alexpapas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά λύστε μου την απορία αν είναι εύκολο... Site: lenovo e-shop Site: hp digideli Η διαφορά είναι στα 70 ευρώ,αξίζει;Το ταβάνι είναι να πώ 450 ,έχω ρωτήσει ξανά για λάπτοπ εδώ, είναι για χρήση ίντερνετ,ταινίες και κανεναν λολ ή τετοιο παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Κανένα νέο από flashaki και MSI; Το έχουν στείλει σε κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ... Site: lenovo e-shop Site: hp digideli Η διαφορά είναι στα 70 ευρώ,αξίζει; Το ταβάνι είναι...450...για χρήση ίντερνετ,ταινίες και κανεναν λολ ή τετοιο παιχνίδι Ναί, αξίζει η διαφορά, το laptop είναι ΟΚ+ για τη δουλειά που το θέλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inferno1990 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Υποθέτεις λάθος. Μιλάω για εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές κατασκευής, αξιοπιστίας, υλικών, επιδόσεων (εκτός από εγγύηση). Ακόμα και ίδια χαρακτηριστικα να έχουν, τη διαφορα την κάνει η μητρική. O SSD και η παραπάνω RAM, αναβαθμίζονται πανεύκολα σε όλα τα λάπτοπ. SSD δε σημαίνει απαραίτητα επιδόσεις σε συνδιασμό με αξιοπιστία. Και ένας κουβάς με SSD, θα πάει πολύ πιο γρήγορα, δεν γίνεται όμως κι αυτόματα αξιόπιστος, γιατί όταν η μητρική βαρέσει διάλυση, τον SSD θα τον πάρεις στη μασχάλη να τον κοιτάς, όσο γρήγορος και να είναι. ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ consumer, δεν έχει την ίδια κατασκευή σε μητρική με αυτές που έχουν τα business και ειδικά τα workstation. Για κάποιο λόγο είναι ακριβά, δεν είναι ακριβά επειδή απλά θεωρούνται business. Στο δια ταύτα τί θα σου πρότεινα: 1) HP ZBook 15 2) Lenovo ThinkPad W540 3) Lenovo ThinkPad T540/T540p 4) DELL Precision M4800. Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά κάποιο καινούριο W540, κάνε μια βόλτα στο profile μου... Αν μπορείς να ανέβεις κι άλλο, ZBook 15 ή ακόμη καλύτερα, ZΒοοκ 17 είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να έχεις. 4)DELL Precision M4800 .Από 1900€ 3)Lenovo ThinkPad T540p 1435€ 2)http://www.skroutz.gr/s/5536313/Lenovo-ThinkPad-T540p-i5-4210U-4GB-508GB.html μου φαίνεται ότι οι προδιαγραφές σε σύγκριση με τη τιμή είναι απλά μέτριες. Γενικά αυτά που προτείνεις είναι αρκετά ακριβότερα.Βέβαια προφανώς για να πάρεις κάτι για υψηλές επιδόσεις και πολύ ποιοτικό στην κατασκευή, η τιμή θα ανεβει σημαντικά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς παίζει με αυτό(http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=3426) .Για ένα laptop με ένα χρόνο εγγύηση την κάνει 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς παίζει με αυτό (http://www.play247.g...roducts_id=3426) .Για ένα laptop με ένα χρόνο εγγύηση την κάνει 2? Επέκταση εγγύησης από 2 σε 3 χρόνια για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Asus... Δεν υπάρχουν πλέον laptops με 1 χρόνο εγγύηση... Βάσει νόμου πλέον από τις 13 Ιουνίου 2014 όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που πωλούνται μέσα στην Ε.Ε καλύπτονται από 2ετή εγγύηση... http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.htm http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_el.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 4)DELL Precision M4800 .Από 1900€ 3)Lenovo ThinkPad T540p 1435€ 2)http://www.skroutz.gr/s/5536313/Lenovo-ThinkPad-T540p-i5-4210U-4GB-508GB.html μου φαίνεται ότι οι προδιαγραφές σε σύγκριση με τη τιμή είναι απλά μέτριες. Γενικά αυτά που προτείνεις είναι αρκετά ακριβότερα.Βέβαια προφανώς για να πάρεις κάτι για υψηλές επιδόσεις και πολύ ποιοτικό στην κατασκευή, η τιμή θα ανεβει σημαντικά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς παίζει με αυτό(http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=3426) .Για ένα laptop με ένα χρόνο εγγύηση την κάνει 2? Δεν είναι η αγορά της Ελλάδας η μοναδική στον κόσμο, παραθέτεις λίνκ από το πιο αδύναμο T540p ως λινκ για W540, το ΖΒοοκ 15 που ξεκινάει από 1354 σε καλό configuration Ελλάδα κίολας ούτε που το αναφέρεις κλπ κλπ. Σου πρότεινα και λύση η οποία είναι μέσα στο budget σου και υψηλή σε επιδόσεις. Επειδή λοιπόν συνεχίζεις τα μεταφράζεις όπως θες εσύ, καλή τύχη σε όποιο πάρεις. Εφόσον θες να πετάξεις 1200 ευρώ σε consumer, καλύτερα πάρε ένα με 500 ευρώ και τα υπόλοιπα πιές τα μπύρες ή πήγαινε κάποιο ταξίδι για παράδειγμα. Πιο καλή επένδυση θα κάνεις. Γιατί ακόμα και αποκλειστικά για gaming να θες ένα μηχάνημα, με τόσα λεφτά στήνεις ένα τρελό desktop και είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για απλη χρηση θα εισαι μια χαρα. Αλλα μιλαμε για λαπτοπ των ..240ευρω και θες να παιζεις και παιχνιδια; Το λολ δεν ξερω τι απαιτησεις εχει, παντως pro και μανατζερ παιζει σιγουρα μιας και το εχω αγορασει το ιδιο λαπτοπ για φιλο και εχει καει στα παιχνιδια αυτα. μην λεμε συνεχεια τα ιδια, μια χαρα ειναι ο 1005m, εχω τον 1000m κ κανω οτι γουσταρω στο laptop, τον εχω πανω απο χρονο κ δεν ειχα προβλημα ποτε, αυτο στα 239 ειναι πολυ καλη προσφορα, δεν χρειαζεται κανεις λαπτοπ τουμπανο για να κανει τα βασικα, αυτα για τα παιδια δημοτικου κ για τις γκομενες ειναι απλα... υπερβολικες αηδιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ... αυτο στα 239 ειναι πολυ καλη προσφορα, δεν χρειαζεται κανεις λαπτοπ τουμπανο για να κανει τα βασικα, αυτα για τα παιδια δημοτικου κ για τις γκομενες ειναι απλα... υπερβολικες αηδιες... Επειιδή τα "βασικά" διαφέρουν από άτομο σε άτομο εσύ όταν λές "βασικά" τι εννοείς?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 να σου πω, ζουμε την εποχη του ιντερνετ κ καλως ή κακως ο πιο πολυς κοσμος να σερφαρει θελει*, να βλεπει τα mail του, αντε να ανοιγει κ κανα office που κ που (word/excel), αυτους που θελουν να παιζουν παιχνιδια δεν τους λογαριαζω καν γιατι για μενα θα πρεπε να ψαχναν για σταθερο, τα λαπτοπ δεν σχεδιαστηκαν για παιχνιδια, τα χουμε πει χιλιαδες φορες εσυ δλδ ο συγκεκριμενος τι κανεις στο laptop κ θες επεξεργαστη i7 και 16gb ram; ε;;; γιατι βλεπω ενα σωρο κοσμο που αγοραζει laptop τουμπανα κ τα resources μενουν παντελως ανεκμεταλευτα edit: *= facebook/youtube, κλπ, γιατι ειναι "κατακριτεο" το fb; τα social σπερνουν στις μερες μας επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 να σου πω, ζουμε την εποχη του ιντερνετ κ καλως ή κακως ο πιο πολυς κοσμος να σερφαρει θελει*, να βλεπει τα mail του, αντε να ανοιγει κ κανα office που κ που (word/excel), αυτους που θελουν να παιζουν παιχνιδια δεν τους λογαριαζω καν γιατι για μενα θα πρεπε να ψαχναν για