Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ενημέρωση όσο αφορά το Lenovo Z50-75...

Καλό μηχάνημα δε λέω πάει σφαίρα, αλλά η οθόνη είναι όντως κακής ποιότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις το βάθος χρωμάτων είναι λες και το έχεις ρυθμίσει στα 16bit! 

Αν το θες για internet και office πιστεύω αυτό το πρόβλημα δεν θα είναι αντιληπτό. Αλλά για παιχνίδια και ταινίες δεν ξέρω, μάλλον δεν είναι ό,τι καλύτερο. Τι να πω... Τουλάχιστον έχει full HD πάνελ και έναν καλούτσικο επεξεργαστή. Για τα 400€ φαντάζομαι είναι (ήταν; ) καλό deal αλλά ανάλογα και τις ανάγκες του καθένα.

Να ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά...

αν το ανοίξω και βάλω μέσα extra ram, χάνω την εγγύηση; Για ssd είμαι σχεδόν σίγουρος πως ναι αλλά αν κάποιος ξέρει καλύτερα για αυτά τα θέματα... Ο επίσημος τρόπος ποιος είναι; Να το πάω στο e-shop να τα βάλουν αυτοί;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά...

αν το ανοίξω και βάλω μέσα extra ram, χάνω την εγγύηση; Για ssd είμαι σχεδόν σίγουρος πως ναι αλλά αν κάποιος ξέρει καλύτερα για αυτά τα θέματα... Ο επίσημος τρόπος ποιος είναι; Να το πάω στο e-shop να τα βάλουν αυτοί;

Καλορίζικο.

Καταρχήν κάλεσε την lenovo και ρώτησε τους αν το καλύπτουν και εκείνοι στην εγγύηση (λογικά ναι, είναι εντός ΕΕ αγορασμένο).

Κατά δεύτερον η lenovo επιτρέπει να αναβαθμίσεις δίσκο και μνήμες (cru parts - customer replacement unit).

Κάνε τους ερώτηση και επί τούτου.

Για την Ελλάδα: 2111984507 (με αστική χρέωση)

Δημοσ.

Γεια σας.

Ψάχνω λαπτοπ για τη σχολή, που θα του βάλω Linux παράλληλα με το υπάρχων λογισμικό που θα έχει, και θα ήθελα να έχει 8gb ram και ssd (256+) ώστε να τρέχει σε ικανοποιητική ταχύτητα κάποια προγράμματα. Άλλες απαιτήσεις: η οθόνη να ειναι 13'' ή μεγαλύτερη και να μεταφέρεται εύκολα (άρα να είναι σχετικά ελαφρύ).

Budget μέχρι 1000 και αν γίνεται με λιγότερα καλύτερα.

Δημοσ.

Γεια σας.

Ψάχνω λαπτοπ για τη σχολή, που θα του βάλω Linux παράλληλα με το υπάρχων λογισμικό που θα έχει, και θα ήθελα να έχει 8gb ram και ssd (256+) ώστε να τρέχει σε ικανοποιητική ταχύτητα κάποια προγράμματα. Άλλες απαιτήσεις: η οθόνη να ειναι 13'' ή μεγαλύτερη και να μεταφέρεται εύκολα (άρα να είναι σχετικά ελαφρύ).

Budget μέχρι 1000 και αν γίνεται με λιγότερα καλύτερα.

Πολύ γενική ερωτηση, πρέπει να συγκεκριμενοποιήσεις τι ακριβώς ψάχνεις...

1000- € πάντως είναι πολύ λίγα για αξιοπρεπές laptop με 256+ GB SSD, λειτουργικό κλπ... 

Δημοσ.

Καλορίζικο.

Καταρχήν κάλεσε την lenovo και ρώτησε τους αν το καλύπτουν και εκείνοι στην εγγύηση (λογικά ναι, είναι εντός ΕΕ αγορασμένο).

Κατά δεύτερον η lenovo επιτρέπει να αναβαθμίσεις δίσκο και μνήμες (cru parts - customer replacement unit).

Κάνε τους ερώτηση και επί τούτου.

Για την Ελλάδα: 2111984507 (με αστική χρέωση)

Ευχαριστώ φίλε. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι καλύπτουν την εγγύηση και μπορώ να βάλω/αλλάξω ram και hdd, απλά μου είπαν να κρατήσω τα αντίστοιχα εξαρτήματα που ήταν αρχικά μέσα.

Δημοσ.

καλησπερα μια γνωστη ψαχνει λαπτοπ για την σχολη της που περασε απο καταστημα με ατοκες δοσεις μεχρι300 400 ευρα θελει για ταινειες μουσικη ιντερνετ και word κτλπ εχετε να μου προτεινετε και να κρατησει καποια χρονακια..... θενκς και μια καλη βαση οικονομικη παρακαλω απαντηστε

Δημοσ.

καλησπερα μια γνωστη ψαχνει λαπτοπ για την σχολη της που περασε απο καταστημα με ατοκες δοσεις μεχρι300 400 ευρα θελει για ταινειες μουσικη ιντερνετ και word κτλπ εχετε να μου προτεινετε και να κρατησει καποια χρονακια..... θενκς και μια καλη βαση οικονομικη παρακαλω απαντηστε

15"

http://www.cosmodata.gr/product/223034/fujitsu-lifebook-a512-me-4gb-ddr3-mnimi-ram-epexergasti-intel-pentium-m2020-ke-skliro-disko-500gb

17"

http://www.cosmodata.gr/product/229983/notebook-lenovo-g710-me-othoni-17-3-4gb-ram-intel-pentium-3550m-ke-1tb-disko

https://www.skroutz.gr/s/3267880/Deepcool-MultiCore-X6.html

https://www.skroutz.gr/s/4180795/Trust-GXT-277-Notebook-Cooling-Stand.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...