VALLGOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καθε φορα που παω να αλλαξω την αναλυση μου κανει restart το game και μου το γυρναει σε 1920χ1080 24hz και οχι 1920χ1080 60hz που ειναι το native μου,με αποτελεσμα χαλια εικονα. Προσπαθησα και χειροκινητα να το αλλαξω απο το engine->vars_pc αλλα τιποτα... Εψαξα στο google δεν βρηκα κατι σχετικο... Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?!
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι είναι full στα bugs.. Προσωπικά είχα θέμα με ένα QTE κοντά στον τερματισμό και έχανα, με αποτέλεσμα να περιμένω 3-4 λεπτά στο loading screen, να βλέπω ένα cut scene άλλα 3-4 λεπτά και να ξαναχάνω.. Καλύτερα να δείς κανένα livestream ή playthrough στο ΥΤ παρά να παλεύεις με αυτό το "παιχνίδι".
ektelion Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ έκανα δουλειά με αυτό εδώ: http://enbdev.com/patch_sh5_v11.htm
dungeon master Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 όντως είναι ελεεινά bugged, φίλος δεν μπορούσε να περάσει ένα qte, δεν δούλευε το πλήκτρο να ελευθερωθεί, έβαλε το 1.1 αλλά τζίφος και τελικά το παράτησε και μιλάω για οριτζιναλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα