Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή

podarilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την άμεση αγορά ενός λαπτοπ, για απλή χρήση, κυρίως σερφάρισμα, fb, office κτλ Το budget είναι μέχρι 350€, δηλαδή ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα... ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα στην ομάδα, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την άμεση αγορά ενός λαπτοπ, για απλή χρήση, κυρίως σερφάρισμα, fb, office κτλ Το budget είναι μέχρι 350€, δηλαδή ότι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα... ευχαριστώ εκ των προτέρων 

http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comasu00142/laptop-asus-15-6hd-i3-6006u4gb500gbintel-hd-520doswhite

https://www.mgmanager.gr/notebooks/61018-lenovo-v110-15isk-i3-6006u4gb1tbfreedos-2y-carry-in.html

• Like 1

Αν αυτό είναι στα 1200, με 1400 δεν πάμε σε ακόμα ανώτερο; Επίσης βλέπω είναι από εξωτερικο. Με εγγυήσεις κλπ είμαι οκ;

Ααα! Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Πάντοτε εξυπηρετικότατος! Θα τα τσεκαρω σήμερα!

Για το Elitebook ότι και να πω θα ναι λίγο.....αλλά το ξέρεις κι εσύ άλλωστε! Τέτοιο ήσυχο μηχάνημα είχε καιρό να περάσει από τα χέρια μου. Όσο κι αν το ζορίζω σχεδόν ποτέ δεν ακούω τίποτα από κάτω. Απορώ δηλαδή πώς σε κάτι reviews και benchmarks κάνανε παράπονα για τους ήχους που - ντεμέκ - βγάζει. Εδώ εγώ σκέφτομαι να συνδέσω το 30αρι μόνιτορ που έχω στον σταθερό και να χρησιμοποιώ το Elitebook για σταθερό πλέον :P (Το desktop μου ακούγεται σαν κομπρεσερ παρά τις επανελλειμμένες μου συντηρήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα!)

Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με το λογισμικό της HP και συγκεκριμένα με την HP Assistant Manager ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Μόλις του πέρασα τα W10 (κάνοντας κανονικό clean install) πήγε και μου κατέβαζε συνεχώς τα drivers - ξανά και ξανά και ξανά. Το αποτέλεσμα; Να γεμίσει ο σκληρός τόσο πολύ εξαιτίας του φακέλου των Windows, ο οποίος έφτασε τα σχεδόν 60 GB!!! 

Ε αναγκαστικά έκανα format και φτου κι απ την αρχή. Εννοείται ότι στο νέο clean install δεν ξαναεγκατέστησα αυτή τη μαλακία και έκτοτε όλα κομπλέ! Είναι μηχάνημα αξιώσεων και αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξανάπαιρνα με κλειστά τα μάτια!

Ααα! Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Πάντοτε εξυπηρετικότατος! Θα τα τσεκαρω σήμερα!

Για το Elitebook ότι και να πω θα ναι λίγο.....αλλά το ξέρεις κι εσύ άλλωστε! Τέτοιο ήσυχο μηχάνημα είχε καιρό να περάσει από τα χέρια μου. Όσο κι αν το ζορίζω σχεδόν ποτέ δεν ακούω τίποτα από κάτω. Απορώ δηλαδή πώς σε κάτι reviews και benchmarks κάνανε παράπονα για τους ήχους που - ντεμέκ - βγάζει. Εδώ εγώ σκέφτομαι να συνδέσω το 30αρι μόνιτορ που έχω στον σταθερό και να χρησιμοποιώ το Elitebook για σταθερό πλέον :P (Το desktop μου ακούγεται σαν κομπρεσερ παρά τις επανελλειμμένες μου συντηρήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα!)

Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με το λογισμικό της HP και συγκεκριμένα με την HP Assistant Manager ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Μόλις του πέρασα τα W10 (κάνοντας κανονικό clean install) πήγε και μου κατέβαζε συνεχώς τα drivers - ξανά και ξανά και ξανά. Το αποτέλεσμα; Να γεμίσει ο σκληρός τόσο πολύ εξαιτίας του φακέλου των Windows, ο οποίος έφτασε τα σχεδόν 60 GB!!! 

Ε αναγκαστικά έκανα format και φτου κι απ την αρχή. Εννοείται ότι στο νέο clean install δεν ξαναεγκατέστησα αυτή τη μαλακία και έκτοτε όλα κομπλέ! Είναι μηχάνημα αξιώσεων και αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξανάπαιρνα με κλειστά τα μάτια!

Εγώ άφησα τα Wiindows 7 που είχε, αφαίρεσα με το Revo Uninstaller όλα τα σκουπίδια της HP και όλα ΟΚ, η "ανακάλυψη" σου είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια, το σύστησα και σε πολλούς συναδέλφους αλλά μόνο πέντε το πρόλαβαν, οι άλλοι περιμένουν να το ξαναβάλει το Electroholic ή κάποιος άλλος στο 500άρικο αλλά μάλλον αποκλείεται...

• Like 1

Αν αυτό είναι στα 1200, με 1400 δεν πάμε σε ακόμα ανώτερο; Επίσης βλέπω είναι από εξωτερικο. Με εγγυήσεις κλπ είμαι οκ;

Δεν πάει έτσι, για ανώτερο ανεβαινεις αρκετά έως πολύ σε χρήματα, η εγγύηση είναι διετής πανευρωπαϊκή, και αυτά όλα που βλέπεις στην Ελληνική αγορά από εξωτερικό έρχονται πλέον (συνήθως Αγγλία / Γερμανία μέσω κάποιας ευρωπαϊκής πρώην ανατολικής χώρας όπως Πολωνία κλπ), δεν είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας...

Δεν πάει έτσι, για ανώτερο ανεβαινεις αρκετά έως πολύ σε χρήματα, η εγγύηση είναι διετής πανευρωπαϊκή, και αυτά όλα που βλέπεις στην Ελληνική αγορά από εξωτερικό έρχονται πλέον (συνήθως Αγγλία / Γερμανία μέσω κάποιας ευρωπαϊκής πρώην ανατολικής χώρας όπως Πολωνία κλπ), δεν είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας...

Οπότε, αρχικά, συμφωνούμε ότι η 1060 είναι η καλύτερη επιλογή μου σε αυτά τα χρήματα για τη δουλειά που θέλω;

Καλημερα. Ψάχνω λάπτοπ 14-15" με όσο γίνεται πιο μικρό βάρος. Χρήση απλή, office, internet κ σχετικά καλή μπαταρία. Λειτουργικό δεν χρειάζομαι, ούτε μεγάλο δίσκο. Budget μεχρι 500 ευρώ αν είναι για κάτι πραγματικά ελαφρυ. Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Ψάχνω λάπτοπ 14-15" με όσο γίνεται πιο μικρό βάρος. Χρήση απλή, office, internet κ σχετικά καλή μπαταρία. Λειτουργικό δεν χρειάζομαι, ούτε μεγάλο δίσκο. Budget μεχρι 500 ευρώ αν είναι για κάτι πραγματικά ελαφρυ. Thanks

https://www.gearbest.com/laptops/pp_367630.html?wid=81, αναβαθμίσημο σε δίσκο ή/και μνήμη...

https://www.computeruniverse.net/products/90665283/hp-probook-645-g2-y3b26et.asp (https://www.youtube.com/watch?v=DJ30_-Da8Io&t=1s , https://www.youtube.com/watch?v=oCIwn7Y1bD0 , https://www.youtube.com/watch?v=JoU_oylkYag , https://www.youtube.com/watch?v=CdoV399rlsA)...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2

Σ'ευχαριστώ. Τίποτα από ελλάδα παίζει για να μη μπλέκουμε με τελωνεία?

Σ'ευχαριστώ. Τίποτα από ελλάδα παίζει για να μη μπλέκουμε με τελωνεία?

Δεν υπάρχουν τελωνεία, το πρώτο έρχεται από Iσπανία (ή μέσω), το δεύτερο από Γερμανία δηλαδή και τα δύο από χώρες ΕΕ...

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές στο budget σου...

• Like 1

Οπότε, αρχικά, συμφωνούμε ότι η 1060 είναι η καλύτερη επιλογή μου σε αυτά τα χρήματα για τη δουλειά που θέλω;

Ε ναι, για κάτι με 1070 -που δεν σου χρειάζεται κιόλας- πρέπει ν' ανέβεις πολύ σε χρήματα...

Εγώ άφησα τα Wiindows 7 που είχε, αφαίρεσα με το Revo Uninstaller όλα τα σκουπίδια της HP και όλα ΟΚ, η "ανακάλυψη" σου είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια, το σύστησα και σε πολλούς συναδέλφους αλλά μόνο πέντε το πρόλαβαν, οι άλλοι περιμένουν να το ξαναβάλει το Electroholic ή κάποιος άλλος στο 500άρικο αλλά μάλλον αποκλείεται...

Ε αφού μείναμε όλοι ευχαριστημένοι αυτό έχει σημασία! Μακάρι να το ξαναφέρει ο electroholic αλλά μάλλον χλωμό το κόβω....τέτοια κελεπούρια δεν τα βρίσκεις και κάθε μέρα!

black friday , cyber mondey .

Με το χερι στην σκανδαλη είμαστε.... 

Μαζί σου είμαι κι εγώ κι όλοι όσοι είμαστε τακτικοί αναγνώστες του forum και μακάρι να βγουνε κι άλλες τέτοιες αντίστοιχες ευκαιρίες για να χαρεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, αλλά trust me ούτε καν πλησίαζαν οι προσφορές του black friday & της cyber monday (όσον αφορά τα λάπτοπ και σε αυτό το εύρος τιμής) αυτό το μηχάνημα που χτυπήσαμε. 500ρικο + τα δώρα (αξίας 60 €) γι αυτό το πακετάκι ήταν "ληστεία".

Έχουν περάσει αρκετά μηχανήματα απ' τα χέρια μου - σταθεροί, λάπτοπ, smartphone (ναυαρχίδες και μη) ΑΛΛΑ τέτοια ασφάλεια, σιγουριά και - το σημαντικότερο - ΑΠΟΛΑΥΣΗ, με ένα μηχάνημα πρώτη φορά έχω νιώσει. Δίχως υπερβολλές, σε μελλοντικές μου αγορές δεν θα λυπηθώ τα χρήματα που θα κοστίζει ένα μηχάνημα αντίστοιχων spec (μακάρι ωστόσο να βρούμε πάλι καμιά τέτοια μπόμπα ευκαιρία :D)!!!

P.S.: Το ξέρω ότι για κάποιους ακούγονται ίσως υπερβολές και αστεία τα όσα έγραψα παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε όλοι να αγοράζουμε άνετα και δίχως δεύτερη σκέψη αντίστοιχα προϊόντα, αξίας 4ψήφιου ποσού (και βάλε), προκειμένου να γνωρίσουμε στην καθημερινότητά μας την πιο "premium" εμπειρία χρήσης αυτών των μηχανημάτων. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...