Michaels_V2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σκεφτομαι αγορα λαπτοπ περιπου στα 2200, για αμεση αγορα.. με αφορα να εχει πανω τη 1070 το βαρος οσο λιγοτερο και να μην ειναι μαυρο το λαπτοπ.. ειδα το asus rog gl702vs.τι προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ρε φίλε είσαι με τα καλά σου και εσύ; Μπαίνεις σε ένα φόρουμ να πάρεις γνώμη. Από τη στιγμή που κράζεις αυτούς που σε συμβουλεύουν, γιατί μπαίνεις εδώ μέσα αφού του κεφαλιού σου θα κάνεις όπως και να έχει; Κάνε ότι θες και μην ρωτάς κανέναν επομένως αν είναι να κράζεις. Τα παιδιά που σου δίνουν εδώ μέσα γνώμη πιστεύεις έχουν κάτι να κερδίσουν με το να κράζουν το ebay, η με το να σου πουν ξέρεις ρε φίλε μην ρισκάρεις τόσα λεφτά για αγορά από εκεί; Εμπιστεύεσαι να δώσεις 1400 (!!!) ευρώ σε κάποιον άγνωστο από το εξωτερικό βασιζόμενος μόνο στα review, τα οποία για να σε κατεβάσω και από το ροζ συννεφάκι σου τα μισά και βάλε μπορεί να είναι απο fake account. Λίγο να παρακολουθούσες το forum, θα δεις ποσα άτομα την έχουν πατήσει από εδώ μέσα μόνο. Και εσύ που τον ξέρεις και τον εμπιστεύεσαι τον πωλητή; Τον ήξερες και από χθες; Άμα γίνει στραβή από μαγαζί εδώ, τουλάχιστον έχεις εναν δικηγόρο να το κυνηγήσεις και έναν σύμβουλο του καταναλωτή. Απο εκεί τι θα κάνεις και ποιος θα σε βοηθήσει αν εσύ βάλεις τα λεφτά σου και την επόμενη μέρα δεις ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει; Η εγγύηση της Dell από πότε γράφει τον 1 χρόνο; Είσαι σίγουρος ότι ο 1 χρόνος δεν έχει παρέλθει; Φαίνεται ότι τα έχεις όλα υπολογισμένα. Εφόσον τα έχεις, κάνε ό,τι νομίζεις. Ούτε εγώ, ούτε κανείς δεν θα σου προτείνει να ρισκάρεις τέτοιο ποσό για να γίνει καμιά στραβή και μετά να μου πεις ξέρεις κάτι εσένα (tsamjunior) εμπιστεύτηκα και τα έχασα. Εμείς σου απαντάμε, ότι αν διαθέταμε αυτό το budget, δεν θα το παίζαμε κορώνα γράμματα για λαπτοπ από το ebay. Εμείς! Εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις. Αν όμως βρεις τον μπελά σου, μην ανοίξεις θέμα στο ινσόμνια "Με έκλεψαν απο ebay, τι να κάνω?". Εφόσον είσαι τόσο σίγουρος γιατί ρωτάς όμως δεν μας είπες; Υ.Γ. Όχι δεν ξέρουμε από ebay, περιμέναμε εσένα, για ενημέρωσε μας. Εγω ΠΟΤΕ δεν ζητησα γνωμη για το αν πρεπει να αγορασω η οχι απο το ebay η τον συγκεκριμενο πωλητη. Ζητησα γνωμη για τον αν αξιζει αυτα τα λευτα το λαπτοπ αυτο και τι γινεται που ειναι uk spec. Απο κει και περα για το ebay προφανως δεν ξερεις και οχι δεν θα σε ενημερωσω εγω, κατσε μαθε μονος σου για το ebay/paypal protection. Ας κοιταει ο καθενας την δουλεια του, δεν σας ειπε εσας κανεις απο που θα αγορασετε η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrWhite Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Επειδή είμαι ακόμα σε ψάξιμο και ίσως γίνει κάποια αλλαγή, τράμπα, τι λέτε για Acer Swift 3 ? Διαβαζα ωραία πραγματάκια. Τώρα η χρήση θα είναι casual οπότε ο επεξεργαστής είναι ζουμί. http://www.skroutz.gr/s/11818580/Acer-Swift-3-SF314-51-i3-7100U-8GB-128GB-FHD-W10.html Το θέμα είναι ότι πρέπει να αγοραστεί 1 μηχάνιμα. Εγω περιμένω το Τ570 (7600, 4Κ) και το L540 (i5-4210m) που είχα πάρει πριν δύο χρόνια περίπου θα πάει στην αδερφή γιατί το δικό της παρέδωσε πνεύμα. Θέλουμε όμως ένα μηχάνιμα για τους γονεις. Τα ACER Ε5/ΕS1 φαίνονται ωραία αλλά έλεγα μήπως αφήσω στους γονείς το L540 και να ανεβάσω λίγο το budget για την αδερφή. Λέει το μηχάνημα η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsamjunior Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγω ΠΟΤΕ δεν ζητησα γνωμη για το αν πρεπει να αγορασω η οχι απο το ebay η τον συγκεκριμενο πωλητη. Ζητησα γνωμη για τον αν αξιζει αυτα τα λευτα το λαπτοπ αυτο και τι γινεται που ειναι uk spec. Απο κει και περα για το ebay προφανως δεν ξερεις και οχι δεν θα σε ενημερωσω εγω, κατσε μαθε μονος σου για το ebay/paypal protection. Ας κοιταει ο καθενας την δουλεια του, δεν σας ειπε εσας κανεις απο που θα αγορασετε η οχι. Το thread ονομάζεται βοήθεια για ΑΓΟΡΑ υπολογιστή, όχι βοήθεια για ΕΠΙΛΟΓΗ μοντέλου υπολογιστή. Αν το έχεις παρακολουθήσει, θα έχεις δει ότι τα παιδιά προτείνουν εκτος μοντέλου και μαγαζί το οποίο είναι αξιόπιστο και πολλές φορές αντιπροτείνουν το ίδιο μοντέλο σε άλλο κατάστημα που είναι φθηνότερο ή πιο αξιόπιστο. Το μοντέλο σαν μοντέλο ναι αξίζει, αν θες τη γνώμη μου. Δεν σε υποψιάζει όμως λίγο το γεγονός ότι εδώ το δίνουν κανα 1000αρικο κάτω? Γιατί όλοι δεν αγοράζουν απο το ebay τοτε, και εξακολουθεί και υπάρχει η Ελληνική αγορά; Αν εγώ δηλαδή σε ρωτήσω, ρε φίλε βρήκα μια φεράρι με 100 ευρώ, αξίζει? Εσυ τι θα μου απαντήσεις; Αξίζει ή μήπως που στο καλό την βρήκες τόσο φθηνή και ίσως θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα γιατί όλο και κάτι θα βρωμάει? Επίσης, το ford mustang στην ελλάδα αξίζει γύρω στα 50,000, στο ebay θα βρεις και με 1000. Αυτό γιατί δεν το αγοράζεις από το ebay? Έχεις ψάξει το φορουμ η γενικά να δεις πόσοι την πάτησαν από τέτοια αντικείμενα? Και μιλάμε για ποσά των 5-10-50 ευρώ. Όχι για τα 1400 που σκέφτεσαι εσύ. Αν σου περισσεύουν και δεν θεωρείς ότι θα τα κλαις αν κάτι στραβώσει, που πίστεψε με είναι πολλές οι πιθανότητες, τότε ναι καλά κάνεις. Σαν μοντέλο ναι αξίζει, σαν αντάπτορας είσαι εδώ: http://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?keyphrase=uk+to+eu+adapter&from=autocomplete. Αυτά για να σου λυθούν οι απορίες. Από εκεί και πέρα, δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το καρπούζι, εσύ επιλέγεις που και πως θα ξοδέψεις τα χρήματα σου. Άντε για να τελειώσει εδώ το θέμα. ΟΚ το μοντέλο, λύση με τον αντάπτορα θα βρεις, ο πωλητής όμως είναι ένας τεράστιος αποτρεπτικός παράγοντας, κάτι το οποίο δεν θες να καταλάβεις. ΥΓ. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου για το ebay. Ξέρω και ξέρουν όλοι πως ΑΚΡΙΒΩΣ δουλεύει, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΟΛΑΣ και σου λέμε καλύτερα άστο. Δεν περίμενα εσένα να μου το μάθεις. ΥΓ2. Αν έκανες τον κόπο να διάβαζες αυτά που σου γράφουμε και αυτά που σου λέμε, επίσης θα καταλάβαινες ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αγορά καινούριου και αγορά μεταχειρισμένου, ακόμα και αν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας. Για 1002 λόγους, που δεν θα αναλύσουμε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosklm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα ένα λάπτοπ 15.6 μέχρι 500 € . Χρήση πολύ απλή. Ταινίες , ιντερνέτ και word , excel κτλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγω ΠΟΤΕ δεν ζητησα γνωμη για το αν πρεπει να αγορασω η οχι απο το ebay η τον συγκεκριμενο πωλητη. Ζητησα γνωμη για τον αν αξιζει αυτα τα λευτα το λαπτοπ αυτο και τι γινεται που ειναι uk spec. Απο κει και περα για το ebay προφανως δεν ξερεις και οχι δεν θα σε ενημερωσω εγω, κατσε μαθε μονος σου για το ebay/paypal protection. Ας κοιταει ο καθενας την δουλεια του, δεν σας ειπε εσας κανεις απο που θα αγορασετε η οχι. Επειδή είσαι φωστήρας, πηγαινε δώσε τόσα χρήματα και πάρε λάπτοπ που ίσως έχει γυρίσει πίσω στην Dell για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο και που έχει ένα χρόνο εγγύηση αλλά πάλι δε σου λέει ποιον τύπο έχει και αν είναι limited warranty. Επίσης αν βρεις και αμάξι μεταχειρισμένο με τα μισά λεφτά πάρε από το eBay. Μιας και ξερεις να αγοράζεις, ευκαιρία θα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Visehrad Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, Ψάχνω για laptop κυρίως για σερφάρισμα και προβολή ταινιών. To Μπάτζετ να είναι μέχρι 500€ και να έχει 8GB μνήμη για να είναι άνετα τα windows 10, με οθόνη 15,6 και δυνατό ήχο (δεν με ενδιαφέρει αν το πάρω χωρίς λειτουργικό). Μιλάμε μόνο για Intel (είτε i3 είτε i5) καθώς μέχρι στιγμής σε αυτό το μπάτζετ η εμπειρία με AMD είναι τραυματική με 2 Acer που είχα αγοράσει. Δεν με νοιάζει ο δίσκος να είναι μεγάλος (300GB είναι αρκετά). Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να είναι SSD o δίσκος αλλά σε αυτό το μπάτζετ χλωμό με βλέπω. Παρακαλώ πείτε μου τις προτάσεις σας και αν θα άξιζε να ψαχτώ και σε gearbest κτλ κατά την γνώμη σας, με το ρίσκο φυσικά του τι γίνεται σε βλάβη.. Στο Skroutz δεν βρήκα κάτι να ικανοποιεί τα παραπάνω κριτήρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το thread ονομάζεται βοήθεια για ΑΓΟΡΑ υπολογιστή, όχι βοήθεια για ΕΠΙΛΟΓΗ μοντέλου υπολογιστή. Αν το έχεις παρακολουθήσει, θα έχεις δει ότι τα παιδιά προτείνουν εκτος μοντέλου και μαγαζί το οποίο είναι αξιόπιστο και πολλές φορές αντιπροτείνουν το ίδιο μοντέλο σε άλλο κατάστημα που είναι φθηνότερο ή πιο αξιόπιστο. Το μοντέλο σαν μοντέλο ναι αξίζει, αν θες τη γνώμη μου. Δεν σε υποψιάζει όμως λίγο το γεγονός ότι εδώ το δίνουν κανα 1000αρικο κάτω? Γιατί όλοι δεν αγοράζουν απο το ebay τοτε, και εξακολουθεί και υπάρχει η Ελληνική αγορά; Αν εγώ δηλαδή σε ρωτήσω, ρε φίλε βρήκα μια φεράρι με 100 ευρώ, αξίζει? Εσυ τι θα μου απαντήσεις; Αξίζει ή μήπως που στο καλό την βρήκες τόσο φθηνή και ίσως θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα γιατί όλο και κάτι θα βρωμάει? Επίσης, το ford mustang στην ελλάδα αξίζει γύρω στα 50,000, στο ebay θα βρεις και με 1000. Αυτό γιατί δεν το αγοράζεις από το ebay? Έχεις ψάξει το φορουμ η γενικά να δεις πόσοι την πάτησαν από τέτοια αντικείμενα? Και μιλάμε για ποσά των 5-10-50 ευρώ. Όχι για τα 1400 που σκέφτεσαι εσύ. Αν σου περισσεύουν και δεν θεωρείς ότι θα τα κλαις αν κάτι στραβώσει, που πίστεψε με είναι πολλές οι πιθανότητες, τότε ναι καλά κάνεις. Σαν μοντέλο ναι αξίζει, σαν αντάπτορας είσαι εδώ: http://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?keyphrase=uk+to+eu+adapter&from=autocomplete. Αυτά για να σου λυθούν οι απορίες. Από εκεί και πέρα, δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το καρπούζι, εσύ επιλέγεις που και πως θα ξοδέψεις τα χρήματα σου. Άντε για να τελειώσει εδώ το θέμα. ΟΚ το μοντέλο, λύση με τον αντάπτορα θα βρεις, ο πωλητής όμως είναι ένας τεράστιος αποτρεπτικός παράγοντας, κάτι το οποίο δεν θες να καταλάβεις. ΥΓ. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου για το ebay. Ξέρω και ξέρουν όλοι πως ΑΚΡΙΒΩΣ δουλεύει, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΟΛΑΣ και σου λέμε καλύτερα άστο. Δεν περίμενα εσένα να μου το μάθεις. ΥΓ2. Αν έκανες τον κόπο να διάβαζες αυτά που σου γράφουμε και αυτά που σου λέμε, επίσης θα καταλάβαινες ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αγορά καινούριου και αγορά μεταχειρισμένου, ακόμα και αν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας. Για 1002 λόγους, που δεν θα αναλύσουμε εδώ. Εχω αγορασει 1000αδες φορες απο το ebay και δεν ζητησα κανενος την γνωμη για το αν ειναι αξιοπιστο η οχι. Καλα μεχρι εδω? Ωραια, εγω εκανα μια ερωτηση, "αξιζει το ταδε λαπτοπτ στα ταδε χρηματα?" Η απαντηση μπορουσε να ειναι "Ναι, γιατι..." η "οχι, διοτι...". Το να αρχισουν ατομα να κατακρινουν απο που θα αγορασω κατι χωρις να εχω ζητησει την αποψη τους πανω στο θεμα και να λενε και οτι τους κατεβει (βλ. Romanzo Criminale που χωρις να διαβασει καν τιποτα κατευθειαν να μας πει "προφανως δεν εχει εγγυηση απο την dell και θα παρεις τα @@ σου), ε εγω το θεωρω τρομερη ανοησια και γενικα μια αναγκη να περασετε την γνωμη σας(που δεν την ζητησα καν πανω σε αυτο το θεμα) ως σωστη. ΜΗΝ αγορασετε απο ebay αμα δεν το εμπιστευεστε. Τοσο απλο. Εδω αν δεν εχεις ασχοληθει τον τελευταιο καιρο με τα specs των υπολογιστων και ρωτησεις κατευθειαν σε θεωρουν ασχετο σε ολα και σου λενε τι να κανεις σε θεματα περα απο αυτο που ρωτας...Και μαλιστα με επιχειρηματα σαν του παππου μου οταν μιλαει για το ιντερνετ, που μονο προκαταληψη και ημιμαθεια περιεχουν. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από randy1989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ρε φίλε επειδή τον τελευταίο χρόνο έχω χρειαστεί 9 φορές εγγύηση σε συσκευές, και επειδή τα μισά δεν είναι από Ελλάδα, για αυτό σου λέω ότι δεν αξίζει για ένα αγαθό που κοστίζει τόσο να τα δώσεις όταν δεν έχεις ξεκάθαρα τους όρους εγγύησης κτλ. Από κει και πέρα κάνε ο,τι θες. Εγώ σου απάντησε όπως ακριβώς ζήτησες. Μην το πάρεις για τους 3 λόγους που ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Zach αναμεσα στο acer e5 575g 7200u 940mx 8gb και στο παρακατω lenovo ποιο προτεινεις? http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00629/laptop-lenovo-ideapad-510-15ikb-80sv00u2ri-15-6fhd-i5-7200u8gb1tbgforce-940mx-4gbdossilver Lenovo IdeaPad 510 Γεια σας παιδιά θέλω να ζητήσω συμβουλές για αγορά λάπτοπ.Το θέλω για ελαφρύ γκειμινκ. Βασικά μόνο για λολ. Να παίζει 60φπς σε μιντιουμ γραφικά τουλάχιστον και να τρέχει ένα σκαιπ από πισω. Μέχρι 450ευρω. Ευχαριστώ πολύ.Αν αξίζει πολύ αγοράζω και χωρίς γουιντος αν και δεν ξέρω πώς να βάλω θα βρω κάποιον που να ξέρει..τι διαφορά σε χρήματα θα έχει αν είναι χωρίς γουιντος;; http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comace00055/laptop-acer-aspire-es1-572-nx-gkqel-018-15-6fhd-i5-72004gb128gbintel-hd-620linuxblack Καλησπερα σκεφτομαι αγορα λαπτοπ περιπου στα 2200, για αμεση αγορα.. με αφορα να εχει πανω τη 1070 το βαρος οσο λιγοτερο και να μην ειναι μαυρο το λαπτοπ.. ειδα το asus rog gl702vs.τι προτεινετε; http://www.e-experts.gr/asus-rog-g752vs-gc054t-p-6817.html Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα ένα λάπτοπ 15.6 μέχρι 500 € . Χρήση πολύ απλή. Ταινίες , ιντερνέτ και word , excel κτλ . Καλησπέρα σας, Ψάχνω για laptop κυρίως για σερφάρισμα και προβολή ταινιών. To Μπάτζετ να είναι μέχρι 500€ και να έχει 8GB μνήμη για να είναι άνετα τα windows 10, με οθόνη 15,6 και δυνατό ήχο (δεν με ενδιαφέρει αν το πάρω χωρίς λειτουργικό). Μιλάμε μόνο για Intel (είτε i3 είτε i5) καθώς μέχρι στιγμής σε αυτό το μπάτζετ η εμπειρία με AMD είναι τραυματική με 2 Acer που είχα αγοράσει. Δεν με νοιάζει ο δίσκος να είναι μεγάλος (300GB είναι αρκετά). Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να είναι SSD o δίσκος αλλά σε αυτό το μπάτζετ χλωμό με βλέπω. Παρακαλώ πείτε μου τις προτάσεις σας και αν θα άξιζε να ψαχτώ και σε gearbest κτλ κατά την γνώμη σας, με το ρίσκο φυσικά του τι γίνεται σε βλάβη.. Στο Skroutz δεν βρήκα κάτι να ικανοποιεί τα παραπάνω κριτήρια.. http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comace00043/laptop-acer-extensa-ex2540-54h0-nx-efgek-002-15-6hd-i5-7200u4gb500gbintel-hd-620win-10black http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comace00055/laptop-acer-aspire-es1-572-nx-gkqel-018-15-6fhd-i5-72004gb128gbintel-hd-620linuxblack + https://www.hrkgame.com/games/products/?search=windows&sort=&genres=&cats=&platform=software&os=&lang=&age=&publisher=&developer http://www.mrcheap.gr/nb-lv-v310-i5-4g-128-dos-80t300b1gm-80t300b1gm.html + https://www.hrkgame.com/games/products/?search=windows&sort=&genres=&cats=&platform=software&os=&lang=&age=&publisher=&developer Ρε φίλε επειδή τον τελευταίο χρόνο έχω χρειαστεί 9 φορές εγγύηση σε συσκευές, και επειδή τα μισά δεν είναι από Ελλάδα, για αυτό σου λέω ότι δεν αξίζει για ένα αγαθό που κοστίζει τόσο να τα δώσεις όταν δεν έχεις ξεκάθαρα τους όρους εγγύησης κτλ. Από κει και πέρα κάνε ο,τι θες. Εγώ σου απάντησε όπως ακριβώς ζήτησες. Μην το πάρεις για τους 3 λόγους που ανέφερα Εμπειρος ebayer που συζητά για προϊόντα των 1500+$ επειδή ο πωλητής έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις και καλύπτεται από το paypal, μην ασχολείσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenosapo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπερα, μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει η σημερινη προσφορά του παμπλικ στα 250€ (εχω το 10% που είχε δώσει απο τα άκυρα με το Asus). http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-ba029nv-156-e2-71104gb500gbr2/prod8531143pp/ Η χρήση θα ειναι απλή, δηλαδή internet, word και καμία ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εμπειρος ebayer που συζητά για προϊόντα των 1500+$ επειδή ο πωλητής έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις και καλύπτεται από το paypal, μην ασχολείσαι... Καλα εσυ τυπε πιο ξερολας πεθαινεις ετσι? Απλα θα σου πω, γιατι δεν μαρεσει να χαρακτηριζω χωρις να αιτιολογω, το χομπυ μου ειναι τα ρολογια και εχω κανει 100αδες συναλλαγες πολλες απο αυτες με πανω απο 5000 ευρω απο το ebay, δεν ειχα ποτε θεμα που δεν διορθωθηκε αμεσα. Αν ξερεις να το χρησιμοποιεις ειναι εργαλειο το ebay δεν ειναι καταστημα.. Εσυ τι εμεπιρια εχεις? Οτι εχεις ακουσει απο φιλους και γνωστους? Μπραβο λοιπον εμπειρε του "καφενειου", παιξτο εξυπνος στο ινσομνια αφου μονο εδω "μετραει" η γνωμη σου μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπερα, μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει η σημερινη προσφορά του παμπλικ στα 250€ (εχω το 10% που είχε δώσει απο τα άκυρα με το Asus). http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-ba029nv-156-e2-71104gb500gbr2/prod8531143pp/ Η χρήση θα ειναι απλή, δηλαδή internet, word και καμία ταινία. http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00623/laptop-lenovo-b50-80--80ew05qrpb-15-6hd-3825u4gb500gbintel-hd-4000dosblack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosnit Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 zacharis1955 Δημοσιεύθηκε σήμερα, 17:46 Tasosnit, on 30 Jul 2017 - 3:30 PM, said: Zach αναμεσα στο acer e5 575g 7200u 940mx 8gb και στο παρακατω lenovo ποιο προτεινεις? http://www.electroho...mx-4gbdossilver Lenovo IdeaPad 510 Λόγω IPS ; Στο 510 τον ηχο τον εχει σχεδιασει η Harman ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλα εσυ τυπε πιο ξερολας πεθαινεις ετσι? Απλα θα σου πω, γιατι δεν μαρεσει να χαρακτηριζω χωρις να αιτιολογω, το χομπυ μου ειναι τα ρολογια και εχω κανει 100αδες συναλλαγες πολλες απο αυτες με πανω απο 5000 ευρω απο το ebay, δεν ειχα ποτε θεμα που δεν διορθωθηκε αμεσα. Αν ξερεις να το χρησιμοποιεις ειναι εργαλειο το ebay δεν ειναι καταστημα.. Εσυ τι εμεπιρια εχεις? Οτι εχεις ακουσει απο φιλους και γνωστους? Μπραβο λοιπον εμπειρε του "καφενειου", παιξτο εξυπνος στο ινσομνια αφου μονο εδω "μετραει" η γνωμη σου μαλλον. Το θέμα δεν είσαι 'συ, προφανώς έχεις φράγκα να ρισκάρεις και μαγκιά σου, δεν ενδιαφέρει, το θέμα είναι ότι το νήμα το παρακολουθούν και παιδιά που δεν έχουν και ενδεχομένως ψάξουν / βρούν την ευκαιρία του έτους στο ebay... ... Lenovo IdeaPad 510 Λόγω IPS ; Στο 510 τον ηχο τον εχει σχεδιασει η Harman ; Nαι σε όλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις