Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινετε μου μαγαζι απο ελλαδα για αμεση αγορα macbook pron13 με 8γιγα και 256ssd.

Αν εχει δωρο κ κανα office καλοδεχουμενο :ρ

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα

ενδιαφέρομαι για ένα λαπτοπ κόστους το πολύ 550ε.

Θα ήθελα να έχει τα εξής:

• Αρκετά καλό επεξεργαστή για προγράμματα όπως Matlab, Eclipse κλπ
  • Μνήμη τουλάχιστον 4GB
  • Οθόνη μικρότερη από 17 ίντσες για φορητότητα (καθημερινή μεταφορά), μπαταρία κλπ

Δεν με ενδιαφέρουν:

• Γραφικά. Το πολύ να δω καμιά ταινία. Δεν παίζω παιχνίδια.
  • Μέγεθος σκληρού άνω των 500GB. Έχω αρκετούς εξωτερικούς δίσκους.
  • Λειτουργικό. Πιθανότατα θα το γυρίσω σε linux.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλημερα στην ομορφη παρεα..
Λοιπον.. η κοπελα μου ψαχνει για laptop γύρω στα 300-350..

Θελει 15αρα (ή παραπανω) οθονη και επεξεργαστη που δεν θα της κολλαει συντομα.. (λογικα i3 θα την καλυπτει?)

Χρηση του laptop θα ναι καθαρα για surfαρισμα και ταινιες.. και παιχνιδια απο facebook κυριως ή κανα sims αμα το σηκωνει..

Για δωστε μου καμμια επιλογη..

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.

... 

ενδιαφέρομαι για ένα λαπτοπ κόστους το πολύ 550ε.

θα ήθελα να έχει τα εξής:

Αρκετά καλό επεξεργαστή για προγράμματα όπως Matlab, Eclipse κλπ

Μνήμη τουλάχιστον 4GB

Οθόνη μικρότερη από 17 ίντσες για φορητότητα (καθημερινή μεταφορά), μπαταρία κλπ

Δεν με ενδιαφέρουν:

Γραφικά. Το πολύ να δω καμιά ταινία. Δεν παίζω παιχνίδια.

Μέγεθος σκληρού άνω των 500GB. Έχω αρκετούς εξωτερικούς δίσκους.

Λειτουργικό. Πιθανότατα θα το γυρίσω σε linux.

http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Notebook-Acer-Aspire-49866

http://www.emark.gr/index.php?route=product/product&product_id=33960

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

...η κοπελα μου ψαχνει για laptop γύρω στα 300-350..

Θελει 15αρα (ή παραπανω) οθονη και επεξεργαστη που δεν θα της κολλαει συντομα.. (λογικα i3 θα την καλυπτει?)

Χρηση του laptop θα ναι καθαρα για surfαρισμα και ταινιες.. και παιχνιδια απο facebook κυριως ή κανα sims αμα το σηκωνει..

...

http://www.cosmodata.gr/product/223034/

μηπως ξερεις αν η μνημη ειναι 2χ2 η 1χ4?επισης εχει χωρο για να βαλω ssd  μελλοντικα?

...

1 x 4, αντικαθιστάς ή το υπάρχον HDD ή το optical drive μέσω Hard Drive Caddy...

Στην δεύτερη περίπτωση το HDD μπαίνει στο Hard Drive Caddy και το SSD στη θέση του HDD ...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Ερωτηση: Γιατι ο 2ος κοστιζει περιπου 50ε παραπανω; η μονη διαφορα που βλεπω ειναι τα windows αλλά ο φθηνότερος έχει και κάρτα γραφικών. Τοσο πολυ προσθετουν αυτα στην τιμη; Επισης όταν λέει linux έχεις υπ όψιν σε ποια διανομή αναφέρεται;

EDIT: Επίσης γιατί να μην επενδύσω λίγα χρήματα παραπάνω από τους 2 που πρότεινες σε καλύτερο επεξεργαστή όπως αυτοί των

Dell Inspiron 3543 με τον 5200u στα 2.2GHz αλλά με HD5500 γραφικά στα 469ε

ή

Dell Inspiron 5558 με ακριβώς τα ίδια με τον 3543 αλλά καλύτερη ποιότητα κατασκευής( ? )(νομίζω?? ) στα 499ε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Δημοσ.

1.  Γιατι ο 2ος κοστιζει περιπου 50ε παραπανω; η μονη διαφορα που βλεπω ειναι τα windows αλλά ο φθηνότερος έχει και κάρτα γραφικών. Τοσο πολυ προσθετουν αυτα στην τιμη;

2. όταν λέει linux έχεις υπ όψιν σε ποια διανομή αναφέρεται;

3.  γιατί να μην επενδύσω λίγα χρήματα παραπάνω από τους 2 που πρότεινες σε καλύτερο επεξεργαστή όπως αυτοί των

Dell Inspiron 3543 με τον 5200u στα 2.2GHz αλλά με HD5500 γραφικά στα 469ε

ή

Dell Inspiron 5558 με ακριβώς τα ίδια με τον 3543 αλλά καλύτερη ποιότητα κατασκευής( ? )(νομίζω?? ) στα 499ε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

1. Πολιτικές εταιρειών και ΄καταστημάτων...

2. Στην πράξη είναι χωρίς λογισμικό...

3. Γιατί ο επεξεργαστής των laptops που αναφέρεις δεν είναι καλύτερος από τον επεξεργαστή αυτών που σου πρότεινα και επιπλέον δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής από τα Dell Inspiron 15 3000 & 5000 Series!...

Δημοσ.

3. Γιατί ο επεξεργαστής των laptops που αναφέρεις δεν είναι καλύτερος από τον επεξεργαστή αυτών που σου πρότεινα και επιπλέον δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής από τα Dell Inspiron 15 3000 & 5000 Series!...

Που βασιζεις αυτο σου το συμπερασμα; Εγω οπως τα ειδα, μου φανηκε ο ι5 ελαχιστα καλυτερος.

Δημοσ.

Που βασιζεις αυτο σου το συμπερασμα; Εγω οπως τα ειδα, μου φανηκε ο ι5 ελαχιστα καλυτερος.

Γενικά απέφυγε laptops με επεξεργαστή Intel "U" ειδικά για τη δουλειά που το θέλεις...

Ολοι οι επεξεργαστές Intel "U" είναι διπύρηνοι με πολύ χαμηλές συχνότητες λειτουργίας για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος με σοβαρές επιπτώσεις όμως στην υπολογιστική τους δύναμη (έως και 50+% πιό αδύνατοι εν σχέσει με τους αντίστοιχους Intel "Μ" σε κάποια απαιτητικά προγράμματα) .

Για παράδειγμα ένας οποιοσδήποτε I3 ή i5 τρίτης & τέταρτης γενιάς (όπως και οποιοσδήποτε i5 και πολλοί i3 δεύτερης γενιάς) με Μ στο τέλος αποδίδει συνολικά σαφώς πολύ καλύτερα από έναν οποιονδήποτε αντίστοιχο i5 ή i7 με U στο τέλος.

Laptop με επεξεργαστή Intel "U" αγοράζεις βασικά μόνο αν σε ενδιαφέρει πολύ η μεγάλη αυτονομία και / ή η οικονομία ρεύματος και ελάχιστα ή καθόλου οι επιδόσεις...

Δημοσ.

Γενικά απέφυγε laptops με επεξεργαστή Intel "U" ειδικά για τη δουλειά που το θέλεις...

Ολοι οι επεξεργαστές Intel "U" είναι διπύρηνοι με πολύ χαμηλές συχνότητες λειτουργίας για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος με σοβαρές επιπτώσεις όμως στην υπολογιστική τους δύναμη (έως και 50+% πιό αδύνατοι εν σχέσει με τους αντίστοιχους Intel "Μ" σε κάποια απαιτητικά προγράμματα) .

Για παράδειγμα ένας οποιοσδήποτε I3 ή i5 τρίτης & τέταρτης γενιάς (όπως και οποιοσδήποτε i5 και πολλοί i3 δεύτερης γενιάς) με Μ στο τέλος αποδίδει συνολικά σαφώς πολύ καλύτερα από έναν οποιονδήποτε αντίστοιχο i5 ή i7 με U στο τέλος.

Laptop με επεξεργαστή Intel "U" αγοράζεις βασικά μόνο αν σε ενδιαφέρει πολύ η μεγάλη αυτονομία και / ή η οικονομία ρεύματος και ελάχιστα ή καθόλου οι επιδόσεις...

Καταλαβα. Ευχαριστω για τις συμβουλες.

Δημοσ.

Παιδια λαπτοπακι για φιλο που φευγει αγγλια γυρω στα 750 ευρο θελει καποια προγραμματακια σιγουρα autocad και αντιστοιχα!

εχουμε δει μεχρι στιγμης το dell 5558!υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τ λεφτα?

Δεκτες προτασεις και απο αγγλια!

Δημοσ.

απο το επισημο site?

Μέχρι πριν 2 χρονια μπορούσες να φτιάξεις built to order από το επίσημο σαιτ.

Και στο ebay όμως έχει καλές ευκαιρίες σε σφραγισμένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...