Green Dragon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα σε όλους τους φίλους Δείτε τι αντιμετωπίζω: Ο αδελφός μου έχει ένα docking station της HP, ψάχνει ένα HP λαπτοπ 15,6 που να μπορεί να κουμπώσει στο D.S, για καθημερινή χρήση, με επεξεργαστή I3 ή I5 της σειράς M και κατά προτίμηση χωρίς λειτουργικό... αν έχετε υπόψιν σας κάτι από Ελλάδα ή amazon.de....μου λέτε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
copria7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/5597844/Asus-N751JK-T7042H-i7-4710HQ-16GB-1TB.html κοντα στα 1200 καμια αλλη επιλογη με τοσο δυνατα χαρακτηριστικα?(μονο αγορα απο Ελλαδα) Το ίδιο ακριβώς, αλλά με 15.6'' http://www.mgmanager.gr/notebooks/47893-asus-n551jk-cn200h-i7-4710hq156-fhd-ips16gb1tbgtx850-4gbwin81-2y.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα σε όλους τους φίλους Δείτε τι αντιμετωπίζω: Ο αδελφός μου έχει ένα docking station της HP, ψάχνει ένα HP λαπτοπ 15,6 που να μπορεί να κουμπώσει στο D.S, για καθημερινή χρήση, με επεξεργαστή I3 ή I5 της σειράς M και κατά προτίμηση χωρίς λειτουργικό... αν έχετε υπόψιν σας κάτι από Ελλάδα ή amazon.de....μου λέτε ευχαριστώ Αν δεν μας πεις ποιο ειναι το ντοκινκ στεισιον, πως να μαντεψουμε ποια μπορουνε να κουμπωσουν επανω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν μας πεις ποιο ειναι το ντοκινκ στεισιον, πως να μαντεψουμε ποια μπορουνε να κουμπωσουν επανω; Σωστός! Αύριο θα δω ποιό μοντέλο είναι και θα επανέλθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madgreek13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνω για λαπτοπ αξιας εως 600 ευρω. Θελω να τρεχει ανετα το visual studio 2013. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymosS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Προσπέρασε τα και τα δύο & δες κάποιο απ' αυτά: (15.6", Intel Core i3-3110M, Intel HD 4000, 4 GB RAM, χωρίς λειτουργικό) 307 € http://www.activesolutions.gr/activeshop/index.php?route=product/product&product_id=758 (17.3", Intel Pentium Dual Core 2020M, Intel HD 4000, 4 GB RAM / χωρίς λειτουργικό) 349 € http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1-731g-20204g50mnii-173-intel-dual-core-2020m-4gb-500gb-free-dos-p-PER.902936 (15.6"/ AMD Quad Core A6-6310 / AMD Radeon R4 Graphics / 4 GB RAM / Windows 8.1 64-bit) 359 € http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-lenovo-g50-45-(-a6-6310-4gb-1tb-w8-1)-80e30 (15.6"/ AMD Quad Core A4-6210 / AMD Radeon HD 8570M 1GB/ 4 GB RAM / Windows 8.1 64-bit) 359 € http://www.cosmodata.gr/product/228066/ αυτον εδω πως τον βλεπεις...; http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g510-59-433319-156-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-amd-radeon-r5-m230-1gb-free-dos-p-PER.910380(με κωδικο προσφορας 1461 κατεβαινει στα 379 € ) εχει και r5 230 που διαβασα καλα σχολια...... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Η καλύτερη επιλογή είναι το Lenovo για τα χρήματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panthirakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα Καλημέρα! Μετά τις γιορτές λέω να πάρω καινούργιο Λάπτοπ! Εγώ γενικά είμαι λίγο άσχετος με τις επιδόσεις και με όσα έχω δει στο ίντερνετ έχω κάνει το μυαλό μου σαλάτα!!!! Θέλω έναν υπολογιστή, για τη δουλειά μου(word, excel κτλ). Ίντερνετ και ταινίες και που και που για κάνα Football Manager καθώς δεν θέλω να χαλάσω και πολλά χρήματα! Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν και έχω πάρει notebook HP που όλη την ώρα κολλάει ακόμα και στο word δεν θέλω να την πατήσω πάλι και να χαλάσω τα λεφτά μου χωρίς λόγο! Αν έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο θα σας ήμουν ευγνώμων!! Υστ. αυτό το site(pcrama.gr) είναι αξιόπιστο ή πουλάνε χαζομάρες ; Γιατί τα έχει πάρα πολύ φθηνά! Καλημέρα Καλημέρα! Μετά τις γιορτές λέω να πάρω καινούργιο Λάπτοπ! Εγώ γενικά είμαι λίγο άσχετος με τις επιδόσεις και με όσα έχω δει στο ίντερνετ έχω κάνει το μυαλό μου σαλάτα!!!! Θέλω έναν υπολογιστή, για τη δουλειά μου(word, excel κτλ). Ίντερνετ και ταινίες και που και που για κάνα Football Manager καθώς δεν θέλω να χαλάσω και πολλά χρήματα! Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν και έχω πάρει notebook HP που όλη την ώρα κολλάει ακόμα και στο word δεν θέλω να την πατήσω πάλι και να χαλάσω τα λεφτά μου χωρίς λόγο! Αν έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο θα σας ήμουν ευγνώμων!! Υστ. αυτό το site(pcrama.gr) είναι αξιόπιστο ή πουλάνε χαζομάρες ; Γιατί τα έχει πάρα πολύ φθηνά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 +φωνω μακρυα απο hp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://www.hpshop.gr/b2c_hpshop/b2c/pd.do?pg=E45861A3F55410F18E66D8D3859717C0&pa=8F3C7089B61CDA4FBB8CBE901E8D8B7A τι σας λεει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 μακρυα απο hp λεμε, hp βαζει ο αλλος, δεν παλευεστε με τπτ οκ, παρτε hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν και έχω πάρει notebook HP που όλη την ώρα κολλάει ακόμα και στο word δεν θέλω να την πατήσω πάλι και να χαλάσω τα λεφτά μου χωρίς λόγο! Το οτι κολλαει ακομα και στο word, δεν φταιει η Hp. Ειτε εσυ 'φταις' που δεν το περιποιεισαι (πχ φορματ, να τσεκαρεις ποσους ιους εχει μεσα-δεν αναφερομαι καν στο ενδεχομενο να μην εχει- , ειτε αγορασες καποιο χρεπακι, που ολες οι εταιριες βγαζουν στα φθηνα μοντελα, και ο πωλητης στο πλασαρε ως το νεο υπερτουμπανο λαπτοπ. *πες και ποσα χρηματα διαθετεις. μακρυα απο hp λεμε, hp βαζει ο αλλος, δεν παλευεστε με τπτ οκ, παρτε hp Να πεις μακρια απο pavilion -ακομα και αρκετα envy θα ελεγα, ναι, να το καταλαβω. Να πεις οχι στα probook, elitebook , ειδικα αν τα βρεις σε καλη τιμη, δεν γινεται. Δεν εχουν καμια σχεση τα pavilion με τις επαγγελματικες σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εγω γενικως δεν την γουσταρω σαν μαρκα, δεν πιστευω οτι θα παιρνα ποτε hp, μου χει κατσει στραβα απο οσα εχω ακουσει (και δει μην σου πω μιας κ ειμαι στον χωρο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εγω γενικως δεν την γουσταρω σαν μαρκα, δεν πιστευω οτι θα παιρνα ποτε hp, μου χει κατσει στραβα απο οσα εχω ακουσει (και δει μην σου πω μιας κ ειμαι στον χωρο ) Εχω ακουσει ο,τι πατατα θες για ολες τις εταιριες. Αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρια ο ιδιος (οχι εσυ, γενικα λεω), ειτε με το λαπτοπ, ειτε με την αντιπροσωπεια δεν μπορεις να εχεις καθ'ολα ολοκληρωμενη γνωμη. Μεχρι και περυσι που τα ντελλ ηταν σε πιο νορμαλ τιμες, τα παιρνανε ολοι λογω..σερβις. Το οτι η σειρα inspiron ειναι αθλια απο ποιοτητα κατασκευης; Το οτι για να φτασεις να του αλλαξεις ακομα και ραμ πρεπει να του βγαλεις τα ματια εξω; (πληκτρολογιο κλπ) Και στην τελικη, καλο θεωρειται το λαπτοπ που δεν θα χρειαστεις να το πας για σερβις. Οχι αυτο που 'μου ειχε θεμα το χ εξαρτημα, την επομενη ηταν ετοιμο!'. Τσεκαρε ποσο προβληματικα ειναι τα ντελλ στις φθηνες σειρες * και θα καταλαβεις σε τι αναφερομαι. Απλα η ντελλ (και η καθε ντελλ) επενδυσε στο καλο σερβις και ολωνων το μυαλο παει στο ποσο γρηγορα επισκευαζετα και οχι στο γιατι να πρεπει να σταλει για επισκευη. *φυσικα η ντελλ εχει κορυφαια μηχανηματα οπως τα xps, precision. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 6 χρονια εχω hp pavillion ολη μερα ανοιχτο και κατεβαζει ταινιες και ειναι σκυλι....ενα toshiba satellite 3 χρονια μου εχει βγαλει το λαδι απο τις βλαβες...ολα ειναι θεμα πως θα σου κατσει το μηχανημα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις