Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kalhspera thelw na parw laptop pou einai gia gaming ajizei auto http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Furious-III-i747-875-Backlit.htm????exetai tipota na mou proteinetai ??

αν δεν μας πεις για τι χρηση, ποσα χρηματα μαξ, ιντσες κλπ, δεν μπορουμε να κανουμε υποθεσεις για το τι θες.

Fixed το λινκ

Παιδια ξερεις κανεις για την ερωτηση που εκανα;

Δεν θα ειναι και 20% καλυτερος ο i5---m;

Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..χμ. ολα πανω κατω στα ιδια ειναι μιας και ειναι απο τις entry σειρες της καθε εταιριας. Μην περιμενεις να δεις σωμα απο αλουμινιο κλπ κλπ.

Τα pavilion εχουν γενικα καλη κατασκευη αλλα εχουν θεματακια με το πληκτρολογιο (βουλιαζει).

Δημοσ.

Συγκρίνοντας αυτά τα δύο laptop

Link.png Site: HP 450 i3-4000M και

Link.png Site: Thinkpad L540

ως προς την ποιότητα κατασκευής (σασί-πληκτρολόγιο-θερμοκρασίες-θόρυβο κλπ) αξιοπιστία κλπ

πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο;

προσπαθεί να καταλήξει φίλος που δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια

Δημοσ.

Τα thinkpad εχουν απο τα καλυτερα πληκτρολογια της αγορας.

Οσον αφορα τα 2, ειναι σχετικη μια συγκριση αναμεσα τους. Στο δικο μου L520 ειναι παντα ανοιχτος ο ανεμιστηρας (βεβαια αυτην την στιγμη εχω θερμοκρασιες 34-36 βαθμους), αλλα δεν ενοχλει σε βαθμο που να μην αντεχεται. Δεν ειναι ομως και.. νεκροταφειο.

Το προμπουκ πιστευω πως θα ειναι τερμα αθορυβο.

Γενικα και τα 2 business λαπτοπ θεωρουνται, καλη ποιοτητα κατασκευης εχουν (ισως το Λ540 να μην ειναι και τοσο 'πιασαριακο' λογω του οτι περισσοτερο σε ..νεκροφορα φερνει).

• Like 1
Δημοσ.

παιδια θελω επειγοντως λαπτοπ, το μπατζετ φτανει τα 550 ευρω, το θελω για τη σχολη, (ηλεκτρονικων μηχ) δν το εχω για συγκεκριμενη χρηση απλα το θελω για καθημερινα! με ενδιαφερει να εχει καλη αναλυση για ταινιες ιντερνετ βιντεο κλπ, και να εχει γρηγορο επξ οταν το χρειαστω, δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι απο ελλαδα η απο εξωτερικο.

Δημοσ.

παιδια θελω επειγοντως λαπτοπ, το μπατζετ φτανει τα 550 ευρω, το θελω για τη σχολη, (ηλεκτρονικων μηχ) δν το εχω για συγκεκριμενη χρηση απλα το θελω για καθημερινα! με ενδιαφερει να εχει καλη αναλυση για ταινιες ιντερνετ βιντεο κλπ, και να εχει γρηγορο επξ οταν το χρειαστω, δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι απο ελλαδα η απο εξωτερικο.

Βαλε του και ssd αντι του μαμα δισκου και εισαι κομπλε.

http://www.digideli.gr/Electronics/Computers/Laptops/HP-450-i3-4000M-23298

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση.

Αν δεν βαριέσαι πες μου λίγο πωε βλέπεις τον lenovo ideapad flex 2 14. Γτ σκεφτόμουν ν τον αγοράσω πριν μου προτείνεις λαπτοπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκρίνοντας αυτά τα δύο laptop

Link.png Site: HP 450 i3-4000M και

Link.png Site: Thinkpad L540

ως προς την ποιότητα κατασκευής (σασί-πληκτρολόγιο-θερμοκρασίες-θόρυβο κλπ) αξιοπιστία κλπ

πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο;

προσπαθεί να καταλήξει φίλος που δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια

1) Ο φίλος που ενδιαφέρεται για παιχνίδια, με αυτά τα λεφτά δε παιρνει κάτι πες του, παρά μόνο ένα φτηνό desktop.

2) Μεταξύ των 2 που έδειξες, σαφώς και πας για το L540.

3) Στα thermals και το θόρυβο είναι και τα 2 τα ίδια.

4) Σε θέμα πληκτρολογίου, σαφώς ανώτερο το ThinkPad.

5) Σε θέμα εγγύησης, σαφώς καλύτερα το ThinkPad.

6) Σε θέμα σασσί, τα Probook έχουν ένα mix πλαστικού και αλουμινίου, το ThinkPad ένα mix πλαστικού και μαγνησίου. Μια η άλλη και πάλι γαι τα λεφτά που κάνουν και την ποιότητα του σασσί.

Τα thinkpad εχουν απο τα καλυτερα πληκτρολογια της αγορας.

Οσον αφορα τα 2, ειναι σχετικη μια συγκριση αναμεσα τους. Στο δικο μου L520 ειναι παντα ανοιχτος ο ανεμιστηρας (βεβαια αυτην την στιγμη εχω θερμοκρασιες 34-36 βαθμους), αλλα δεν ενοχλει σε βαθμο που να μην αντεχεται. Δεν ειναι ομως και.. νεκροταφειο.

Το προμπουκ πιστευω πως θα ειναι τερμα αθορυβο.

Γενικα και τα 2 business λαπτοπ θεωρουνται, καλη ποιοτητα κατασκευης εχουν (ισως το Λ540 να μην ειναι και τοσο 'πιασαριακο' λογω του οτι περισσοτερο σε ..νεκροφορα φερνει).

Όποιος θεωρεί τα ThinkPad νεκροφόρες/κουτιά/άσχημα κλπ, ένα ρητό υπάρχει: Δεν είναι άξιος να έχει ThinkPad. :lol:

Αν και δυστυχώς τα νέα σασσί στις Haswell σειρές απέχουν πολύ από τα old school thinkpads...

Επεξ/σία από plpapadopoulos
Δημοσ.

1) Ο φίλος που ενδιαφέρεται για παιχνίδια, με αυτά τα λεφτά δε παιρνει κάτι πες του, παρά μόνο ένα φτηνό desktop.

Όποιος θεωρεί τα ThinkPad νεκροφόρες/κουτιά/άσχημα κλπ, ένα ρητό υπάρχει: Δεν είναι άξιος να έχει ThinkPad. :lol:

Αν και δυστυχώς τα νέα σασσί στις Haswell σειρές απέχουν πολύ από τα old school thinkpads...

Το παιδί παραπάνω λέει ότι ο φίλος του ΔΕΝ ενδιαφέρεται για παιχνίδια.

Χάχα. Και εγώ το θεωρώ χοντρουλικο το δικό μου, αλλά πάλι για thinkpad ψάχνομαι. :P

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Νές στο φόρουμ και καλώς σας βρήκα.

Το laptop μου μετά από 5 χρόνια απεβίωσε και με άφησε στα κρύα του λουτρού σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο.

Ψάχνω λοιπόν ένα laptop έως και 400 ευρώ με windows και η χρήση του προορίζεται αποκλειστικά για browsing και ταινίες.

Θα χαρώ να με βοηθήσετε. Η παραγγελία θα γίνει άμεσα, το πολύ μέχρι αύριο.

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ..!!

Δημοσ.

λοιπον θελω ενα λαπτοπ για παιχνιδια(πχ shadow of mordor )  πολυ καλα γραφηκα που να μην μου κολαει υποστηριζει 1920 αναλυση.... και να μου κρατησει 5 χρονια το πολυ........ευρω 1100 μαξιμουμ......αυτο το turbox που εδειξα αξιζει ????ευχαριστω γενικα για την βοηθεια :)

Δημοσ.

λοιπον θελω ενα λαπτοπ για παιχνιδια(πχ shadow of mordor ) πολυ καλα γραφηκα που να μην μου κολαει υποστηριζει 1920 αναλυση.... και να μου κρατησει 5 χρονια το πολυ........ευρω 1100 μαξιμουμ......αυτο το turbox που εδειξα αξιζει ????ευχαριστω γενικα για την βοηθεια :)

Σαν χαρακτηριστικά αξίζει.

Σαν αξιοπιστία, ένας Θεός ξέρει.

Δημοσ.

Aπαγορεύονται τα greeklish. ΄Εχω να σου προτείνω να χρησιμοποιείς το alt + shift στο πληκτρολόγιό 

σορρυ δεν το γνωριζα

Σαν χαρακτηριστικά αξίζει.

Σαν αξιοπιστία, ένας Θεός ξέρει.

λες να το ρισκαρω ????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...