Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Notebook-Acer-Aspire-49868

Τα AMD που ανέβαζαν θερμοκρασία ήταν την εποχή Athlon - Athlon XP Palomino κτλ κτλ. Μιλάμε για εποχές 2001-2004 το πολύ. Τελικά ποστάρεις στο θέμα ως κάποιος που ζητάει βοήθεια ή που εκφράζει γνώμη (ενώ δεν έχει ιδέα με το αντικείμενο; )

Παίζει να είσαι 15 με 20 δεν εξηγείται αλλιώς.

Απλα να σου υπενθυμίσω ότι η δουλειά που κάνεις δεν είναι και κάτι φοβερό ούτε απαιτεί φοβερές γνώσεις, και αυτά στα λέω γιατί έχεις ένα υφακι ότι κάνεις κάτι φοβερό και τρομερό.

Φιλικά.

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια που απαντάς ρε Κώστα για πες μου αν έχεις δουλέψει τους καινούργιους amd πήγα και είδα το Dell 5555 με a10-8700p. Γενικά το έψαξα αρκετά και λένε καλά για την cpu το τελευταίο που είχα AMD είχε και ανεβαζε θερμοκρασία και έκανε φασαρία το fan. Το λαπτοπ σαν κατασκευή μέτριο βέβαια για Dell' date=' αλλά πολύ καλύτερο από τα τραγικά lenovo B/G.[/quote']

τον συγκεκριμενο α10 όχι, τον A10-5750M ναι, και είναι εξαιρετικός για τα χρήματα του (πχ στο hp που ήταν στο newsletter). Καθώς και αρκετούς a8, επίσης πολύ καλούς. Δεν έχω πρόβλημα με την amd :P

Για θερμοκρασία και φασαρία δεν έχει να κανει μόνο ο επεξεργαστής, αλλά και το σασί του λάπτοπ. Αν δεν έχει καλό σχεδιασμό ανεβάζει θερμοκρασία πολύ χαλαρά (πχ τα g6 hp, ακόμη έχω ένα με τον i5-480m). Μη σε αγχώνει αυτό.

Τα lenovo εχουν πέρα απο τραγικά πλαστικά και πολύ κακές οθόνες.

Τα dell δεν έχουν επίσης καλή ποιοτητα κατασκευής, αλλά τουλαχιστον αν χρειαστείς κάτι θα σε βοηθήσουν αμεσως (έχω και προσωπική εμπειρία).

όλα έχουν να κάνουν και με το κόστος όμως. δεν είναι άσχημο το dell, ίσα ίσα, απλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

http://www.e-shop.gr/laptop-toshiba-satellite-l50-b-1u5-156-intel-core-i7-4510u-4gb-1tb-amd-r7-m260-2gb-win-81-p-PER.910737?gclid=CjwKEAiAstCyBRDiqu75hvnX82kSJACgYI_QqeugVlK9QfpXnQDMhscmDfOeS8YyNmxBs4yyP2duPhoCdirw_wcB Καλησπερα σε ολους ! Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ως πιο ειδικοι ( εχω να ασχοληθω καιρο με η\υ) για το συγκεκριμενο μιας και σκεφτομαι να το αγορασω. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων !

πολλά τα χρήματα για το συγκεκριμένο, δεν αξίζει. Τι χρήση θέλεις να κάνεις με το λάπτοπ;<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BraziL" data-cid="54447654" data-time="1448399216">Θα ειναι ο κυριος η\υ απο εδω και περα! Θελω οθονη 15,6 καλη ποιοτητα κατασκευης,καλη οθονη για ταινίες κτλπ. Επισης θα χρησιμοποιηθει για gaming και εργασιες. Μπατζετ εως 750€.os : windows. Ποια αλλα θα μου πρότεινες με τα παραπανω χαρακτηριστικα ? Επισης το toshiba που παρεθεσα ποτε βγηκε στην αγορα ?

Δημοσ.

...Το λαπτοπ σαν κατασκευή μέτριο βέβαια για Dell, αλλά πολύ καλύτερο από τα τραγικά lenovo B/G.

Normal κατασκευή για consumer Dell θέλεις να πείς...

P.S: Δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής (οθόνη / πληκτρολόγιο / πλαστικά) από τα Dell Inspiron 3000 & 5000 Series!​

• Like 1
Δημοσ.

o επεξεργαστής του εμφανίστηκε το Q2 το 2014, οπότε μετά απο αυτό. Συγκεκριμένα δε ξέρω πότε είχε release date.

Αν δε σε πειράζει να περάσεις μετά τα windows έχεις πολύ καλύτερες επιλογές. Δυστυχώς με windows δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο σε αυτό το εύρος τιμων.

Δημοσ.

Με προβληματιζει το γεγονος οτι εχει για os linux. Ποιες οι ενστασεις σου για το μοντελο που παρεθεσα πριν ?

Ενδεικτική σύγκριση επεξεργαστών:

https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4510U+%40+2.00GHz

https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4712MQ+%40+2.30GHz

Χαοτικά καλύτερος επεξεργαστής, FHD (1920 x 1080) Matte, μπαταρία 6 κελιών έναντι 4 κελιών του τοσίμπα.

Το λειτουργικό σύστημα της αρεσκείας σου το περνάς εύκολα εσύ ή κάποιος γνωστός σου. Αν είχε προεγκατεστημένα Windows θα ήταν αισθητά ακριβότερο.

Παίζει να είσαι 15 με 20 δεν εξηγείται αλλιώς.

Απλα να σου υπενθυμίσω ότι η δουλειά που κάνεις δεν είναι και κάτι φοβερό ούτε απαιτεί φοβερές γνώσεις, και αυτά στα λέω γιατί έχεις ένα υφακι ότι κάνεις κάτι φοβερό και τρομερό.

Φιλικά.

Είμαι 30. Πες μου κι άλλα για τη δουλειά που κάνω :)

• Like 1
Δημοσ.

Οκ στα 500 με 600 τι καλύτερο υπάρχει; εγώ δεν έχω Θέμα με τα U σε επεξεργαστή, θέλω να είναι καλό λαπτοπ με καλή οθόνη και όσο καλύτερη κατασκευή.

Δημοσ.

Θα ειναι ο κυριος η\υ απο εδω και περα! Θελω οθονη 15,6 καλη ποιοτητα κατασκευης,καλη οθονη για ταινίες κτλπ. Επισης θα χρησιμοποιηθει για gaming και εργασιες. Μπατζετ εως 750€.os : windows. Ποια αλλα θα μου πρότεινες με τα παραπανω χαρακτηριστικα ?

Δημοσ.

Οκ στα 500 με 600 τι καλύτερο υπάρχει; εγώ δεν έχω Θέμα με τα U σε επεξεργαστή, θέλω να είναι καλό λαπτοπ με καλή οθόνη και όσο καλύτερη κατασκευή.

το lenovo που πρότεινα δεν έχει καλή οθόνη, δε θα βρεις σε αυτά τα χρήματα καλή οθόνη. Αν μπορείς να δεις κάποια αντίστοιχα μοντέλα απο κοντά τουλάχιστον για να δεις αν σε καλύπτει θα ήταν καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αγορά από εξωτερικό αν θες σε αυτά τα λεφτά καλή ποιότητα κατασκευής..

Δημοσ.

Λοιπόν μαγκες πήγα public και βρηκα τελευταίο κομμάτι Asus i-7 4 ram kai 2 γραφικών στα 630 και το εκλεισα. Κοιταω skroutz να το βρω κ δεν το είδα η αλήθεια είναι παρά μόνο ένα με 1 γραφικών στα 660. Τι λέτε έκανα καλά για τα χρήματα του?

Δημοσ.

Ενδεικτική σύγκριση επεξεργαστών:

https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4510U+%40+2.00GHz

Δεν θα σου πω κάτι,

https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4712MQ+%40+2.30GHz

Χαοτικά καλύτερος επεξεργαστής, FHD (1920 x 1080) Matte, μπαταρία 6 κελιών έναντι 4 κελιών του τοσίμπα.

Το λειτουργικό σύστημα της αρεσκείας σου το περνάς εύκολα εσύ ή κάποιος γνωστός σου. Αν είχε προεγκατεστημένα Windows θα ήταν αισθητά ακριβότερο.

Είμαι 30. Πες μου κι άλλα για τη δουλειά που κάνω :)

Δεν θα σου πω κάτι, την έκανα και εγώ όταν ήμουν 22 γιαυτό ξέρω τι λέω.

Δημοσ.

Λοιπόν μαγκες πήγα public και βρηκα τελευταίο κομμάτι Asus i-7 4 ram kai 2 γραφικών στα 630 και το εκλεισα. Κοιταω skroutz να το βρω κ δεν το είδα η αλήθεια είναι παρά μόνο ένα με 1 γραφικών στα 660. Τι λέτε έκανα καλά για τα χρήματα του?

