Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σου πρότεινα το flashaki αλλά δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου χαχαχαχα! :X :-D

Σήμερα που και καλά θα μου επέστρεφε τα χρήματα φυσικά και δεν τα έβαλε γιατί πολύ απλά λέει ότι δεν τα έχει. Είπε στον δικηγόρο μου γιατί μονο με αυτόν θα μιλάει από εδώ και πέρα ότι τα λεφτά δεν τα έχει φάει αλλά έκανε ακύρωση παραγγελιας και τα περιμενει από Γερμανία. Ισχυρίζεται οτι έχει κάνει παραγγελία από το http://m.notebooksbilliger.de/ και ενώ την έχει ακυρώσει λέει οτι αργούν να του επιστρέψουν τα χρήματα. Ζήτησε πίστωση 2 μέρες (άλλες 2) για να συγκεντρώσει τα χρήματα. Φυσικά και ζήτησα να μου στείλει αντίγραφο της παραγγελίας που έχει κάνει και θα το εξετάσουν αρμόδιοι γιατί εχω βαρεθεί τα εικονικά εμβάσματα...

Χειροτερεύει τη θεση του ολο και περισσότερο. Έπρεπε να ντρέπεται μόνο και μόνο που με έστειλε τόσες φορές στην τράπεζα να τσεκάρω τα χρήματα που δεν μου έστειλε ποτέ.

Παιδιά δε θα το πιστέψετε, μόλις παρέλαβα και εγώ! Δείτε....

GP60_2PEi787_8.jpg

PS: έβαλα επίτηδες λευκό φόντο για να κάνουν καλύτερη αντίθεση οι λεπτομέρειες του υπολογιστή.... τα σπάει το μηχανάκι!!!

Αυτή η φωτογραφία ειναι η 6η φωτογραφία από το amazon

Εδώ και το linkhttp://www.amazon.com/gp/aw/d/B00IQ4E0ZI?cache=e57d3f906e5b562e9f440cdc515f24d0&pi=SY200_QL40&qid=1413899849&sr=8-1#immersive-view_1413899856558

really?...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και το linkhttp://www.amazon.com/gp/aw/d/B00IQ4E0ZI?cache=e57d3f906e5b562e9f440cdc515f24d0&pi=SY200_QL40&qid=1413899849&sr=8-1#immersive-view_1413899856558

really?...

Προφανως και κανει πλακα το παιδι.

really?...

Υποθέτω δεν έχεις πιάσει την ειρωνεία του post μου δεδομένου ότι είμαι και εγώ από αυτούς που περιμένω εδώ και 1 μήνα.....

Προφανως και κανει πλακα το παιδι.

Χαχαχαχα τώρα είδα ποιος το έγραψε. Sorry απλά με έχει ζαλίσει ο τύπος με τα ατελείωτα ψέματα και δεν διακρίνω ουτε το χιούμορ πλέον.

Παντως εαν οντως λεει αληθεια και τα παιρνει απο εκει

http://www.notebooksbilliger.de/msi+gp60+2pei585fd+193497/eqsqid/8791cb69-d774-43f0-a6f8-e1495c395926

Και εκει τα περιμενουν δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα να δικαιολογησω ετσι την καθυστερηση του αλλα οχι οτι δεν ενημερωνει σωστα ασε που απο οτι βλεπω αν το παρουμε απο εκει θα μας βγει 599+23 ευρω μεταφορικα αλλα δε βλεπω τι πληκτρολογιο εχει

Μηπως πρεπει να  γινει καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου και οικονομικου εγγληματος  λογο καθαρης απατηςλεω εγω τωρα (εισπρατει τα λεφτα για κατι που δεν εχει και δεν τα επιστρεφει) απο τα παιδια που πληρωσαν ???? να μην την πατησουνε και αλλοι π.χ εκτος isomnia που δεν το ξερουνε????  of topic sorry... B)

Στο giorgo23mp τα επέστρεψε από ότι μας είπε ο ίδιος. Τώρα ούτως ή άλλως αν κάποιος θέλει να κανει καταγγελία ας το προχωρήσει. Εγώ του δίνω τις τελευταίες 2 ημέρες του, έπειτα από συμφωνία με τον δικηγόρο μου. Έπειτα θα γίνει καταγγελία στον εισαγγελέα των Χανίων για ηλεκτρονική απάτη και υπεξαίρεση χρημάτων. Και μετά θα αρχίσουν τα όργανα...

Παντως εαν οντως λεει αληθεια και τα παιρνει απο εκει

http://www.notebooksbilliger.de/msi+gp60+2pei585fd+193497/eqsqid/8791cb69-d774-43f0-a6f8-e1495c395926

Και εκει τα περιμενουν δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα να δικαιολογησω ετσι την καθυστερηση του αλλα οχι οτι δεν ενημερωνει σωστα ασε που απο οτι βλεπω αν το παρουμε απο εκει θα μας βγει 599+23 ευρω μεταφορικα αλλα δε βλεπω τι πληκτρολογιο εχει

Επίσης να ενημερώσω ότι έστειλα email στο notebooksbillinger.de ρωτώντας βασικά αν υπάρχει δυνατότητα για QWERTY keyboard, και για αποστολή σε ιδιώτη στην Ελλάδα για το MSI. Η απάντησή τους στα συνημμένα.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ακόμα και τα περί QWERTY που μας λέει ο βλάκας στο flashaki είναι παπάτζες δυστυχώς...

post-78780-0-16033100-1413904038_thumb.jpg

• Like 1

Επίσης να ενημερώσω ότι έστειλα email στο notebooksbillinger.de ρωτώντας βασικά αν υπάρχει δυνατότητα για QWERTY keyboard, και για αποστολή σε ιδιώτη στην Ελλάδα για το MSI. Η απάντησή τους στα συνημμένα.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ακόμα και τα περί QWERTY που μας λέει ο βλάκας στο flashaki είναι παπάτζες δυστυχώς...

Εμ λογικό. Που να το ξέρει λες και παρέλαβε ποτε κανένα?

Αυριο που θα εχω χρόνο θα γράψω τα όσο συνέβησαν με το flashaki. Πρόκειται καθαρά για απάτη. Αν έχει κάποιος γνωστό δικηγόρο ας ενημερώσει για να δούμε πως θα κινηθούμε.. Φυσικά και δεν θα πάρω πίσω μόνο τα λεφτά του laptop..

Εμ λογικό. Που να το ξέρει λες και παρέλαβε ποτε κανένα?

Εχω και εγω προτεινει στον ανηψιο το laptop και περιμενει μηνα περιπου...Οχι τιποτα αλλο ξεκινησε μαθηματα (πρωτοετης Πατρα) και εχει καει και αισθανομαι ασχημα.. Μια απο τα ιδια απο ο,τι μου λεει στα ψεματα (οτι το εχουν στειλει αλλα ποτε δεν δινουν ACS number και θα καλεσουμε μετα και τιποτα)

Το αλλο κακο ειναι οτι ακομα και αν λενε αληθεια, το notebooksbillinger.de λεει παραλαβη week 46 (week of nov 10). Με αλλα λογια οχι πριν τελος νοεμβρη Ελλαδα...

μου κάνει εντύπωση ότι το notebookbilliger δέχεται και αντικαταβολή από Ελλάδα , όπως τουλάχιστον προκύπτει από το συνημμένο . Άρα πως ξέρουμε ότι ο τύπος στο φλασάκι έδωσε παραγγελία με προπληρωμή και όχι με αντικαταβολή , γιατί στην δεύτερη περίπτωση τα λεφτά  δεν έχουν φύγει καν από Ελλάδα . Υπόθεση κάνω , εκτός κιαν μου ξέφυγε κάτι

Εγω φιλε το παρηγειλα για τον αδερφο μου που περασε φοιτητης στην Κοζανη.Λοιπον θα πω 2 πραγματακια επιγραματικα επειδη το εψαξα γιατι μετα απο εντονο τσακωμο εχθες μου ΞΑΝΑΕΙΠΕ ψεμματα οτι το εστειλε και θα παραλαβω σημερα και αν δεν παραλαβω θα εχω και 50% εκπτωση (Μιλαμε για θρασος ο μαγκας).Λεω για να το λεει ολα οκ. Μου δινει και αριθμο αποστολης κ ελεγε αυριο θα εχω παραλαβει..Αναθαρεψα λιγο..Φυσικα και δεν παρελαβα ποτε σμρ. Του λεω δεν παρελαβα. Το λαπτοπ το εχεις στειλει; Μου λεει ναι, εχει φυγει απ' την αποθηκη και ειναι στην acs. Ψαχνω διευθυνσεις κλπ για να βρω την κοντινοτερη Acs στο flashaki και παιρνω τηλεφωνο. Μου λεει ο υπαλληλος εκει οτι δεν εχει παραλαβει κατι απ τον κυριο ουτε σημερα, ουτε εχθες. Τον ρωταω πως εχω αριθμο αποστολης τοτε; Μου λεει αυτος που μου δωσατε εχει ακυρωθει απ' τον ταδε κυριο (Τσαγκαρακης Χρηστος). Τον ρωταω πως γινεται και βγαζει αριθμους αποστολης; Μου εξηγει οτι μπορει να βγάλει αριθμο αποστολής αλλα αν δεν μας παραδοσει τα πραγματα μεχρι κάποια ωρα τότε ακυρωνεται.Οποτε όσοι έχουν αριθμό αποστολής μην περιμένουν τιποτα. Ο ανθρωπος ειναι απατεωνας. Και για οσους δεν το καταλαβαν ο panathasgytheio ειναι ο συγκεκριμένος τύπος. Λοιπον περιμένω κάποιον που ξερει για να κινηθούμε νομικά.

Παιδια χιλια συγνωμμη για οποιον το ειδε απο εδω και παρειγγειλε τον MSI.

Και ζηταω συγνωμη γιατι εγω ημουν που ρωτησα εδω πριν κανενα εναμιση μηνα αν ειναι καλος και αν ειναι αξιοπιστο το μαγαζι.

Μαλλον ηταν καλη η προσφορα  ο 

zacharis1955

μου απαντησε οτι οντως ειναι καλη η προσφορα αλλα δεν ηξερε το μαγαζι και απο εκεινο το ποστ αρχισε να προτεινετε στο insomnia.

Οπως και εσεις ετσι και εγω επεσα θυμα του Απατεωνα. Χιλια συγνωμμη...

Αν θελετε καποιον να βρισετε εδω ειμαι!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...