mrbictor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Περιμένοντας να ξαναγινει διαθεσιμο το Lenovo Ζ710 σε λογικη τιμη ειδα σημερα την προσφορα απο το e-shop για το ACER ASPIRE V3-772G Να περιμενω το Lenovo ή αξιζει το Acer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν πειραζει φιλε μου ετσι τον θελω να ναι ταφος εννωω η κοπελλα ετσι τον θελει να ειναι βαζει εναν σκληρο δισκο ssd και ολα καλα ετσι δεν κανετε και σε υπολογιστες με intel pentium 4 ; οποτε αυτος ο επεξεργαστης που ειναι νεοτερος απο τον pentium θα τα παει μια χαρα θα του βαλω και τα 7αρακιααααααααααααα και ουτε γατα ουτε ζημια. ΧαχαχαχαχαχαχΑχαχαχαΧαχΑχΑΧαχαχχαχΑχαχαχ Ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό! Περιμένοντας να ξαναγινει διαθεσιμο το Lenovo Ζ710 σε λογικη τιμη ειδα σημερα την προσφορα απο το e-shop για το ACER ASPIRE V3-772G Να περιμενω το Lenovo ή αξιζει το Acer? Θα έλεγα να περιμένεις το Lenovo. Το Z710 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι για τα λεφτά του σε consumer σειρά. Αν ήταν G710 θα σου έλεγα ότι είναι μία η άλλη πάνω κάτω ανάλογα την τιμή που θα τα έβρισκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν πειραζει φιλε μου ετσι τον θελω να ναι ταφος εννωω η κοπελλα ετσι τον θελει να ειναι... Οπότε γιατί μπαίνεις στα forum και ρωτάς για τρολ ή για να δείς πόσοι συμφωνούν/διαφωνούν με τις-πολλές- παπαριές που αγοράζεις συχνά-πυκνά? βαζει εναν σκληρο δισκο ssd και ολα καλα ετσι δεν κανετε και σε υπολογιστες με intel pentium 4 ; οποτε αυτος ο επεξεργαστης που ειναι νεοτερος απο τον pentium θα τα παει μια χαρα...θα του βαλω και τα 7αρακιααααααααααααα και ουτε γατα ουτε ζημια. Μόνο ο SSD του έλειπε, τον βάζεις και γίνεται super WOW, με τα 7άρια διαφωνώ, βάλε του καμιά διανομή Linux καλύτερα για να πετάει τόσο που θα πάθει κοκομπλόκο η κοπέλα και θα νομίζει ότι είσαι ο κύπριος...guru των PC! Τώρα σοβαρά,τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η μπαχατέλα με τους Ιntel Ρentium 4? Να 'σαι καλά ρέ φιλε, μου έφτιαξες το απόγευμα! Πάντως αν δεν κάνεις πλάκα έχεις πολύ ιδιαίτερη αντίληψη και άποψη περι επεξεργαστών, αναβάθμησης και γενικά PC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Περιμένοντας να ξαναγινει διαθεσιμο το Lenovo Ζ710 σε λογικη τιμη ειδα σημερα την προσφορα απο το e-shop για το ACER ASPIRE V3-772G Να περιμενω το Lenovo ή αξιζει το Acer? Το lenovo εχει καλυτερο σασι απο το acer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στην καρτα γραφικων δεν υπαρχει μεγαλη διαφορά υπερ του acer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Βασικα ο πεντιουμ 4 ειναι κλασεις ανωτερος απο τον συγκεκριμενο. Πραγματικα απορω ωρες ωρες. Δεν εχετε τι να κανετε τα λεφτα σας και τα πετατε; Δεν μου τα δινετε εμενα που τα χρειαζομαι περισσοτερο; ΕΣΥ ρε χριστο που η ασχολια σου ειναι να αλλαξεις λαπτοπ καθε τοσο τι μιλας και λες πως τα εχεις αναγκη εε ; Δεν ειναι για μενα το λαπτοπ αλλα για την κοπελλα εγω απλος θα της κανω τα βασικα θα ναι μαζι μ που θα το αγοραζει με δικα της χρηματα θα παω στο σπιτι της να της εγκαταστησω τα 7άρια 32-βιτ σιγουρα εκδοση δεν βρηκα ακομα αλλα μαλλον Home Premium αφου ειναι οικιακη χρηση πρωτα ομως θα παρω backup το αρχικο συστημα της με τα 8άρια. μετα θα κατεβαζω ενα ενα τα δριβερσ απο το σιτε της αγαπημενης μου Lenovo (ευχομαι να υπαρχουν για τα 7άρια.) Οπότε γιατί μπαίνεις στα forum και ρωτάς για τρολ ή για να δείς πόσοι συμφωνούν/διαφωνούν με τις-πολλές- παπαριές που αγοράζεις συχνά-πυκνά? Μόνο ο SSD του έλειπε, τον βάζεις και γίνεται super WOW, με τα 7άρια διαφωνώ, βάλε του καμιά διανομή Linux καλύτερα για να πετάει τόσο που θα πάθει κοκομπλόκο η κοπέλα και θα νομίζει ότι είσαι ο κύπριος...guru των PC! Τώρα σοβαρά,τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η μπαχατέλα με τους Ιntel Ρentium 4? Να 'σαι καλά ρέ φιλε, μου έφτιαξες το απόγευμα! Πάντως αν δεν κάνεις πλάκα έχεις πολύ ιδιαίτερη αντίληψη και άποψη περι επεξεργαστών, αναβάθμησης και γενικά PC... Απλος τον ιντελ πεντιυμ 4 τον εφεραα ως παραδειγμα που εχω τετοιο μηχανιμα στο σπιτι και σερνεται για να δειτε πως δεν ειναι δυπιρινος επεξεργαστης αλλα μονοπυρινος τοτε στην εποχη του ηταν παρα πολυ καλος τσεμπα ομως........ και αν του βαλω σσδ τι θα παθει δηλαδη ; μια χαρα θα πεταει κιολας. Επισης μου αρεσει να ρωταω οχι για την πλακα αλλα για να γινεται κουβεντα γι αυτο δεν ειναι τα φορουμσ εε ; ΧαχαχαχαχαχαχΑχαχαχαΧαχΑχΑΧαχαχχαχΑχαχαχ Ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό! ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ φιλε μου στην προκειμενη περιπτωση εσυ γιατι εγω δεν γελαω ουτε κλαιω και ουτε θα κλαιω για την επιλογη μου μην σου πω οτι θα του βαλω και μια 8άρα μνημη ραμ και θα πεταει μαζι με τον SSD και γιατι να μην ζησεις να το ακουσεις και αυτο δηλαδη δεν καταλαβα δεν θα πεθανεις αυριο μην κακο 1000 φορες. Αν θελετε να σας κανω ενα βιντεο με το unboxing του συγκεκριμενου λαπτοπ και να το ανεβασω youtube δεν εχω κανενα προβλημα να δειτε ποσο θα πεταει που λετε θεωριες ολοι σας εδω μεσα θελετε ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στην καρτα γραφικων δεν υπαρχει μεγαλη διαφορά υπερ του acer? Αναλογως ποιο 710 εχεις δει. Με την 745m ή με την 840m; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Απλος τον ιντελ πεντιυμ 4 τον εφεραα ως παραδειγμα που εχω τετοιο μηχανιμα στο σπιτι και σερνεται για να δειτε πως δεν ειναι δυπιρινος επεξεργαστης αλλα μονοπυρινος τοτε στην εποχη του ηταν παρα πολυ καλος τσεμπα ομως........ και αν του βαλω σσδ τι θα παθει δηλαδη ; μια χαρα θα πεταει κιολας. Επισης μου αρεσει να ρωταω οχι για την πλακα αλλα για να γινεται κουβεντα γι αυτο δεν ειναι τα φορουμσ εε ? Δηλαδή η ταχύτητα και γενικά οι επιδόσεις ενός επεξεργαστή εξαρτώνται βασικά από το πλήθος των πυρήνων του? Oντως αν δεν κάνεις πλάκα έχεις πολύ ιδιαίτερη αντίληψη και άποψη περι επεξεργαστών, αναβάθμησης και γενικά PC! Απορία: Πως βρέθηκε το Apple iMac 21.5" στη αρκετά πλούσια από μπαχατέλες συλλογή σου? P.S: Το "τσεμπα" τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apzark Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα!Ψάχνοντας να αγοράσω καινούριο λάπτοπ είμαι ανάμεσα στον Site: lenovo και στον Site: hp .Ποια είναι η γνώμη σας για τους επεξεργαστές τους;Να σημειώσω ότι δεν παίζω παιχνίδια αλλά χρησιμοποιώ πού και πού κανένα ερασιτεχνικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών,οπότε ποιον μου προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ΕΣΥ ρε χριστο που η ασχολια σου ειναι να αλλαξεις λαπτοπ καθε τοσο τι μιλας και λες πως τα εχεις αναγκη εε ; Δεν ειναι για μενα το λαπτοπ αλλα για την κοπελλα εγω απλος θα της κανω τα βασικα θα ναι μαζι μ που θα το αγοραζει με δικα της χρηματα θα παω στο σπιτι της να της εγκαταστησω τα 7άρια 32-βιτ σιγουρα εκδοση δεν βρηκα ακομα αλλα μαλλον Home Premium αφου ειναι οικιακη χρηση πρωτα ομως θα παρω backup το αρχικο συστημα της με τα 8άρια. μετα θα κατεβαζω ενα ενα τα δριβερσ απο το σιτε της αγαπημενης μου Lenovo (ευχομαι να υπαρχουν για τα 7άρια.) Απλος τον ιντελ πεντιυμ 4 τον εφεραα ως παραδειγμα που εχω τετοιο μηχανιμα στο σπιτι και σερνεται για να δειτε πως δεν ειναι δυπιρινος επεξεργαστης αλλα μονοπυρινος τοτε στην εποχη του ηταν παρα πολυ καλος τσεμπα ομως........ και αν του βαλω σσδ τι θα παθει δηλαδη ; μια χαρα θα πεταει κιολας. Επισης μου αρεσει να ρωταω οχι για την πλακα αλλα για να γινεται κουβεντα γι αυτο δεν ειναι τα φορουμσ εε ; ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ φιλε μου στην προκειμενη περιπτωση εσυ γιατι εγω δεν γελαω ουτε κλαιω και ουτε θα κλαιω για την επιλογη μου μην σου πω οτι θα του βαλω και μια 8άρα μνημη ραμ και θα πεταει μαζι με τον SSD και γιατι να μην ζησεις να το ακουσεις και αυτο δηλαδη δεν καταλαβα δεν θα πεθανεις αυριο μην κακο 1000 φορες. Αν θελετε να σας κανω ενα βιντεο με το unboxing του συγκεκριμενου λαπτοπ και να το ανεβασω youtube δεν εχω κανενα προβλημα να δειτε ποσο θα πεταει που λετε θεωριες ολοι σας εδω μεσα θελετε ;;;;; *Ειλικρινα ελπιζω να το αγορασεις στην κοπελα το λαπτοπ. Οταν θα σου λεει ομως οτι πηγαινει πιο αργα απο το μελι στην κατηφορα, να μας το ποσταρεις ομως, ετσι; **Αναμενω unboxing και review με ssd. Θελω να βαλεις 1080p περιεχομενο και να το τρεξεις, και μην μου πεις οτι ειναι βαρυ..εδω ο 1007u που ειναι αδυναμος cpu, τρεχει ανετα κατι τετοιο. ***Ναι, ισχυει οτι αλλαζω καθε λιγο και λιγακι λαπτοπ. Για αυτο αλλωστε ειμαι με το L520 κοντα 2 χρονια τωρα και μονο αναβαθμισεις του κανω για να μην αγορασω καινουριο. ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα!Ψάχνοντας να αγοράσω καινούριο λάπτοπ είμαι ανάμεσα στον www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59-395121-173-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-8gb-sshd-free-dos-p-PER.910332 και στον www.e-shop.gr/hp-pavilion-17-f040nd-173-amd-quad-core-a8-6410m-6gb-ram-500gb-8gb-sshd-amd-radeon-r5-windows-8-p-PER.901225 είναι η γνώμη σας για τους επεξεργαστές τους;Να σημειώσω ότι δεν παίζω παιχνίδια αλλά χρησιμοποιώ πού και πού κανένα ερασιτεχνικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών,οπότε ποιον μου προτείνετε; http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59-395121-173-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-8gb-sshd-free-dos-p-PER.910332 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apzark Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59-395121-173-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-8gb-sshd-free-dos-p-PER.910332 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δες και αυτό: http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-450-BAG-24999 (15.6" matte, Intel Core i3-4000M, AMD Radeon HD 8750M 1GB, 4 GB RAM, χωρίς λειτουργικό) 444 € To ίδιο με 8 GB RAM & 1 TB HDD: http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-450-i3-4000M-23298 474 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apzark Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δες και αυτό: http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-450-BAG-24999 (15.6" matte, Intel Core i3-4000M, AMD Radeon HD 8750M 1GB, 4 GB RAM, χωρίς λειτουργικό) 444 € To ίδιο με 8 GB RAM & 1 TB HDD: http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/HP-450-i3-4000M-23298 474 € Πολύ αξιόλογες προτάσεις και οι δύο, θέλω όμως οπωσδήποτε 17' οθόνη.Ευχαριστώ ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα!Ψάχνοντας να αγοράσω καινούριο λάπτοπ είμαι ανάμεσα στον Site: lenovo και στον Site: hp .Ποια είναι η γνώμη σας για τους επεξεργαστές τους;Να σημειώσω ότι δεν παίζω παιχνίδια αλλά χρησιμοποιώ πού και πού κανένα ερασιτεχνικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών,οπότε ποιον μου προτείνετε; Λογω επεξεργαστη, καλυτερο το λενοβο. Το hp εχει καλυτερη καρτα γραφικων, αλλα εφοσον παιχνιδια δεν θα παιζεις, δεν σε ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις