eddie1996 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μακάρι να ήταν λίγο παραπάνω το budget σου να σου πρότεινα με κλειστά μάτια Lenovo X1 Carbon 2nd gen ή εστω στη χειρότερτη κάποιο Lenovo Yoga 2 Pro ή Toshiba Portege. Δυστυχώς με το budget που διαθέτεις δε μπορώ να σου προτείνω κάτι τόσο λεπτό και καλό. Θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες ως προς το μέγεθος αν θες κάτω από 14". Εναλλακτικά, σε 15,6" έχεις πολλές επιλογές, αλλά χάνεις το νόημα του λεπτού και της μεγάλης αυτονομίας έναντι κάποιου μικρότερου. Αποφάσισε τί θες να θυσιάσεις και τα ξαναλέμε, αλλιώς κοιτάς κάποιο consumer laptop σαν αυτά που έχουν προταθεί στους προηγούμενους. Και τί να λέει να είναι μακράν η καύτερη εταιρία στο service όταν οι κατασκευές της στερούνται ποιότητας κι αξιοπιστίας? Χρειάστηκες service 2 φορές και είναι αυτό προσόν? Το θέμα είναι να μή χρειαστείς ούτε μία αν έχεις αξιόπιστο λάπτοπ. Μακρυά κι αλάργα από DELL σε χαμηλό κόστος (κάτω από 1500). Βασικά την μια μου κάηκε το ηχείο όπου μάλλον εγώ μπορεί να το έκαψα λόγω δυνατής μουσικής τίποτα δεν πλήρωσα απολύτως όμως και την άλλη ήθελα να κάνω φορματ το λαπτοπ μου και μου έστειλαν δωρεάν το cd των windows με ups courier στο σπίτι μου σε 4 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ok, έστω ότι πάμε στις 13,3'' ή 14'', μέχρι €1000. Δεν υπάρχει καμία καλή περίπτωση; Το laptop είναι για "χρήση σαλονιού" όπως ονομάζω εγώ την οικιακή χρήση . Υπάρχει κι άλλο μηχάνημα στο σπίτι για πιο σοβαρές δουλειές. Οπότε θέλω αυτονομία και φορητότητα, να είναι ελαφρύ και γενικά βολικό. Επίσης, το backlit πληκτρολόγιο είναι must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ok, έστω ότι πάμε στις 13,3'' ή 14'', μέχρι €1000. Δεν υπάρχει καμία καλή περίπτωση; Το laptop είναι για "χρήση σαλονιού" όπως ονομάζω εγώ την οικιακή χρήση . Υπάρχει κι άλλο μηχάνημα στο σπίτι για πιο σοβαρές δουλειές. Οπότε θέλω αυτονομία και φορητότητα, να είναι ελαφρύ και γενικά βολικό. Επίσης, το backlit πληκτρολόγιο είναι must. Κάνε μια βόλτα στο skroutz και πες μου τί βλέπεις με έστω 13,3" ή 14" με αυτά που ζητάς και στα λεφτά που ζητάς? Επίσης backlit πληκτρολόγιο για το σαλόνι???? Ντεν έκει φώτα το σαλόνι? Να ήταν για ταξίδια να το καταλάβω. Αλλά για μέσα στο σπίτι το backit δε καταλαβαίνω τί χρησιμότητα έχει αλλά οκ δε μου πέφτει και λόγος. Πάρε ένα από 15άρι για χρήση σαλονιού, να γλυτώσεις και λεφτά λοιπόν. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=lenovo+L440 http://www.skroutz.gr/s/5203701/HP-ProBook-430-G2-i5-4210U-4GB-128GB-SSD.html http://www.skroutz.gr/s/2715186/Fujitsu-UH572-i7-3517U-8GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/4986807/Lenovo-IdeaPad-Yoga-2-i5-4200U-8GB-500GB-16GB-SSHD.html Δε βρίσκω κάτι άλλο προσωπικά στα λεφτά που διαθέτεις και με τα όσα ζητάς (εκτός από τα 4 παραπάνω που και πάλι δε μπορώ να εγγυηθώ για το αν έχουν φωτιζόμενο KB). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το βρήκα ανοικτό και ασχολήθηκα κάνα μισάωρο μαζί του,λίγο διαστημικό για τα γούστα μου άλλα βολεύεται σχεδόν μηδενικό flex στο πληκτρολογιο και ταχύτατο σε οτι μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα μαγαζί Έκτος απο την τιμή κατι άλλο σαν πρόβλημα γνωρίζουμε;; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το Λενοβο ειναι πολυ νεο μοντελο για να ξερουμε για τυχον θεματα που μπορει να εχει. Ουτε καν review δεν βρισκεις καλα καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawking Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 http://www.bestbuy.com/site/microsoft-surface-pro-3-64gb-intel-i3-silver/6243036.p?id=1219198826660&skuId=6243036 Παιδια ωι αυτο το tablet-laptop τι εχετε να πειτε? Με ενδιαφερει να το πηγαινω στη σχολη και απλα να το εχω για μια καθημερινη χρηση Χρήση. Ιντερνετ κυρίως,office. Απλα επειδη ειναι tabletlaptop και εγω το θελω ως κύρια Χρηση λαπτοπ. Θα με βολεψει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 http://www.bestbuy.com/site/microsoft-surface-pro-3-64gb-intel-i3-silver/6243036.p?id=1219198826660&skuId=6243036 Παιδια ωι αυτο το tablet-laptop τι εχετε να πειτε? Με ενδιαφερει να το πηγαινω στη σχολη και απλα να το εχω για μια καθημερινη χρηση Χρήση. Ιντερνετ κυρίως,office. Απλα επειδη ειναι tabletlaptop και εγω το θελω ως κύρια Χρηση λαπτοπ. Θα με βολεψει??? Επειδή η τιμή που έθεσες δεν αφορά Ελλάδα (και κόστος απόκτησης για Ελλάδα), δεν μπορώ να αποφανθώ. Ενδεχομένως το Lenovo Yoga 2 / Yoga 2 Pro να βολέψει περισσότερο (ειδικά στη χρήση ως λάπτοπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το βρήκα ανοικτό και ασχολήθηκα κάνα μισάωρο μαζί του,λίγο διαστημικό για τα γούστα μου άλλα βολεύεται σχεδόν μηδενικό flex στο πληκτρολογιο και ταχύτατο σε οτι μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα μαγαζί Έκτος απο την τιμή κατι άλλο σαν πρόβλημα γνωρίζουμε;; Ευχαριστώ Παντως υπαρχει και αυτο http://www.mgmanager.gr/lenovo_y5070_intel_i74710hq156fhd8gb1tb8gb_sshdgtx860m_4gbfreedos_y/el/pid/18923/ με 500 ευρω κατω ιδια χαρακτηριστικα - 15αρα οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoKoFLiKo1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι.... Μετά την 11ετή συμβίωσή μου με έναν FUJITSU SIEMENS AMILO Xi 2428, ήρθε η ώρα να βρω νέο ταίρι καθόσον η κάρτα γραφικών παρέδωσε πνεύμα και το laptop δουλεύει μόνο σε Safe Mode! Διαθέτω μέχρι 650 ευρώ και η χρήση για την οποία το προορίζω είναι: - Εφαρμογές Γραφείου (Word) - Ταινίες και μουσική - Παιχνίδια (μην με ρωτάτε ποιά παιχνίδια.... γιατί με τον AMILO μέχρι το WarThunder και το WorldOfTanks έφτασα σε ρύθμιση γραφικών Ultra Low Quality - και πάλι καλά!!!) Το δίλημμά μου αφορά τους κάτωθι, οι οποίοι αμφότεροι κυμαίνονται σε αυτό το όριο τιμής (650 ευρώ) και έχουν κάρτες γραφικών με τις ίδιες σχεδόν επιδόσεις: 1.- Dell Inspiron 3542 (i7-4510U/8GB/1TB - GeForce 840M 2GB) (μέγα μειονέκτημα ο επεξεργαστής τύπου U για οικονομία ενέργειας που συνεπάγεται και οικονομία επιδόσεων και η μικρή γωνία -κυρίως κατακόρυφα- θέασης της οθόνης!) 2.- Lenovo G510 (i7-4700MQ/6GB/1TB/R7 M265 -AMD Radeon R7 M265 2GB) (μειονεκτηματάκι το όνομα (?) και η μικρότερη RAM σε σχέση με τον DELL) ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΑΠΑΝΤΕΣ οι ειδήμονες όπως συνεισφέρετε τις πολύτιμες απόψεις σας και τις όποιες τυχόν αντιπροτάσεις σας για κάποιο άλλο μοντέλο που ίσως μου διαφεύγει... Σας υπερ-ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ασυζητητεί πας για το δεύτερο. Το όνομα δεν έχει το παραμικρό μειονέκτημα και μάλιστα είναι η πιο value for money δυνατή λύση που κυκλοφορεί με τέτοιο κόστος. Για το της αξιοπιστίας, δύσκολο να σου βγάλει κάποιο consumer laptop πλέον πάνω από 3-5 χρόνια, αλλά ποτέ δε ξέρεις. Οπότε τις ένδοξες στιγμές που έζησες με το Fujitsu και σου έβγαλε 11ετία, επουδενί μή περιμένεις να τις ξαναζήσεις εν έτη 2014 και με την ποιότητα να έχει πάρει σημαντικά την κατρακύλα σε όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawking Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ενδεχομένως το Lenovo Yoga 2 / Yoga 2 Pro να βολέψει περισσότερο (ειδικά στη χρήση ως λάπτοπ). τι διαφορα εχει το yoga 2 pro απο το yoga 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Λενοβο διχως 2η σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 τι διαφορα εχει το yoga 2 pro απο το yoga 2? Όταν καθορίσεις το budget σου, θα σου απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 παιδια ειχα πει για λαπτοπ μεχρι 350 για word και σερφαρισμα...αλλα μονο απο ελλαδα.15αρι dell ή hp...ευχαριστω. Λίγες επιλογές και με λίγα παραπάνω χρήματα: http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Notebook-Acer-Aspire-33188 (15.6", AMD Quad Core A6-6310, AMD Radeon R4, 4 GB RAM, χωρίς λειτουργικό) 369 € http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500-59-418318-156-intel-core-i3-3110m-4gb-1tb-amd-radeon-hd8570m-1gb-free-dos-p-PER.910324 (15.6", Intel Core i3-3110M, AMD Radeon HD 8570M 1GB, 4 GB RAM, χωρίς λειτουργικό) 374 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoKoFLiKo1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι.... Μετά την 11ετή συμβίωσή μου με έναν FUJITSU SIEMENS AMILO Xi 2428, ήρθε η ώρα να βρω νέο ταίρι καθόσον η κάρτα γραφικών παρέδωσε πνεύμα και το laptop δουλεύει μόνο σε Safe Mode! Διαθέτω μέχρι 650 ευρώ και η χρήση για την οποία το προορίζω είναι: - Εφαρμογές Γραφείου (Word) - Ταινίες και μουσική - Παιχνίδια (μην με ρωτάτε ποιά παιχνίδια.... γιατί με τον AMILO μέχρι το WarThunder και το WorldOfTanks έφτασα σε ρύθμιση γραφικών Ultra Low Quality - και πάλι καλά!!!) Το δίλημμά μου αφορά τους κάτωθι, οι οποίοι αμφότεροι κυμαίνονται σε αυτό το όριο τιμής (650 ευρώ) και έχουν κάρτες γραφικών με τις ίδιες σχεδόν επιδόσεις: 1.- Dell Inspiron 3542 (i7-4510U/8GB/1TB - GeForce 840M 2GB) (μέγα μειονέκτημα ο επεξεργαστής τύπου U για οικονομία ενέργειας που συνεπάγεται και οικονομία επιδόσεων και η μικρή γωνία -κυρίως κατακόρυφα- θέασης της οθόνης!) 2.- Lenovo G510 (i7-4700MQ/6GB/1TB/R7 M265 -AMD Radeon R7 M265 2GB) (μειονεκτηματάκι το όνομα (?) και η μικρότερη RAM σε σχέση με τον DELL) ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΑΠΑΝΤΕΣ οι ειδήμονες όπως συνεισφέρετε τις πολύτιμες απόψεις σας και τις όποιες τυχόν αντιπροτάσεις σας για κάποιο άλλο μοντέλο που ίσως μου διαφεύγει... Σας υπερ-ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας! Σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει πολύ... Απλά η Dell έχει ρίξει πολύ διαφήμιση στην αξιοπιστία της... Βέβαια η Lenovo είναι παγκόσμια δύναμη στις πωλήσεις.... Δεν βρίσκω όμως σε αυτά τα χρήματα τίποτα καλύτερο από αυτά τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις