Arjuna Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00709/laptop-lenovo-ideapad-110-15isk-15-6-1366x768-4405u4gb500gbintel-hd-510win-10black https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1419991 ή http://www.cosmodata.gr/product/280728/ σε σύγκριση με αυτό που μου πρότεινες είναι χειρότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1419991 ή http://www.cosmodata.gr/product/280728/ σε σύγκριση με αυτό που μου πρότεινες είναι χειρότερα; Nαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkadimos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Mακρυά! Το ζήτημα είναι κυρίως οικονομικό,δεν μπορώ να διαθέσω πολλά αυτή την στιγμή και χρειάζομαι κάτι για την δουλειά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Θά ήθελα να μάθω αν αξίζει να πάρω τό HP EliteBook 840 G1(F1R86AW) Core i5-4300U γιά 300€ Ευχαριστώ Μυρίζει ανακασκευασμένο. Αν σου δίνει κανα χρόνο εγγύηση ίσως να αξίζει, αλλά εγώ δεν θα το έπαιρνα. Θα πρότεινα να το αποφύγεις όπως λέει και ο Zacharis. Το ζήτημα είναι κυρίως οικονομικό,δεν μπορώ να διαθέσω πολλά αυτή την στιγμή και χρειάζομαι κάτι για την δουλειά.. Ρε συ, αν είναι για τη δουλειά, πάντα δίνουμε κάτι παραπάνω για να την κάνουμε σωστά. Εάν είναι αναγκαίο εργαλείο, κοίταξε μήπως βρεις κάτι με πολλές άτοκες (τύπου 48) να πάρεις κάτι αξιοπρεπές και να πληρώνεις ελάχιστα. Είναι σαν να μου λες είμαι ταξιτζής και θα πάρω σαραβαλάκι γιατί δεν έχω να διαθέσω παραπάνω. Ε, θα τα τρως στο σέρβις και η καθυστέρηση θα κοστίζει χρήμα και χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το ζήτημα είναι κυρίως οικονομικό,δεν μπορώ να διαθέσω πολλά αυτή την στιγμή και χρειάζομαι κάτι για την δουλειά.. Mακρυά από τα σκουπίδια που κουβαλάνε εδώ από το εξωτερικό! Πρόκειται συνήθως για χιλιοδουλεμένα παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται από εξωτερικό ως επί το πλείστον με μερικώς ή ολικώς καμένες μητρικές (έχω γνωστό με φορτηγό που μεταφέρει σε παλέτες τέτοια...κελεπούρια από Αγγλία και Γερμανία στην Ελλάδα της κρίσης μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας) με σχεδόν μηδενικό κόστος και επισκευάζονται στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannies82 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πριν λίγο έβαλε το amazon co uk σε προσφορά αυτό το asus: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0765CBZYN/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 i5-7300HQ 1TB Firecuda FHD GTX1050 2GB 600 λίρες Μου φάνηκε πολύ καλή περίπτωση για κάποιον που ψάχνει ένα αξιοπρεπέστατο entry level gaming laptop και έβαλα ήδη παραγγελία. Ξέρει μήπως κανείς αν έχει υποδοχή για M2 SSD? Γνωρίζει κάποιος παραπάνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο Πρέπει να κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα. Το είδα στο hotukdeals και μέσα σε μισή ώρα είχε μαζέψει περίπου 200 heat... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vafkost Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 @yannies82 Πως μπορω να παραγγέλνω απο το αμαζον της Αγγλίας. Ειναι αξιόπιστο, απο τελωνεία ιστορίες? Επισης εγγύηση και τρόπο πληρωμής. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Ψάχνω καιρό για υπολογιστή και μου αρεσε πολυ αυτος που έστειλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannies82 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Φίλε vafkost έχω παραγγείλει πολλές φορές από amazon co uk χωρίς κανένα πρόβλημα. Πέρυσι είχα αγοράσει και playstation 4 στο black friday. Το amazon co uk εκπροσωπείται φορολογικά στην Ελλάδα και έχει και ελληνικό ΑΦΜ. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που είναι dispatched και fulfilled από το Amazon, όπως το συγκεκριμένο laptop, δεν περνάνε από τελωνείο και μάλιστα υπόκεινται και σε ελληνικό ΦΠΑ. Στο checkout λοιπόν θα δεις μια μικρή αύξηση στην τιμή (πέρα των μεταφορικών) η οποία θα οφείλεται στη διαφορά μεταξύ ελληνικού (24%) και αγγλικού (20%) ΦΠΑ. Σαν τρόπο πληρωμής το amazon δέχεται χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Εγώ αγοράζω με τη χρεωστική μου. Για την εγγύηση δυστυχώς δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από κάτι σκόρπιες πληροφορίες σε φόρουμ. Στο amazon αναφέρει ότι το λάπτοπ έχει UK warranty, όχι όμως και τη διάρκεια. Εαν μάλιστα έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορείς να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό Amazon Business, να δηλώσεις το ΑΦΜ σου και, αφού επιβεβαιώσουν ότι είναι επαγγελματικό (ίσως πάρει 1-2 ημέρες αυτό), μπορείς να αγοράζεις πράγματα είτε χωρίς ΦΠΑ, είτε με τιμολόγιο (VAT invoice) για συμψηφισμό ΦΠΑ. Αυτό το λάπτοπ είναι το πρώτο πράγμα που αγοράζω από τον Amazon Business account μου και όντως η τιμή που έβγαλε στο checkout δεν περιελάμβανε το ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Φίλε vafkost έχω παραγγείλει πολλές φορές από amazon co uk χωρίς κανένα πρόβλημα. Πέρυσι είχα αγοράσει και playstation 4 στο black friday. Το amazon co uk εκπροσωπείται φορολογικά στην Ελλάδα και έχει και ελληνικό ΑΦΜ. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που είναι dispatched και fulfilled από το Amazon, όπως το συγκεκριμένο laptop, δεν περνάνε από τελωνείο και μάλιστα υπόκεινται και σε ελληνικό ΦΠΑ. Στο checkout λοιπόν θα δεις μια μικρή αύξηση στην τιμή (πέρα των μεταφορικών) η οποία θα οφείλεται στη διαφορά μεταξύ ελληνικού (24%) και αγγλικού (20%) ΦΠΑ. Σαν τρόπο πληρωμής το amazon δέχεται χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Εγώ αγοράζω με τη χρεωστική μου. Για την εγγύηση δυστυχώς δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από κάτι σκόρπιες πληροφορίες σε φόρουμ. Στο amazon αναφέρει ότι το λάπτοπ έχει UK warranty, όχι όμως και τη διάρκεια. Εαν μάλιστα έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορείς να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό Amazon Business, να δηλώσεις το ΑΦΜ σου και, αφού επιβεβαιώσουν ότι είναι επαγγελματικό (ίσως πάρει 1-2 ημέρες αυτό), μπορείς να αγοράζεις πράγματα είτε χωρίς ΦΠΑ, είτε με τιμολόγιο (VAT invoice) για συμψηφισμό ΦΠΑ. Αυτό το λάπτοπ είναι το πρώτο πράγμα που αγοράζω από τον Amazon Business account μου και όντως η τιμή που έβγαλε στο checkout δεν περιελάμβανε το ΦΠΑ. για επαγγελματικό αφμ να ρωτησω. πρεπει να κανεις κατι απο εδω στην ελλαδα στην εφορία; η απλα βαζεις το τιμολόγιο στην δήλωση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μην ξεχνάτε να κάνετε δήλωση στο τέλος του μήνα δηλώνοντας την αγορά στο τάξις στην φόρμα με τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannies82 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φίλε alelo, δε γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες για τα λογιστικά καθώς το επαγγελματικό ΑΦΜ είναι της γυναίκας μου και αυτά τα θέματα τα διαχειρίζεται η λογίστριά της. Από όσο ξέρω πρέπει να έχεις κάνει έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών. Επίσης, όταν αγοράζετε από το amazon co uk να πληρώνετε πάντα σε GBP και όχι σε EUR. Είναι προτιμότερο να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα και όχι το amazon, καθώς θα σας δώσει καλύτερο rate. Προσοχή όμως. Κάποιες τράπεζες ενδεχομένως να σας κρατούν επιπλέον κάποιο ποσοστό επί του συνολικού ποσού που μετατρέπετε σε ευρώ. Παράδειγμα, αν αγοράσετε κάτι 600 λίρες και πληρώσετε με χρεωστική Πειραιώς σε λίρες, θα δείτε και μια έξτρα χρέωση στο ebanking σας που αντιστοιχεί στο 2% του συνολικού ποσού αγοράς (στην περίπτωσή μας +12 λίρες). Από προσωπική εμπειρία σε ηλεκτρονικές αγορές με χρεωστικές κάρτες γνωρίζω ότι η Πειραιώς κρατάει 2% επί του ποσού μετατροπής ενώ η Alpha Bank δε χρεώνει κάτι επιπλέον. Για τις άλλες τράπεζες δε γνωρίζω. Είχα ρωτήσει την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς αλλά δήλωσαν άγνοια για το θέμα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2017 από yannies82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VelzeVoula Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα σας! Είμαι νέο μέλος εδώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτηση ενός νέου λάπτοπ;; Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που έψαξα για υπολογιστή και οι εξελίξεις πλέον είναι δραματικές.... Το λοιπόν... Θέλω να παρακαλουθήσω μαθήματα γραφιστικής και ψάχνω ένα μηχάνημα (κατά προτίμηση λαπτοπ) για τέτοιου είδους χρήση. Για παράδειγμα, καλά γραφικά, ταχύτητα και φυσικά να μπορεί να "σηκώνει" προγράμματα όπως της Adobe. Είπα να γκουγκλάρω το τι παίζει στα καταστήματα τώρα και ειλικρινά μπερδεύτηκα πολύ με τα χαρακτηριστικά των λάπτοπς της αγοράς. Έχω ενα λάπτοπ ήδη, 3 ετών, αλλά η απόδοση χρωμάτων είναι διαφορετική από άλλους υπολογιστές. Για παράδειγμα, ετοίμασα ένα έγγραφο στο λάπτοπ και στην ασπρόμαυρη εκτύπωση, τα γκρι χρώματα της σελίδας ήταν πολύ πιο ανοιχτά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την ανάγνωση των λευκών γραμμάτων. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάρτας γραφικών και να την άλλαζα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Αυτά τα πολλά είχα να πω και συγγνώμη αν έγινα κουραστική. Κάθε γνώμη είναι βοήθημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Mακρυά από τα σκουπίδια που κουβαλάνε εδώ από το εξωτερικό! Πρόκειται συνήθως για χιλιοδουλεμένα παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται από εξωτερικό ως επί το πλείστον με μερικώς ή ολικώς καμένες μητρικές (έχω γνωστό με φορτηγό που μεταφέρει σε παλέτες τέτοια...κελεπούρια από Αγγλία και Γερμανία στην Ελλάδα της κρίσης μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας) με σχεδόν μηδενικό κόστος και επισκευάζονται στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται... Και εδω πωλουνται σαν καινούργια ή σαν μεταχειρισμενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Και εδω πωλουνται σαν καινούργια ή σαν μεταχειρισμενα; ανακατασκευασμένα. Καλημέρα σας! Είμαι νέο μέλος εδώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην αναζήτηση ενός νέου λάπτοπ;; Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που έψαξα για υπολογιστή και οι εξελίξεις πλέον είναι δραματικές.... Το λοιπόν... Θέλω να παρακαλουθήσω μαθήματα γραφιστικής και ψάχνω ένα μηχάνημα (κατά προτίμηση λαπτοπ) για τέτοιου είδους χρήση. Για παράδειγμα, καλά γραφικά, ταχύτητα και φυσικά να μπορεί να "σηκώνει" προγράμματα όπως της Adobe. Είπα να γκουγκλάρω το τι παίζει στα καταστήματα τώρα και ειλικρινά μπερδεύτηκα πολύ με τα χαρακτηριστικά των λάπτοπς της αγοράς. Έχω ενα λάπτοπ ήδη, 3 ετών, αλλά η απόδοση χρωμάτων είναι διαφορετική από άλλους υπολογιστές. Για παράδειγμα, ετοίμασα ένα έγγραφο στο λάπτοπ και στην ασπρόμαυρη εκτύπωση, τα γκρι χρώματα της σελίδας ήταν πολύ πιο ανοιχτά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την ανάγνωση των λευκών γραμμάτων. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάρτας γραφικών και να την άλλαζα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Αυτά τα πολλά είχα να πω και συγγνώμη αν έγινα κουραστική. Κάθε γνώμη είναι βοήθημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! Τι μπάτζετ έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Και εδω πωλουνται σαν καινούργια ή σαν μεταχειρισμενα; http://www.cosmodatastock.gr/category/863/notebook-refurbished-efkeries?makers=&cat6=&specs=303_480.303_479.303_2177.303_1761.&prices=129_1700&items=20&sort=asc&amount_left=129&amount_right=1700&m2%5B%5D=303_1761&m2%5B%5D=303_2177&m2%5B%5D=303_479&m2%5B%5D=303_480#page2 https://www.tronic.gr/index.php?route=product/category&path=170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις