copria7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γεια σας θα ήθελα να αγοράσω κάποια στιγμή και εγώ Laptop μιας και μέχρι τώρα μόνο Pc smartphone και tablet ήμουν... όμως επειδή πιστεύω ότι δεν θα το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου και η χρίση του θα είναι υπερβολικά απλή (και λόγο οικονομικών) ενδιαφέρομαι για κάτι πραγματικά φθηνό 100-150 ευρώ(φυσικά μιλάω για παλιά Laptop) βρήκα ένα site με ανακατασκευασμένα laptop από διάφορες εταιρείες περίπου σαυτα τα λεφτά που είναι 2πυρινα με 2-4 gb ram 15' και έτσι (δίνει και 1 χρόνο εγγύηση μου είπε,χωρίς λειτουργικό) ήθελα να σας ρωτήσω αν εσείς έχετε κάποια άλλη ιδέα σαυτα τα λεφτά και αν γνωρίζεται αν θα παίζουν ταινίες 720p με 1080p σαυτη την δύναμη (Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται για να παίξουν τέτοιες ταινίες γιαυτό ρωτάω σκέφτομαι να του βάλω η ubuntu ή Lunix mint μιας και πάντα ήθελα να δοκιμάσω lunix Και είναι μια ευκαιρία γιατί έχω ακούσει ότι σε αδύναμα μηχανήματα πραγματικά πετάνε! ποιες μάρκες είναι καλές κυρίως να κοιτάξω αν έχει τι γνώμη έχετε για παλιά ανακατασκευασμένα και τι πρέπει να ρωτήσω/κοιτάξω/προσέξω γιαυτα? η κυρία χρίση που θα του κάνω είναι για "αποθηκευτικό χωρώ" να αδειάζω δλδ το κιν tablet μου σε ταξίδια στο Laptop σε usb και dvd να σερφαρω στο ιντερνετ ίσως καμιά ταινία και να γράφω σε word δεν με ενδιαφέρει να παίξω κανένα παιχνίδι στο Laptop Και νομίζω ότι καμιά άλλη χρίση εκτός τα παραπάνω δεν θα το χρησιμοποιήσω εκτός από λίγο στα παραπάνω που έγραψα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας http://www.cosmodata.gr/product/76843/notebook-lenovo-t61-me-othoni-15-epexergasti-core-2-duo-ke-skliro-disko-100gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIFIRE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 μπορώ να τα εμπιστεύομαι αυτά τα ανακατασκευασμένα?η πιστεύεται θα μου βγάλουν πρόβλημα στον πρώτο χρόνο?μην ανεβάζουν θερμοκρασίες χωρίς λόγο και διάφορα τέτοια?γνωρίζεται αν θα παίζουν ταινίες 720p με 1080p σαυτη την δύναμη (Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται για να παίξουν τέτοιες ταινίες γιαυτό ρωτάω) Lenovo έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή μάρκα και μιας και εγώ κάνω καλή χρίση σε όλα μου τα αντικείμενα τα προσέχω γενικώς και είναι και απλή η χρίση που το θέλω ελπίζω να κρατησειαξίζει να αγοράσω ένα ανακατασκευασμένο? γιατί δεν μου περισσεύουν και πολλά λεφτά (και είναι πολύ λίγα λεφτά σε σχέση με τα 300+ που αγοράζουν καινούρια) όμως πάλι ποια είναι η γνώμη σας να αγοράσω? η θα πάνε χαμένα τα χρήματα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 1080p mkv βλέπει ο αδερφός μου απο ένα νετμπουκ με τον 1005u celeron επάνω. Δεν θα έχεις θέμα εκεί. Το αν ανεβάζουν θερμοκρασίες, αν αντέξει κλπ, μόνο θεωρητικά μπορούμε να απαντήσουμε. Στην πράξη μπορεί να αποδειχθεί σκυλί, μπορεί όμως να καεί στο 10ήμερο. Μηχάνημα είναι, λαπτοπ 7ετίας προφανώς και είναι ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIFIRE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ναι εντάξει λίγο πολύ σε όλα το ίδιο σκεφτομαστεάπλα μου έχουν τύχη φόρες που έχω σκεφτεί η πει ότι καλύτερα μην αγοράσω (οχι για Laptop) η να μαζέψω κάποια στιγμή κάποια λεφτά πάρα πχ να έμπαινα σε ένα για τότε μεγάλο ρίσκο γιαυτό ρωταωλογικά με την μπαταριά σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο θέμα ε? γιατί νομίζω όλα μετά από λίγο καιρό χάνουν την φορητότητα τουςεπειδή σκέφτομαι ότι η χρίση είναι πολύ απλή γιαυτό και δεν θα ήθελα να δώσω λεφτακαμιά εργασία η κοπέλα μου στο ΤΕΙ κάνα σερβίρισμα αποθηκευτικός χώρος και καμιά ταινία... αυτό σκέφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για να μην ανοιγω topic, θα ρωτησω εδω... Αν θεωρείτε ότι δεν πρεπει να βρίσκεται εδώ το post, ας σβηστει! Ένα φιλαρακι εχει ένα acer 7750G και θελει να του βαλει ssd, τωρα εχει μονο έναν HDD και αν θυμαμαι καλα στα 500GB. Μπορει να βαλει SSD? Kαι αν ναι ποιον? Δεν θελει να δωσει πανω από 50Ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex69 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για αυτο εδω τι λετε σε σχσεση με την τιμη του? http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Dell-Inspiron-5555-Laptop-A6-7310-4-GB-500-GB-R5-M335.htm Η χρηση θα ειναι internet, word, καμια ταινια και κανα παιχνιδακι χωρις απαιτησεις. Αν εχετε να προτινεται κατι αλλο, ευπροσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για να μην ανοιγω topic, θα ρωτησω εδω... Αν θεωρείτε ότι δεν πρεπει να βρίσκεται εδώ το post, ας σβηστει! Ένα φιλαρακι εχει ένα acer 7750G και θελει να του βαλει ssd, τωρα εχει μονο έναν HDD και αν θυμαμαι καλα στα 500GB. Μπορει να βαλει SSD? Kαι αν ναι ποιον? Δεν θελει να δωσει πανω από 50Ε.. http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3812430-top-performance-128gb-25-sata3-p-PER.320817 Αρχικά τσεκάρει αν το συγκεκριμένο acer έχει 2 θέσεις για δίσκους. Αν δεν έχει, πρέπει να βγει ο αρχικός και να αντικατάσταθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoepi2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ψάχνω για φίλο, φορητό all around, και μεταξύ των παρακάτω η προφανής λύση είναι ένα από τα lenovo https://www.skroutz.gr/comparelists/25?compare=6772496%2C6771972%2C7106157 μήπως υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξει κι επίσης έχετε να προσθέσετε τίποτα όπως για θέματα γνωστών ελαττωμάτων, μπαταρίας, οθόνης, μάρκας που δεν μπορούμε να διακρίνουμε διαβάζοντας μόνο τα χαραχτηριστικά; ευχαριστώ *παρόλο που είναι όλα HD αυτό δεν είναι απαραίτητο στοιχείο αφού θα δουλεύει περισσότερο με εξωτερική οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdevil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα νεα laptop με i7 (Core i7-5700HQ)Broadwell στην αγορα; Κατι για Νοέμβρη διαβασα αλλα τιποτα παραπάνω. Για Skylake δεν το βλέπω να αντέχω (Core i7-6700HQ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3812430-top-performance-128gb-25-sata3-p-PER.320817 Αρχικά τσεκάρει αν το συγκεκριμένο acer έχει 2 θέσεις για δίσκους. Αν δεν έχει, πρέπει να βγει ο αρχικός και να αντικατάσταθει. Εχει 2 θεσεις για δισκους απ'οτι ειδα στο ιντερνετ. Ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα νεα laptop με i7 (Core i7-5700HQ)Broadwell στην αγορα; Κατι για Νοέμβρη διαβασα αλλα τιποτα παραπάνω. Για Skylake δεν το βλέπω να αντέχω (Core i7-6700HQ). Και εγω θελω να το ξερω αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εχει 2 θεσεις για δισκους απ'οτι ειδα στο ιντερνετ. Και εγω θελω να το ξερω αυτό! Τότε απλά βάζεις τον ssd στην δεύτερη θέση και τελειώνει η υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Da_rudakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα.. Ψάχνω ενα οικονομικό laptop για την αδερφή μου για χρήση browsing κυρίως, λίγο office και αν γίνεται κανένα παιχνιδάκι. Μου είχατε προτείνει αυτό απο eshop www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g510-59-433067-156-intel-dual-core-3550m-8gb-1tb-amd-radeon-r5-m230-2gb-free-dos-p-PER.910438 αλλα οι τύποι εκεί είναι το λιγότερο τραγικοι, προσπάθησαν να μου πουλήσουν με ανοιχτή ταινία Ασφαλείας για καινούριο.. Το νου σας!Και μάλιστα ζήτησα να μου φέρουν άλλο και φέρανε πάλι ανοιχτό. Τι αντίστοιχο λέτε να βρ με όριο αυτά τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά και από μένα, Ένα laptop με έναν 5200U και 8GB RAM μπορεί να σηκώσει το Sony Vegas Pro 13;;Δε σκοπεύω να κάνω κάτι βαρύ έτσι κι αλλιώς.Μόνο για ερασιτεχνικά βιντεάκια το χρειάζομαι χωρίς βαριά εφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι για την χρηση που περιγραφεις μια χαρα το σηκωνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koliri Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το λάπτοπ παρακάτω για τον αδελφό μου που είναι Πορτογαλία πως σας φάινεται? https://www.worten.pt/portatil-gaming-15-6-acer-vn7-591g-787t-black.html. Η προσφορά λήγει αύριο. Διάβασα ότι το μόνο κακό είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασίες. Αυτού του αρέσει επειδή είναι τούμπανο (πολυ μνήμη και vga gaming) αλλά του αντιπρότεινα ότι για τη light χρήση που κάνει (με παλιά games-παίζει ακόμα cossacks -back to war!- και σερφάρισμα) το Dell αυτό (το βρίσκω και 644 ευρώ με Linux) ή αυτό το Lenovo ειναι προτιμητέα. Η έκδοση του lenovo με τα 4GB και χωρίς FullHD στο eshop κάνει μόλις 600 (130 λιγότερα από την 8gb εκδοση στο Digideli). Kαι τα δύο έχουν Ι7-5500U και διαφέρουν ως προς τις VGA. Υπάρχει και η επιλογή με i7 παλαιότερης γενιάς, Lenovo πάλι με GT840 . Πόση διαφορά να έχει με τον καινούριο ι7-5500U? Είναι το καλύτερο από όλα όσα παρέθεσα επάνω το Z50 νομίζω. Για το Dell δεν έχω διαβάσει καλά λόγια για τη ποιότητα και φωτεινότητα της οθόνης ενώ για το πρώτο lenovo πέρα από το ότι έχω ένα G510 Ι3-4000M και είμαι ικανοποιημένος απο θερμοκρασίες κλπ δεν ξέρω πολλά (ξέρω ότι ανοιγει πολύ έυκολα το πίσω καπάκι για καθάρισμα κλπ σε σχέση με το dell, κάτι σημαντικό κατ εμέ). Κάποια προτίμηση ανάμεσα στα 3 ? (εγώ μετά απο ένα review που διάβασα θα πήγαινα lenovo). Η κυριότερη ανησυχία μου είναι κατα πόσο η R5 M330 του πρώτου lenovo υστερείται της GT840 του Dell (σύμφωνα με το gpuboss υστερεί κατά πολύ). UPDATE: Η επιλογή ενός I5-5200U σε συνδιασμό με μια R7 M265 σας φαίνεται πιο μετρημένη επιλογή? Είναι αυτό το Dell στα 599 (ίδια τιμή με το Lenovo με τον I7-5500U και την R5 330). Απλά μου φάινεται δεν έχει DVD-RW. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2015 από koliri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις