fiXXXeR27 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Χα, το έφερε!! :) Αν θυμάμαι , μιλάμε για το Hp 450. περιμένω φιντ μπακ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ... ειδα καποια dell στο σκρουτζ στα ~270-280... Προσπέρασε τα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 συγνωμη ρε παιδια αλλα το probook δεν υποτιθεται οτι εχει αλουμινενια κατασκευη???? Εχει περιεργη αισθηση κ πιο πολυ προς το πλαστικο μου φερνει παρα το αλουμινιο.Eιδικα οταν το βαλα διπλα στο asus k56c του αδερφου μου η διαφορα ηταν αισθητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 συγνωμη ρε παιδια αλλα το probook δεν υποτιθεται οτι εχει αλουμινενια κατασκευη???? Εχει περιεργη αισθηση κ πιο πολυ προς το πλαστικο μου φερνει παρα το αλουμινιο... Αλουμίνιο με βαφή καουτσούκ από πάνω βουρτσισμένο αλουμίνιο γύρω από το πληκτρολόγιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν θυμάμαι , μιλάμε για το Hp 450. περιμένω φιντ μπακ ! Aυτό. Ακόμα δεν το έχω δει βέβαια, όταν πάω σπίτι και το ανοίξω κλπ θα ενημερώσω. Πάντως το κατάστημα ήταν απόλυτα συνεπές στην παράδοση του μηχανήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, Ειμαι στα προθυρα αγορας του Lenovo Z50-70 για την αναλυση της οθονης [FHD] του αλλα και γαι την 840Μ. Η απορια μου ειναι η εξης... ο i3-U που φοραει, ειναι επαρκης ωστε να δουλευει την 840Μ χωρις bottleneck? Aπ' οτι βλεπω στο καταραμενο site της Intel ο συγκεκριμενος επεξεργαστης του λαπτοπ δεν υποστηριζει Turbo Boost. Μονο κανα Pes2015 με ενδιαφερει να σηκωνει απροβληματιστα η αληθεια ειναι. Μου φαινεται τρομερα καλη value for money επιλογη στα ~400€. Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faronas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εστεισα το probook κ θα πω τ αρνητικα γιατι αυτα εχουν σημασια. 1.Η οθονη του μου κακοφενεται αρκετα.Θελω να πιστευω οτι αλλαγη απο glossy σε matte ειναι θεμα συνηθειας οποτε θα ξεπεραστει. 2.Στο κατω δεξια μερος ωρες ωρες κανει εναν θορυβο σαν τσιτσιρισμα πολυ περιεργο.Πρωτη φορα το ακουω αυτο κ δεν το ανοιξα ακομα για να δω τι ειναι απο κατω.Οι κατοχοι ας το σχολιασουν αυτο για να μην ανυσηχω τζαμπα. Κατα τ αλλα θετικες οι εντυπωσεις αν κ παιζευομαι αρκετα για να βρω drivers.Απ το windows update δεν βρηκε σχεδον τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εστεισα το probook κ θα πω τ αρνητικα γιατι αυτα εχουν σημασια. 1.Η οθονη του μου κακοφενεται αρκετα.Θελω να πιστευω οτι αλλαγη απο glossy σε matte ειναι θεμα συνηθειας οποτε θα ξεπεραστει. 2.Στο κατω δεξια μερος ωρες ωρες κανει εναν θορυβο σαν τσιτσιρισμα πολυ περιεργο.Πρωτη φορα το ακουω αυτο κ δεν το ανοιξα ακομα για να δω τι ειναι απο κατω.Οι κατοχοι ας το σχολιασουν αυτο για να μην ανυσηχω τζαμπα. Κατα τ αλλα θετικες οι εντυπωσεις αν κ παιζευομαι αρκετα για να βρω drivers.Απ το windows update δεν βρηκε σχεδον τιποτα. Oδηγους προτεινω να περασεις αυτους που εχει στο επισημο site της η ΗP για το συγκεκριμενο μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sparkikif Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 1. Στο playstore υπαρχει εφαρμογη insomnia app. Προσωπικα στο tapatalk δεν βρισκω το παρων φορουμ. 2. Τα 8 σου δινουν την δυνατοτητα να αλλαξεις επιτοπου την γλωσσα σε ελληνικα. Φυσικα και θα ισχυει ο ιδιος κωδικος. 1. Ok, υπάρχει και στο apple store 2. Για τα 8 το γνωρίζω. Να στο κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο παίρνω αυτόν τον msi που δεν έχει SSD. θέλω να του κουμπώσω SSD και να του περάσω στον SSD τα windows 7. Μπορώ στο format να βάλω Ελληνικά 7 windows και να χρησιμοποιήσω το κωδικό από τα Γερμανικά; Χριστόφορε, όποτε μπορείς απάντα στην ερώτηση-παράδειγμα γιατί θα παίξει ρόλο στην επιλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Mπορεις να αλλάξεις κατευθείαν τη γλώσσα με ενα πρόγραμμα που λέγεται vistalizator Google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ............... Κατα τ αλλα θετικες οι εντυπωσεις αν κ παιζευομαι αρκετα για να βρω drivers.Απ το windows update δεν βρηκε σχεδον τιποτα. Oδηγους προτεινω να περασεις αυτους που εχει στο επισημο site της η ΗP για το συγκεκριμενο μοντελο. Eπειδή ξεκινάω και εγώ την ίδια δουλειά, βλέπω στην επίσημη ιστοσελίδα πολλούς drivers που μοιάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα παρακάτω ο 1ος και ο 3ος είναι σχεδόν ίδιοι. Πρέπει να περαστούν όλοι οι drivers ή μερικοί είναι νεότερες εκδόσεις του ίδιου driver και πρέπει να περαστούν μόνο αυτοί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 το 1ο κ το 2ο πρεπει να βαλεις, το 3ο ειναι παλιοτερη εκδοση του 1ου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrIDO Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Ψαχνω φορητό υπολογιστή για να βλέπω ταινίες , για skype , για παρακολούθηση αγώνων σε live streaming μεσω internet , για κατεβασματα από torrents , για κανενα παιχνιδάκι τυπου Fifa και για παρακολούθηση τηλεόρασης μεσω usb ανταπτορα ( κυρίως αθλητικών αγωνων χωρις παγώματα και καθυστερήσεις στην εικόνα κατά την διαρκεια της αναπαραγωγής). Τι προτείνετε; Κατι καλό και οικονομικό. Καθε βοήθεια πολύτιμη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-255-AMD-25637 (15.6", AMD Quad Core A4-5000, AMD Radeon HD 8330, 2 GB RAM, χωρίς λειτουργικό) 244 € + ~20 € για ακόμα 2 GB μνήμης Παιδιά συγνώμη που επαναλαμβάνομαι , απλά σε περίπτωση που διέφυγε από κανέναν που γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει. Επειδή ενδιαφέρομαι να προχωρήσω σε αγορά αυτού του laptop που προτεινε ο zacharis μιας και είναι στο budget που κινούμαι, γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό με το κατάστημα digidell; Πρώτη φορά το ακούω και θα ήθελα μια τουλάχιστον μια γνώμη πριν προχωρήσω σε παραγγελία. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις