Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μύθοι...

Δεν είναι μύθοι όλα ακριβώς.

Υπάρχουν πολλές σειρές Compaq CQ και Pavillion που έχουν πολλά προβλήματα.

Προβλήματα overheating, προβλήματα στο power board, κλπ λόγω κακού design και ποιότητας.

Σειρές ProBook, EliteBook, ZBook δεν έχουν τέτοια προβλήματα..

Ό,τι πληρώνει πάιρνει κανείς.

Mύθοι - ξεμύθοι wifi τέλος από εχθές.  Όποτε θέλει μπαίνει, όποτε θέλει δε μπαίνει με τίποτα.

Και αυτό το έχω αντιμετωπίσει με HP σειράς CQ και κάρτα WiFi Atheros. Το συγκεκριμένο βάραγε και μπλέ οθόνες λόγω WLAN κι ενώ αρχικά φαινόταν να είναι driver, ήταν τελικά η κάρτα που τα χε φτύσει από το overheating.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mύθοι - ξεμύθοι wifi τέλος από εχθές.  Όποτε θέλει μπαίνει, όποτε θέλει δε μπαίνει με τίποτα.

Από ό,τι βλέπω έχει τον Μediatek MT7630e 802.11bgn προσαρμογέα ασύρματου δικτύου.

Ωπ , δεν μας τα λες καλά !

Από ό,τι βλέπω έχει τον Μediatek MT7630e 802.11bgn προσαρμογέα ασύρματου δικτύου.

http://www.mediatek.com/en/downloads/pciert2790rt309xrt35x2rt539xrt3290mt7630/

Παιδιά, το MG Manager είναι αξιόπιστο?Έχετε αγοράσει από εκεί εσείς λάπτοπ? Μπορείς να κάνεις παραγγελία από οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα?

Nαι σε όλα...

• Like 1

Τον κατέβασα και αυτόν αλλά δεν τον εγκατέστησα.  Προς το παρόν το wifi δουλεύει με αυτόν που έγραψα παραπάνω από το site της HP (μπορεί και να είναι και ο ίδιος, δεν το τσέκαρα). Άμα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα, θα δοκιμάσω και αυτόν. 

Ευχαριστώ πολύ πάντως! 

Δεν είναι μύθοι όλα ακριβώς.

Υπάρχουν πολλές σειρές Compaq CQ και Pavillion που έχουν πολλά προβλήματα.

Προβλήματα overheating, προβλήματα στο power board, κλπ λόγω κακού design και ποιότητας.

Σειρές ProBook, EliteBook, ZBook δεν έχουν τέτοια προβλήματα..

....

Για ProBook ήταν η συζήτηση, για τις άλλες σειρές δεν έχω άποψη γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει...

Για ProBook ήταν η συζήτηση, για τις άλλες σειρές δεν έχω άποψη γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει...

Βλέπω ότι ο 450 έχει 4 θύρες USB, 2 αριστερά και 2 δεξιά.  Είναι κάποιες από αυτές USB 3.0?  Yπάρχει δυνατότητα κάποια από αυτές να φορτίζει πχ το κινητό μου όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός? 

Βλέπω ότι ο 450 έχει 4 θύρες USB, 2 αριστερά και 2 δεξιά.  Είναι κάποιες από αυτές USB 3.0?  Yπάρχει δυνατότητα κάποια από αυτές να φορτίζει πχ το κινητό μου όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός? 

Left: Power, VGA, LAN, HDMI, 2 x USB 3.0

Right: Audio, 2 x USB 2.0, DVD, Kensington

Δεν έχουν ρεύμα όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός...

• Like 1

Για τι χρηση το θες;

Κατσε να δει καποιος οτι το 1ο που κοιτας ειναι τουβλοχ και θα τα..ακουσεις καλα. :P

ειμαι πρωτοετης μηχανολογος και κυριως το θελω για autocad ομως επειδη και σταθερο πσ που εχω ειναι παλιο θα θελα να παιζει και κανα παιχνιδακι για τα επομενα 3-4 χρονια

Οτι χειρότερο μπορούσες να επιλέξεις με αυτό το budget (ειδικά το πρώτο),πεταμένα λευτά, δες αυτό:

Lenovo G510: (15.6", Intel Core i7-4700MQ, AMD Radeon R7 M265 2GB, 6 GB RAM, Windows 8 64 bit) 699 €

http://www.mgmanager.gr/lenovo_g510_i74700mq156hd6gb1tbm265_2gbw8_y_5428181/el/pid/19183/

πολυ ωραιο αλλα 700 ευρω

ουτε εγω θα θελα να παρω τουβλο-χ αλλα το θεμα ειναι οικονομικο

νμζ πως ενσωματωνουν καλα χαρακτηριστικα για την τιμη τους

εσυ γιατι δεν προτεινεις turbo-x;;

Οτι χειρότερο μπορούσες να επιλέξεις με αυτό το budget (ειδικά το πρώτο),πεταμένα λευτά, δες αυτό:

Lenovo G510: (15.6", Intel Core i7-4700MQ, AMD Radeon R7 M265 2GB, 6 GB RAM, Windows 8 64 bit) 699 €

http://www.mgmanager.gr/lenovo_g510_i74700mq156hd6gb1tbm265_2gbw8_y_5428181/el/pid/19183/

πολυ ωραιο αλλα 700 ευρω

ουτε εγω θα θελα να παρω τουβλο-χ αλλα το θεμα ειναι οικονομικο

νμζ πως ενσωματωνουν καλα χαρακτηριστικα για την τιμη τους

εσυ γιατι δεν προτεινεις turbo-x;;

Γενικα βγαζουν αρκετα προβληματα τα τουρμπεξξ.

Το λενοβο που σου προταθηκε υπαρχει στο ιδιο μαγαζι με 650ευρω αλλα χωρις λειτουργικο.

Παιζει να δικαιουσαι κωδικο για windows απο την σχολη σου. Ψαξ'το.

Γενικα βγαζουν αρκετα προβληματα τα τουρμπεξξ.

Το λενοβο που σου προταθηκε υπαρχει στο ιδιο μαγαζι με 650ευρω αλλα χωρις λειτουργικο.

Παιζει να δικαιουσαι κωδικο για windows απο την σχολη σου. Ψαξ'το.

οκ τοτε αλλαζει το πραμα...

και κωδικο να μη δικαιουμαι δεν με πειραζει να εχω πειρατικα

Κλίνω προς το G510 (i7-4700mq) χωρις λειτουργικό από το κατάστημα που προαναφέρθηκε. Φιλε Zacharis το καλοκαιρι που οπως ειδα το είχες τσιμπήσει δεν το έδιναν στα 650 ΜΕ λειτουργικό;

Οθόνη εγραφες ειναι ΟΚ+. Εμμενεις σε αυτη τη θέση;

ΥΓ: Αν μπορει καποιος να με φέρει σε επαφη με τον θείο (δεν εχω ιδέα) για Windows 7 μέσω pm θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...