Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα.θελω να παρω λαπτοπ με κυρια χρηση online και offline gaming και ταινιες. προτιμώ τα dell.αν και εχω δει πολυ θετικα σχολια για την lenovo δεν την εμπιστεύομαι ακομα στον βαθμο που θα ήθελα για να παρω lenovo.<br><br><br>

δινω 700-750€ <br><br><br>

σκέφτομαι αυτο εδω αλλα με φοβηζει λιγο οτι ειναι 2πύρινο

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Dell-Inspiron-5558-i5-Laptop-Core-i5-5200U-4-GB-1-TB-GT-920M.htm

Δημοσ.

Επειτα απο λιγο ψαξιμο, βλεπω οτι του Acer ο επεξεργαστης κανει hyperthreading και η καρτα γραφικων ειναι και αυτη καλυτερη, οπως ειχε πει ο ζαχαρης σε κομμεντ.

Τελικα, τα δυο αυτα λαπτοπ εχουν διαφορα μεγαλη στην αποδοση? Αξιζει το Acer τα παραπανω ευρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ!

Επειτα απο λιγο ψαξιμο, βλεπω οτι του Acer ο επεξεργαστης κανει hyperthreading και η καρτα γραφικων ειναι και αυτη καλυτερη, οπως ειχε πει ο ζαχαρης σε κομμεντ.

Τελικα, τα δυο αυτα λαπτοπ εχουν διαφορα μεγαλη στην αποδοση? Αξιζει το Acer τα παραπανω ευρω?

Ο AMD FX 7500 είναι τετραπύρηνος, ενώ ο Intel i3 4000Μ είναι διπύρηνος με 4 threads (και γενικά καλύτερος).

Εγώ πιστεύω ότι, ενώ ο Acer έχει λίγο καλύτερο hardware, δεν θα δεις τρομερή διαφορά. Και με τα υπόλοιπα 80€ παίρνεις έναν ssd και θα κάνεις το μηχάνημα να πάει σφαίρα.

Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, αν θέλει ας πει την γνώμη του κάποιος πιο ειδικός μήπως τελικά αξίζει να δώσει ο φίλος τα 80€ παραπάνω για τον Acer. Κυρίως από άποψη επεξεργαστή.

Επεξ/σία από someangel
Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω την χρηση που κανεις. εγω εχω ένα G500 i3-3110M  που είναι παρομοιο μέγεθος με αυτό που θες να παρεις αλλα χειροτερη ποιοτητα κατασκευης. Η οθονη 15.6 768 είναι αθλια, δεν κανει σχεδόν για τιποτα. ουτε για προγραμματισμο ουτε για γενικη χρηση. το μονο καλο είναι ότι για τα λεφτα του εχεις κομπιουτερ να κανεις ότι κανει ένα κομπιουτερ αλλα για να γινεις παραγωγικος θελεις ένα desktop 1080. Αλλοι με   XPS13 είναι ποιο παραγωγικοι από μενα λογω οθονης και φωτιζομενου πληκρολογιο. Για ποιο λογο θελεις το συγκεκριμενο? Ποιοτητα κατασκευης;

Εν μέρη ναι η ποιότητα κατασκευής, αλλά και η 3ετη εγγύση (world wide) που έχουν όλα τα thinkpad. Το desktop ειναι μια πολύ καλή λύση αλλά καθόλου βολική αυτή την στιγμή. Σε κάθε περίπτωση αν ξέρω ότι θα είμαι κάπου σταθερά πετάω μία εξωτερική οθόνη. Αλλά απλά δεν ξέρω.

Εν ολίγοις δουλεύω 3 πράγματα, Matlab, Mathematica & Latex. Αλλά επειδή θα του περάσω και μία ειδική διανομή Linux ξέρω από χέρι ότι δεν υπάρχει ασυμβατότητα.  To Asus που έχει το e-shop είναι καλή προσφορά αλλά είναι ειδική κατασκευή για Βαλκάνια από όσο είδα και δεν θέλω να έχω πρόβλημα με την εγγύηση και δεν ξέρω τι παίζει με το linux που θέλω να περάσω. Θα μπορούσα να το αγοράσω από έξω, αλλά είναι μία ή άλλη μιας που οι διαφορές είναι μικρές και εδώ γλιτώνω ΦΠΑ.

Δημοσ.

Καλημέρα συνφορουμιτες,

Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για έναν καινούργιο υπολογιστή στον οποίο θα δουλεύω επαγγελματικά το Autocad με μεγάλα σχέδια + browsing & Office.

Budget είναι γύρω στα 700 €.

Είδα στις προσφορές του e-shop, το παρακάτω:

http://www.e-shop.gr/laptop-asus-x550jx-xx016d-156-intel-core-i5-4200h-4gb-1tb-nvidia-gf-gtx950m-2gb-free-dos-p-PER.911919

Πιστεύεται ότι καλύπτει τις ανάγκες μου; αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται ευχαρίστως..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, λόγω ταξιδιών στο αμεσο μέλλον θα χρειαστώ καινούργιο laptop

* Βασικό, να είναι αξιόπιστο, σκυλί, μιας κι έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με desktops
* Μεγάλη αυτονομία, οθόνες αφής και λοιπά δεν χρειάζονται. Ας μην υπάρχουν για να μην αυξάνουν το κόστος.
* Να το έχω το πολύ μέσα Οκτώβρη
* Ιδιαίτερες απαιτήσεις μόνο τα Football Manager. Να τα τρέχει ικανοποιητικά
* Budget σκεφτόμουν αρχικά τα 500 €.  Δεν θα χω πρόβλημα να πάει μέχρι 650 € αν πράγματι αξίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...