αν μπορείς βρες ένα λινκ (όχι απαραίτητα απο το skroutz) να δούμε ποιο asus είναι.

Υ.Γ. όταν λες τελευταίο κομμάτι ελπίζω να ήταν κουτάτο ετσι? οχι εκθεσιακο.

Δημοσ.

θαυμάζω το κουράγιο σου, συνέχισε φίλε, γτ εγώ ψιλοκουράστηκα να λέω τα ίδια... όποιος γλιτώσει από δω μέσα, τυχερός είναι!

• Like 3
Δημοσ.

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-f555lp-xx082h-156-i5-5200u4gb500gb-r5-m230/prod7650065pp

Αυτό εδώ βρηκα (είχα γράψει τον κωδικό) αλλά έλεγε στο μαγαζί i-7. Λάθος μάλλον ε? Ειχε κ τα αυτοκολλητα i7 πανω :P. Ναι καινουριο ηταν. Έστω κ αυτό στα 600 βλέπετε? Για lenovo χλωμό δεν θέλει να τα βλέπει..

Δημοσ.

θαυμάζω το κουράγιο σου, συνέχισε φίλε, γτ εγώ ψιλοκουράστηκα να λέω τα ίδια... όποιος γλιτώσει από δω μέσα, τυχερός είναι!

είχα γράψει ένα κειμενάκι αλλά αποφάσισα να μη το δημοσιεύσω. Συνέχισε να λες την άποψη σου όσο μπορείς, καλό είναι.

Και ο καθενας ας κρίνει μετά μόνος του, τι είναι καλύτερο για αυτόν.

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-f555lp-xx082h-156-i5-5200u4gb500gb-r5-m230/prod7650065pp

Αυτό εδώ βρηκα (είχα γράψει τον κωδικό) αλλά έλεγε στο μαγαζί i-7. Λάθος μάλλον ε? Ειχε κ τα αυτοκολλητα i7 πανω :P. Ναι καινουριο ηταν. Έστω κ αυτό στα 600 βλέπετε? Για lenovo χλωμό δεν θέλει να τα βλέπει..

αν σου είπαν ότι είναι i7 και πήρες i5 μπορείς να το γυρίσεις πίσω αν το πήρες, ή να ζητήσεις την προκαταβολή σου πίσω.

Δε θα σου πω τι άλλο θα μπορούσες να πάρεις, υπάρχουν λάπτοπ με καλύτερο επεξεργαστή, υπάρχουν λάπτοπ με καλύτερη κάρτα γραφικών και υπάρχουν λάπτοπ που έχουν και τα 2.

Θα σου πω κάτι διαφορετικό. Λες πως είναι για κοπέλα. Συνεπώς, λογικά, παιχνίδια δε θα την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Άρα δεν είναι απαραίτητο να κοιτάς σε ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Επίσης πολύ δύσκολα θα θέλει την κάρτα για άλλο λόγο (φαντάζομαι θα το είχες αναφέρει αν ήταν).

Θυμάμαι ότι έχεις αναφέρει χρήση γραφείου. για αυτή τη δουλειά και αυτός ο επεξεργαστής που βρήκες σε καλύπτει, καθώς και όλοι οι αντίστοιχοι.

Θα μείνω μόνο στο τελευταίο που είπες, καλή ποιότητα κατασκευής. Οι περισσότερες εναλλακτικές σου είναι πλαστικούρες, στα χαρτιά ίσως φαίνονται καλύτερα αλλά δεν παίζουν μόνο αυτά ρόλο. Με βάση την ποιότητα κατασκευής θα σου προτεινα να πάρεις κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/6764062/HP-Probook-450-G2-i5-5200U-8GB-1TB-Radeon-R5-M255-No-OS.htmlαλλουμίνιο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Καλύπτει όλες τις ανάγκες που αναφέρεις μια χαρά και είναι ποιοτικότατο. και matte οθόνη.

Αρνητικό το ότι δεν έχει windows. Αν δε σε πειράζει, τότε κοίταξε μήπως κάτι τέτοιο ενδιαφέρει τη φίλη σου.

Αν σε ενδιαφέρει να έχει windows, ότι και να πάρεις απο i5u και πάνω θα σε καλύψει άριστα (ακόμη και a10 για τη δουλειά που αναφέρεις, με τη προυπόθεση ότι θα έχουν αντίστοιχη τιμή).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...