Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή λαπτοπ. Καταρχήν λογω χώρου και μετακινήσεων δεν ενδείκυνται η αγορά desktop..οπότε πάμε μόνο για λαπτοπ. Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο Link.png Site: msi και Link.png Site: lenovo z710 . Το pc το θέλω για όλες τις δουλειές (εργασία, ταινίες, broswing, gaming (όχι απαιτητικό απλά να σηκώνει τους τελευταίους τίτλους)....Είμαι σε δίλημμα αν πρέπει να επιλέξω τον i7 του lenono, με χειρότερη όμως καρτα γραφικών ή τον i5 του msi με καλύτερη καρτα γραφικών, καλυτερο δίσκο, λιγότερη ram. Έσεις τι προτέινετε...θα δω μεγαλύτερη διαφορά με τον i7 σε σχέση με τον ι5? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άμα έχεις να δώσεις 1500€ για λάπτοπ πάρε απευθείας ένα MacBook Pro. Μην τα πετάς τα λεφτά σε Asus.

Άμα έχεις να δώσεις 1500€ για λάπτοπ πάρε απευθείας ένα MacBook Pro. Μην τα πετάς τα λεφτά σε Asus.

Δεν νομίζω ότι η απάντηση που έδωσες έχει να κάνει με την ερώτηση που έκανα. Τι σχέση έχει το κόστος με το αν θέλω ή όχι mac.

Δεν νομίζω ότι η απάντηση που έδωσες έχει να κάνει με την ερώτηση που έκανα. Τι σχέση έχει το κόστος με το αν θέλω ή όχι mac.

Οκ ας σου απαντήσω τότε καθαρά στη ερώτηση σου: "Για εμένα Οχι". Μόνο που σου έκανα μια εναλλακτική πρόταση, δεν σε ρώτησα αν θες η όχι που από τα συμφραζόμενα μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν βρίσκω οτι το συγκεκριμένο αξίζει.

Οκ ας σου απαντήσω τότε καθαρά στη ερώτηση σου: "Για εμένα Οχι". Μόνο που σου έκανα μια εναλλακτική πρόταση, δεν σε ρώτησα αν θες η όχι που από τα συμφραζόμενα μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν βρίσκω οτι το συγκεκριμένο αξίζει.

Δεν ξέρω ωστόσο αν στο gaming με ένα mac θα ήσουν οκ?

Δεν ξέρω ωστόσο αν στο gaming με ένα mac θα ήσουν οκ?

Μα ούτε με ένα Windows Notebook θα ήμουν οκ, με 1500€ αφού χρειάζεσαι Gaming φτιάχνεις τέλειο σταθερό για Gaming με μεγαλύτερη οθόνη. Τα λαπτοπ ποτέ δεν ήταν πρακτικά για Gaming, δέν εχουν καλή ψύξη και δεν είναι εργονομικά για παιχνίδια, θέλει περιφερειακές συσκευές οπότε ποιο το νόημα. Έγω είχα την εντύπωση οτι το θές για δουλειά, Video Editing, Photo Editing, προγραμματισμο κλπ

Μα ούτε με ένα Windows Notebook θα ήμουν οκ, με 1500€ αφού χρειάζεσαι Gaming φτιάχνεις τέλειο σταθερό για Gaming με μεγαλύτερη οθόνη. Τα λαπτοπ ποτέ δεν ήταν πρακτικά για Gaming, δέν εχουν καλή ψύξη και δεν είναι εργονομικά για παιχνίδια, θέλει περιφερειακές συσκευές οπότε ποιο το νόημα. Έγω είχα την εντύπωση οτι το θές για δουλειά, Video Editing, Photo Editing, προγραμματισμο κλπ

Οπότε αυτός είναι ο λόγος που πρότεινες mac εξαρχής. Έχεις δίκιο για το gaming στα λάπτοπ αλλά κάποια την παλεύουν περισσότερο από άλλα και μερικές φορές είναι μονόδρομος να πάρεις λάπτοπ για gaming

Καλημέρα αντίστοιχη ερώτηση και από εμένα. Πάω για ένα ultrabook στα 1000 ευρώ τελικά αντί για ένα οικονομικό. Είμαι έτοιμος να πάρω το Asus zenbook UX303LA

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/asus-ux303la-r4286h-13-3-i5.php

Μέχρι 13,3 ίντσες.Κοίταξα για το Dell xps 13 του 2015 αλλά είναι υπερβολικά τα λεφτά 1400+.

Apple δεν παίρνω. Υπάρχει άλλη πιο αξιόλογη πρόταση; Στα ίδια λεφτά.

Οπότε αυτός είναι ο λόγος που πρότεινες mac εξαρχής. Έχεις δίκιο για το gaming στα λάπτοπ αλλά κάποια την παλεύουν περισσότερο από άλλα και μερικές φορές είναι μονόδρομος να πάρεις λάπτοπ για gaming

Εσύ ξέρεις, τι καλύπτει τις ανάγκες σου, αλλα όπως είπα και πριν για Gaming μόνο οι σταθεροί έχουν εγγυημένη απόδοση.

Καλημέρα αντίστοιχη ερώτηση και από εμένα. Πάω για ένα ultrabook στα 1000 ευρώ τελικά αντί για ένα οικονομικό. Είμαι έτοιμος να πάρω το Asus zenbook UX303LA

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/asus-ux303la-r4286h-13-3-i5.php

Μέχρι 13,3 ίντσες.Κοίταξα για το Dell xps 13 του 2015 αλλά είναι υπερβολικά τα λεφτά 1400+.

Apple δεν παίρνω. Υπάρχει άλλη πιο αξιόλογη πρόταση; Στα ίδια λεφτά.

B00LTT2DHE.2.jpg

macbook_pro_13_e_1149.jpg?itok=zHIWRJURair_vs_zenbook.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως σας φαινετε αυτο το λαπτοπ για τα λεφτα του?

http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-G70-70-17-3-HD-i7-8GB-1TB-VGA2GB-DOS-NEW.1162890.html

Επεξ/σία από G_Knight

Είναι καλή επένδηση αγορά λάπτοπ με οθόνη UHD  ή καλήτερα Quad HD ?

Αμα θες μια Virtual Δοκιμή https://www.apple.com/macbook-pro/features-retina/ σκρόλαρε λιγάκι κάτω και κούνα τον φακό με το ποντίκι. Αυτή είναι η διαφορά με αυτές τις οθόνες σε λάπτοπ. Με λίγα λόγια είναι άψογες.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...