σταθερο, τα λαπτοπ δεν σχεδιαστηκαν για παιχνιδια, τα χουμε πει χιλιαδες φορες εσυ δλδ ο συγκεκριμενος τι κανεις στο laptop κ θες επεξεργαστη i7 και 16gb ram; ε;;; γιατι βλεπω ενα σωρο κοσμο που αγοραζει laptop τουμπανα κ τα resources μενουν παντελως ανεκμεταλευτα edit: *= facebook/youtube, κλπ, γιατι ειναι "κατακριτεο" το fb; τα social σπερνουν στις μερες μας επισης Σε γενικές γραμμές θα συμφωνούσα μαζί σου ΑΝ μπορούσες να καταλάβεις ότι υπάρχει και κόσμος (λιγοστός ίσως αλλά υπάρχει), που χρειάζεται πραγματικά μεγάλη ισχύ σε συνδιασμό με φορητότητα. Κυρίως αυτό αφορά επαγγελματίες ή συνθήκες και καταστάσεις που απαιτείται να έχεις ένα μηχάνημα που αν το μετακινείς. Σαφώς όποιος χρησιμοποιεί τούμπανο λάπτοπ ως desktop replacement μόνιμα και δεν έχει ανάγκες φορητότητας είναι εκτός της εξίσωσης. Όμως οι ανάγκες τκαι οι απαιτήσεις του καθενός όπως πολύ σωστά είπε ο zacharis, ποικίλουν. Επίσης ποιός σου είπε ότι το facebook και τα διάφορα flash sites είναι ελαφριά? Ή το να ανοίξεις 2 παράθυρα στο youtube είναι κάτι που μπορεί να το κάνει άνετα οποιοδήποτε μηχάνημα? Λόγω της φύσης της δουλειάς μου χρειάζομαι λάπτοπ δυνατά και το ένα μάλιστα εξ αυτών να είναι και πολύ μικρό για να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα on the go. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 οκ, δεχομαι το 1ο κομματι, αλλα οχι το 2ο γιατι κ ο 1005m μπορει να ανοιξει αυτα που γραφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δέξου όποιο κομμάτι θες. Η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα σε αυτά που γράφεις και σε αυτά που γράφει και ο zacharis, οπότε δε χρειάζεται να είσαι απόλυτος επειδή εσύ βολεύεσαι με αυτό. Προσπάθησα να παραθέσω και τις 2 πλευρές σε ένα ΠΜ. Για τη δουλειά μου την αλήθεια την καθορίζω εγώ και μόνο εγώ καμία άλλη γνώμη. Το αν ή όχι μένουν ανεκμετάλλευτα resources σε μηχανήματα που τρέχω VMs (και στα μεγάλα μου έχω 32GB RAM όχι 16GB πληροφοριακά), αυτό το ξέρω μόνο εγώ και οι απαιτήσεις της δουλειάς μου οι οποίες μπορεί να έχουν να κάνουν από ένα ολόκληρο emulation με πολλαπλό αριθμο VMs, ώς training purposes (για να σου αναφέρω 2 απλά παραδείγματα).. Και όχι ο 1005 και τα φτηνιάρικα AMD από το πανέρι, ΔΕΝ είναι αξιοπρεπή ώστε να ανοίξουν πολλά tabs ταυτόχρονα. Για πειραματικούς σκοπούς είχα αναβαθμίσει τη RAM σε AMD E-350 από 4GB σε 8GB και τον δίσκο σε 5400 από 7200rpm και η διαφορά σε επιδόσεις που είδα ήταν σχεδόν μηδαμινή (έσερνε και κόλλαγε σχεδόν το ίδιο απελπιστικά γιατί βάραγε bottleneck ο επεξεργαστής). Για απλή μα εντελώς απλή δουλειά είναι απλά καλά (π.χ. για άτομα μεγάλης ηλικίας ή δημοτικού). Για οτιδήποτε έστω λίγο παραπάνω, πας σε μεγαλύτερο DualCore ή σε έναν i3. Ναι ένας i3 θα υπερκαλύψει τις ανάγκες των περισσότερων από αυτούς που αναφέρεις και δε κοστίζει σημαντικά παραπάνω από τα μηχανήματα που αναφέρεις επίσης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 οκ, κ εγω σου λεω πως εχω 1 χρονο κ βαλε τον 1000m, ειμαι κ προγραμματιστης (για να μην νομιζεις οτι μιλας σε ασχετο ετσι; ) κ δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα κ αμα θες συνεχισε να λες τα δικα σου εσυ, δεν με αφορα κ για μενα 9/10 που γραφουν εδω κ ζητανε γνωμη δεν εχουν παρα ελαχιστες απαιτησεις κ δεν εχουν κ λεφτα, ξερετε ρε μαγκες δεν εχουν ολοι τα 1000αρικακια του μπαμπα για να παιρνουν τα iphone κ τα λαπτοπ τουμπανα, πως θα γινει δλδ; εσεις που τα φυσατε κ εισαστε τοσο ανετοι οικονομικα δεν παιρνετε κανενα i3 κ αυτους που εχουν αναγκη ας πουμε; και trust me δεν ειμαι ουτε παιδακι, ουτε γερος, κ να σου πω κ το αλλο, το συγκεκριμενο το χω λιωσει, ελαχιστα ειναι κλειστο κ κανει τα παντα κ συμφερει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 οκ, κ εγω σου λεω πως εχω 1 χρονο κ βαλε τον 1000m, ειμαι κ προγραμματιστης (για να μην νομιζεις οτι μιλας σε ασχετο ετσι; ) κ δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα κ αμα θες συνεχισε να λες τα δικα σου εσυ, δεν με αφορα κ για μενα 9/10 που γραφουν εδω κ ζητανε γνωμη δεν εχουν παρα ελαχιστες απαιτησεις κ δεν εχουν κ λεφτα, ξερετε ρε μαγκες δεν εχουμε ολοι τα 1000αρικακια του μπαμπα για να παιρνουμε τα iphone κ τα λαπτοπ τουμπανα, πως θα γινει δλδ; εσεις που τα φυσατε κ εισαστε τοσο ανετοι οικονομικα δεν παιρνετε κανενα i3 κ αυτους που εχουν αναγκη ας πουμε; Μετά από αυτό το πόστ σου, θεωρώ ότι η όποια συζήτηση δεν έχει νόημα γιατί πολύ απλά ισοπεδώνεις τα πάντα... Έχω προτείνει και λάπτοπ των 240 ευρώ, έχω προτείνει και λάπτοπ των 2000 ευρώ, προφανώς γιατί ο καθένας μπορεί να έχει ΑΛΛΕΣ ανάγκες. Ούτε λεφτάς το παίζω, ούτε τίποτα. Ιδρώνω και μου βγαίνει η γλώσσα για να βγάλω τα όσα βγάζω και μάλιστα σε μια ξένη χωρίς να είναι μια επιλογή που να με χαροποιεί το να είμαι μακρυά από τη χώρα μου και να μιλάω μονίμως όχι τη μητρική μου γλώσσα. Τιμή μου και καμάρι μου και μαγκιά μου το πώς θα αξιοποιώ τα χρήματα που βγάζω (σε διαβεβαιώ ότι κάνω τρελή οικονομία και επενδύω ότι χρειάζομαι όπου πραγματικα΄το χρειάζομαι για να γίνεται η ζωή μου ανθρώπινη). Ο καθένας λοιπόν κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στη ζωή του. Ο ρόλος μου, όπως και ο δικός σου, θα έπρεπε να είναι καθαρά συμβουλευτικός όταν αφορά τρίτους. Παρεπιπτόντως, το φτηνότερο λάπτοπ με 1005m στο skroutz, έχει 260 ευρώ, το φτηνότερο με i3 έχει 360 ευρώ. Κατά καιρούς παίζουν και i3 φτηνότερα σε προσφορές. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το πάμε μέσω Λαμίας το θέμα και να μιλήσουμε και για τα παιδάκια του 3ου κόσμου ή για την πείνα στην Αφρική όταν μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 100 ευρώ που ορισμένους θα τους βολέψει περισσότερο σε αυτό που ζητάνε. Ούτε είναι όλοι γνώστες για να έχουν βάλει Linux ή να έχουν κάνει trim down τα services και τα όσα τρέχουν στα Windows για να έχουν πιο ελαφρύ το λειτουργικό και ένα μηχάνημα να έχει πιο πολλά ελεύθερα resources. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 239 ειπαμε εχει το 1005m, προσφορα στο eshop -20% με 4gb ram κ ειναι διαφορα τα 120 ευρω, ξερεις γιατι; γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνεις 3 1005m και 2 i3, διαλεξε Ούτε είναι όλοι γνώστες για να έχουν βάλει Linux ή να έχουν κάνει trim down τα services και τα όσα τρέχουν στα Windows για να έχουν πιο ελαφρύ το λειτουργικό και ένα μηχάνημα να έχει πιο πολλά ελεύθερα resources. ουτε εχω κανει κατι απ αυτα κ το λειτουργικο δουλευει smoothly, εχεις δουλεψει 1000m ή 1005m; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις