Bilbo1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 o 2ος ειναι ο καλυτερος, σε "ισχυ" τουλαχιστον.. 3110m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarishellas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Φυσικα και δεν τα αξιζει τα χρηματα αυτα. Να αξιοποιηθουν τα 4gb της καρτας γραφικων δεν παιζει, το ασους απο εσοπ εχει 1 dimm 8gb ram. Αρα με 60 κατι ευρω το πας και εσυ στα 16gb. Αμεσως αμεσως 350ευρω της διαφορας -60ευρω η ραμ κανει 290ευρω. Με αυτα τα 290ευρω παρε εναν 500αρι ssd και θα εχεις πολυ καλυτερο μηχανημα Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κάτι τελευταίο! Αν βάλω τον ssd κ την έξτρα μνήμη μόνος μου, χάνω την εγγύηση...;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κάτι τελευταίο! Αν βάλω τον ssd κ την έξτρα μνήμη μόνος μου, χάνω την εγγύηση...;;;;; Απο την asus σιγουρα οχι (το λαπτοπ μπορεις να το στειλεις τον 1ο χρονο και στην ασους αν θες, αφου καλυπτεσαι και απο αυτους για την εγγυηση). Απο το εσοπ θα σου πουνε οτι πρεπει και καλα να τα βαλεις σε αυτους (μονο και μονο για να σε χρεωσουν κανενα 15αρι ευρω για υποθεση 2 λεπτων). Πολυ απλα το ανοιγεις προσεκτικα (δεν ειναι και κατι το δυσκολο), τα τοποθετεις και εισαι οκ. Αν παθει κατι, το ανοιγεις, βγαζεις τα εξτρα εξαρτηματα και τους το πας για σερβις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω ενα laptop για εναν φιλο μου μεχρι του ποσου των 300 ευρω.Επειδη δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις να του περασω μονος μου τα windows καθως και καποια εξτρα μνημη ψαχνω κατι αξιοπρεπες με λειτουργικο και τουλαχιστον 4gb μνημη. Εχοντας διαβασει παρα πολλες απο τις τελευταιες σελιδες και μη μπορωντας να βρω αυτο που θελω στην Ελλαδα κατεληξα στο παρακατω που θα μου κοστισει 295 μαζι με τα μεταφορικα. http://www.computeruniverse.net/products/90552158/toshiba-satellite-pro-c50-a-1c8.asp Το laptop προοριζεται για internet και ταινιες.Ποια η γνωμη σας.Θα τον καλυψει ή θα τρωει κολληματα. ΥΓ. Με την ευκαιρια θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ζαχαρια που πριν απο λιγο καιρο διαβαζοντας μονο αυτα που προτεινε στα υπολοιπα παιδια με βοηθησε ν' αγορασω το lenovo απο τα public με τον i3-3110m τα 6gb μνημης και την ανεξαρτητη καρτα γραφικων στα 419 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εχω βρει τα παρακάτω λαπτοπ ποιο προτεινετε ; Η χρηση αφορα καθαρα ιντενρνετ , ταινιες , office , οσο αφορα καθαρα τους επεξεργαστες ποιος πιστευετε οτι ειναι ο καλυτερος 1o 2o 3ο 4ο εχετε να προτεινετε κατι άλλο μεχρι 350ε . Το καλύτερο είναι αυτό με τον i3-3110 To χειρότερο αυτό με τον i3-4030U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 2o το καλύτερο 4ο το χειρότερο Δηλαδη θεωρεις καλυτερο το ντελλ απο αυτο εδω; http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500-59-418318-156-intel-core-i3-3110m-4gb-1tb-amd-radeon-hd8570m-1gb-free-dos-p-PER.910324 το οποιο εχει mobile i3, ανεξαρτητη καρτα, 1x4gb ram και 1 τερρα δισκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ... Κάτι τελευταίο! Αν βάλω τον ssd κ την έξτρα μνήμη μόνος μου, χάνω την εγγύηση...; Η αναβάθμηση δίσκου και μνήμης δεν επηρεάζει ποτέ την εγγύηση... Δηλαδη θεωρεις καλυτερο το ντελλ απο αυτο εδω; http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500-59-418318-156-intel-core-i3-3110m-4gb-1tb-amd-radeon-hd8570m-1gb-free-dos-p-PER.910324 το οποιο εχει mobile i3, ανεξαρτητη καρτα, 1x4gb ram και 1 τερρα δισκο; Το καλύτερο είναι αυτό με τον i3-3110 To χειρότερο αυτό με τον i3-4030U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η αναβάθμηση δίσκου και μνήμης δεν επηρεάζει ποτέ την εγγύηση... Για την εγγυηση εσοπ εχω μειλ τους που μου λενε να το παω απο εκει περα και να γινει η αντικατασταση απο εκεινους για να μην χασω την εγγυηση (δισκος ssd evo που ειναι αγορασμενος απο εκεινους (!) μαλιστα) Επισης σε acer, packard bell, samsung (εχουν το ιδιο σερβις-την 'γνωστη' Αλμαν' ισχυουν ακριβως τα ιδια. Οτι δηλαδη πρεπει, και καλα, η αντικατασταση να γινει απο εκεινους. Προφανως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, καλεστε τους στην εκαστοτε εταιρεια και ο καθενας λεει τα δικα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ... Θελω να παρω ενα laptop για εναν φιλο μου μεχρι του ποσου των 300 ευρω.Επειδη δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις να του περασω μονος μου τα windows καθως και καποια εξτρα μνημη ψαχνω κατι αξιοπρεπες με λειτουργικο και τουλαχιστον 4gb μνημη. Εχοντας διαβασει παρα πολλες απο τις τελευταιες σελιδες και μη μπορωντας να βρω αυτο που θελω στην Ελλαδα κατεληξα στο παρακατω που θα μου κοστισει 295 μαζι με τα μεταφορικα. http://www.computeruniverse.net/products/90552158/toshiba-satellite-pro-c50-a-1c8.asp Το laptop προοριζεται για internet και ταινιες.Ποια η γνωμη σας.Θα τον καλυψει ή θα τρωει κολληματα. ... Αυτό θα κολλάει παντού δες καλύτερα με ελάχιστα παραπάνω αυτό: http://www.computeruniverse.net/products/90548234/lenovo-g500-59393710.asp 329 € Για την εγγυηση εσοπ εχω μειλ τους που μου λενε να το παω απο εκει περα και να γινει η αντικατασταση απο εκεινους για να μην χασω την εγγυηση (δισκος ssd evo που ειναι αγορασμενος απο εκεινους (!) μαλιστα) Επισης σε acer, packard bell, samsung (εχουν το ιδιο σερβις-την 'γνωστη' Αλμαν' ισχυουν ακριβως τα ιδια. Οτι δηλαδη πρεπει, και καλα, η αντικατασταση να γινει απο εκεινους. Προφανως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, καλεστε τους στην εκαστοτε εταιρεια και ο καθενας λεει τα δικα του. Ασ' τους να λένε, ούτε καν μπορούν να το καταλαβουν, τώρα βέβαια αν τους ρωτήσεις τι περιμένεις να σου πούν? Μην μας δώσεις τα 20-30+ μπικικίνια που χρεώνουμε την εργασία αναβάθμησης σύν τον δίσκο ή/και τις μνήμες που πρέπει ν' αγοράσεις -φυσικά- από 'μάς? Μα τι κάθεστε και ρωτάτε? ΕΛΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η αναβάθμηση δίσκου και μνήμης δεν επηρεάζει ποτέ την εγγύηση... Το καλύτερο είναι αυτό με τον i3-3110 To χειρότερο αυτό με τον i3-4030U το οτι ο χειροτερος επεξεργαστης ειναι ο i3 4030U απο που προκυπτει και μαλιστα τοσο κατηγορηματικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 το οτι ο χειροτερος επεξεργαστης ειναι ο i3 4030U απο που προκυπτει και μαλιστα τοσο κατηγορηματικα? Από τη χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας, από το νούμερο πυρήνων εν σχέσει με τους AMD και γιά διάφορα άλλα που δεν είναι ο κατάλληλος τόπος και χρόνος να εξηγηθούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 μα απο τον a4 δεν εχει χαμηλοτερη συχνοτητα και σε σχεση με τον a6 τα benchmarks δινουν ελαφρως καλυτερα αποτελεσματα για τον i3 εξ ου και η απορια μου οι πυρηνες ειναι λιγοτεροι αλλα και ο i3 ειναι hyperthreaded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και απο εμενα... Ασχετος με τα πιο εξειδικευμενα χαρακτηριστικα pc θα ηθελα τ βοηθεια σας για αγορα λαπτοπ για την κοπελα μου η οποια θελει να διαθεσει 700-800 ευρω +-.Διαβασα τις προτασεις σας και ειδα οτι στις τιμες αυτεσ υπαρχει το lenovo στα 700 και ενα Msi 600. Θα ηθελα αν μπορειτε ν μου πειτε πιο να προτιμησει και γιατι τ αρνητικα εχει τ καθενα.υπαρχει τπτ καλυτερο μεχρι 800 να δωσετε και καμια αλλη ιδεα. Λειτουργικο θα θελαμε ν εχει ετοιμο κ γενικα ν μην χρειαστει ν προσθεσουμε οτιδηποτε. Η χρηση ειναι καθημερινη με office κτλπ κ αν χρειαστει και για το μαγαζι κανενα ελαφρυ προγραμματακι.please τσακαλια τις γνωσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα και απο εμενα... Ασχετος με τα πιο εξειδικευμενα χαρακτηριστικα pc θα ηθελα τ βοηθεια σας για αγορα λαπτοπ για την κοπελα μου η οποια θελει να διαθεσει 700-800 ευρω +-.Διαβασα τις προτασεις σας και ειδα οτι στις τιμες αυτεσ υπαρχει το lenovo στα 700 και ενα Msi 600. Θα ηθελα αν μπορειτε ν μου πειτε πιο να προτιμησει και γιατι τ αρνητικα εχει τ καθενα.υπαρχει τπτ καλυτερο μεχρι 800 να δωσετε και καμια αλλη ιδεα. Λειτουργικο θα θελαμε ν εχει ετοιμο κ γενικα ν μην χρειαστει ν προσθεσουμε οτιδηποτε. Η χρηση ειναι καθημερινη με office κτλπ κ αν χρειαστει και για το μαγαζι κανενα ελαφρυ προγραμματακι.please τσακαλια τις γνωσεις σας. Η χρηση που θα του κανει ειναι υπερβολικα απλη για να δοθουν 700+ ευρω. Με κατι τετοιο, http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-B5400-i5-4200M-VGA2GB-W8-Business.1037916.html?analytics_session=19d0fcb2-a0d0-4fc4-95b6-24a8845344bf, καλυμμενη και με το παραπανω θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 μα απο τον a4 δεν εχει χαμηλοτερη συχνοτητα και σε σχεση με τον a6 τα benchmarks δινουν ελαφρως καλυτερα αποτελεσματα για τον i3 εξ ου και η απορια μου οι πυρηνες ειναι λιγοτεροι αλλα και ο i3 ειναι hyperthreaded Hyper Threading Technology & Multi-Core Technology είναι τεχνολογίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις