είναι το Sony Xperia Z και η νέα εκδοχή του,το Xperia Z1.

Το Xperia Z κάνει Link.png Site: 290,98€ ενώ το Xperia Z1 Link.png Site: 414,00€ .

Αξίζει την χρηματική διαφορά το Z1? Για άλλα κινητά δεν ενδιαφέρομαι (μου αρέσει πάρα πολύ το design και το ότι είναι αδιάβροχα)

• Like 1
Δημοσ.

ακριβώς...

Κι εγώ για το Nexus 5 ενδιαφερόμουν πολύ,απλά μ'αρέσει πολύ το minimalistic design των Xperia Z/Z1,το ότι είναι αδιάβροχα και το ότι σε drop test είναι η μέρα με την νύχτα. Το nexus 5 έχει κακή ποιότητα κατασκευής..αλλά βέβαια είναι και φθηνό. Το g2 απ'την άλλη είναι πιο άσχημο και δεν με βόλεψαν τα κουμπιά στο πίσω μέρος..επίσης η μπαταρία του nexus 5 (σε σχέση με το z1) είναι μικρή,κατά 700mah μικρότερη...

Το Z αν το πάρω δεν θα μου βγάλει χρόνο λέτε; Τώρα έχω το Xperia U (με CyanogenMod 11) και μου την δίνει. Ακόμη έχω των ίσων (με το Z) χαρακτηριστικών tablet,το Nexus 7, το οποίο με υπερκαλύπτει..δεν κολλάει πουθενά και δεν μασάει σε καμία εφαρμογή (quad core 1.5ghz,1080p,2gb ram) οπότε το Z δεν θα με καλύψει;

Δημοσ.

και το z και το z1 είναι πολύ πολύ τίμια κινητά....αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η κάμερα του z1 που βγάλαμε φωτογραφιες από το γήπεδο και κάνοντας ζουμ φαινονταν οι παιχτες λες καια είμασταν μεσα στο γήπεδο..φαντάζομαι επειδη είναι 21 mp η κάμερα

Δημοσ.

Έχω το Ζ από πέρυσι και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα αλλά όταν το πήρα δεν είχε παρουσιαστεί ακόμα το Ζ1.

Αν θεωρησουμε ότι το Ζ1 είναι ένα πολύ βελτιωμένο Ζ τότε τα 124€ σίγουρα αξίζουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τελικά έκανα την (σωστή κατ'εμέ) επιλογή και πήρα το 16άρι Nexus 5 σε μαύρο από το Birdphone! Άντε,να κάνει παρέα με το Nexus 7 2013 μου!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τελικά έκανα την (σωστή κατ'εμέ) επιλογή και πήρα το 16άρι Nexus 5 σε μαύρο από το Birdphone! Άντε,να κάνει παρέα με το Nexus 7 2013 μου!

με γεια μας!μια από τα ίδια,μόλις τώρα το παρέλαβα.

Δημοσ.

με γεια μας!μια από τα ίδια,μόλις τώρα το παρέλαβα.

Εγώ σήμερα το μεσημέρι!

Τέλειο είναι!

Τι είναι το gravity box?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...